LET AT LASTE

/image/92/3/peugeot_expert_gallery9-2.80923.jpg
/image/92/3/peugeot_expert_gallery9-2.80923.jpg

Peugeot Expert Van er forsynet med udstyr, der er let at anvende og til stor hjælp i dagligdagen.

MODUWORK KONCEPT

/image/21/4/peugeot_expert_layout7-4.67214.jpg
/image/21/5/peugeot_expert_layout7-5.67215.jpg
/image/21/6/peugeot_expert_layout7-6.67216.jpg

Udstyret med ModuWorkigiver den praktiske nye Peugeot Expert mulighed for at medbringe over 4 milang last på en helt flad vognbund, samtidig med at der stadig er 2 siddepladser foran. Du kan let vippe det yderste passagersæde op og herefter kan den store luge i skillevæggen mellem varerum og kabine åbnes.

 

ELEKTRISKE SIDESKYDEDØRE MED HÅNDFRI BETJENING

/image/93/1/peugeot_expert_gallery1-1.80931.jpg

På versioner med elektriske sideskydedøre med håndfri betjeningi kan du let oplåse Peugeot Expert og åbne sideskydedøren i den side, du står i, ved at føre foden ind under hjørnet af bagkofangeren. På samme måde kan du lukke døren igen, og bilen låses automatisk, når du går væk fra den. Har du hænderne fulde, behøver du altså ikke at lægge tingene fra dig for at åbne døren, hvis bare du har den elektroniske nøgle i lommen.

VARERUM & VARERUMSINDRETNING

Peugeot Expert
Peugeot Expert

Udstyret med ModuWorki, I den nye Peugeot Expert kombineres kompakte udvendige mål med maksimal lastkapacitet – to vigtige faktorer i klassen.
Varebilen er forsynet med sidehængslede bagdøre (50/50), som option fås ruder med varme og vinduesviskere, alternativt tophængslet bagklap.
I L3 versionen fås bagdørene med 250°iåbning, så de ikke spærrer vejbanen, mens man læsser af og på. Samtidig kolliderer de ikke med sideskydedørene, når de åbnes.

Den isolerende skillevæg med rudei, der fås som alternativ til standardskillevæggen, giver større lyd- og varmekomfort. Yderligere bringer den mere dybde og øger muligheden for justering af førersædets ryglæn, hvilket bidrager til en ergonomisk bedre førerplads og større komfort for føreren.