TRYGHEDSAFTALE

KøbsTryghed Plus

TRYGHEDSAFTALE

FORLÆNG TRYGHEDEN PÅ DIN PEUGEOT

TRYGHEDSAFTALE er en forsikring, der dækker fejl og indefrakommende skader på både elektriske og mekaniske dele – f.eks. på navigation, kobling, gearkasse, airconditionanlæg og motor. Forsikringen dækker til og med bilens 7. år eller til den har kørt 200.000 km – alt efter, hvad der kommer først
KøbsTryghed Plus

STYRKER DIN BILS GENSALGSVÆRDI

Udover trygheden mod mekaniske og elektriske fejl, styrker TRYGHEDSAFTALE også din bils potentielle gensalgsværdi. Forsikringen følger nemlig din bils stelnummer. Det betyder, at din bil er et godt og trygt køb, hvis du vælger at sælge den. Det er nemt at videregive forsikringen til en ny ejer og det koster ikke noget.


INGEN EKSTRAOMKOSTNINGER

Originale reservedele og udgifter til arbejdsløn er inkluderet i forsikringen. Herudover er der ingen selvrisiko. Derfor undgår du ekstraomkostninger i forbindelse med udbedring af fejl.

SÅDAN KØBER DU EN TRYGHEDSAFTALE

Peugeot værksted

DU KØBER EN TRYGHEDSAFTALE GENNEM ÉN ENKELT BETALING

Prisen afhænger af din bilmodel og hvor gammel din bil er. Vær opmærksom på, at forsikringen først dækker fra købsdatoen, det vil sige at fejl, som er opstået inden købsdatoen, ikke er dækket. Derfor giver det mening at købe forsikringen så tidligt som muligt. TRYGHEDSAFTALEN kan endda medfinansieres i dit bilkøb – nemt og enkelt.

Du kan købe forsikringen online herunder, hvorefter du modtager en bekræftelsesmail med din forsikringspolice. Du kan også købe forsikringen hos alle Peugeot-forhandlere og -værksteder.


PRISEKSEMPLER:

MODEL PRIS 0-23 MDR. PRIS 23-48 MDR.
e-208 4.795 kr. 5.895 kr.
2008 5.795 kr. 7.195 kr.
508 7.195 kr. 8.995 kr.

SE PRISEN PÅ DIN BIL OG BESTIL EN TRYGHEDSAFTALE HERUNDER
En TRYGHEDSAFTALE tilbydes i samarbejde med QBE Denmark, filial af QBE Europe SA/NV, Belgien, CVR: 39800985,
Vester Farimagsgade 7, 6, 1606 København V.

Forsikringsprisen er inklusiv alle afgifter og gebyrer. Der dækkes med de forbehold og undtagelser der følger af forsikringsvilkårene.
TRYGHEDSAFTALEN tilbydes kun ved registrering til privat anvendelse i Motorregistret.

VIL DU VIDE MERE?

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på

tryghedsaftale@wia.dk eller telefon 88139376


HAR DU BRUG FOR MERE INFORMATION?


Vi har lavet et faktaark, som giver dig et overblik over forsikringens dækning. Du kan også se en oversigt over priser for en TRYGHEDSAFTALE, afhængig af bilmodel og alder.

SE FAKTAARK (IPID)
SE PRISLISTE


VIL DU OVERDRAGE
FORSIKRINGEN?


Har du allerede en TRYGHEDSAFTALE (tidligere kaldt KøbsTrygheds Plus)
og vil du overdrage den til ny ejer?

OVERDRAG FORSIKRINGEN HER