SKIP TO CONTENT
Opladning af din Peugeot

KØR MED PÅ DANMARKS STØRSTE LADENETVÆRK

Peugeot har valgt Clever som partner, så du er sikret nem og tilgængelig opladning til din nye bil. Du lader, når og hvor du vil - på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne og på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme. Clever er et valg om at lade opladning være ubesværet og simpelt, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting i livet.
SKARPE PRISER PÅ OPLADNING AF DIN e-208 og e-2008!
Start hver dag med en fuldt opladet Peugeot e-208 eller e-2008.
Alt efter hvilken bil du vælger, kan du enten få gratis opladning i et helt år eller en ladeboks fra Clever installeret gratis hjemme hos dig!
LADELØSNINGER TIL ETHVERT BEHOV

Vælg opladning med eller uden abonnement til din nye elbil eller plugin-hybrid fra Peugeot. Clever Box er tænkt til dig, der kun lader hjemme i indkørslen og Clever One er til dig, der vil have fuld adgang til opladning hjemme og på Danmarks største ladenetværk. Og skulle dit ladebehov ændre sig på et senere tidspunkt, så ændrer du bare produkt. Det er frihed til at lade og køre som du vil – nu og i fremtiden.

 

 
Hvilket produkt skal jeg vælge?
 

 
Clever One
Til dig, der lader både ude og hjemme – og ønsker at samle hele dit opladningsbehov i ét abonnement. Bor du i lejlighed, fravælger du blot ladeboksen.

Med Clever One får du:

• Fri opladning på Danmarks største ladenetværk

• Mulighed for installation af intelligent Clever-ladeboks

• Automatisk tilbagebetaling inkl. refusion af elafgift

 

Abonnement

Elbil: 799 kr./md. + energitillæg

Plugin-hybridbil: 449 kr./md. + energitillæg

 

Installation af ladeboks

 

Ny installation

2.499 kr.*

 

Udskiftning af ladeboks fra en anden udbyder
0 kr.*

 

Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation

Installation: clever.dk/installation

Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks

Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg

Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.

 
CLEVER BOX
Til dig, der lader derhjemme og ønsker en Clever-ladeboks i din indkørsel samt rabat på Clevers ladenetværk.

Med Clever Box får du: 

• Rabat på Danmarks største ladenetværk

• Din egen intelligente Clever-ladeboks

• Automatisk refusion af elafgift

 

 

Serviceaftale

99 kr./md.**

 

Installation og køb af ladeboks

 

Ny installation

8.999 kr.**

 

Udskiftning af ladeboks fra en anden udbyder
6.499 kr.**

 

 

**Serviceaftale: udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (2 mdr.): 9.197 kr

Installation: clever.dk/installation

Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladebok

SPAR PENGE, TID OG CO2 MED INTELLIGENT OPLADNING

Clevers ladeboks er udstyret med intelligent opladning. Det betyder, at du ikke behøver at være familiens energiassistent for at lade på de klogeste tidspunkter af døgnet. 

 

Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op. Så skræddersyer boksen en ladeplan, så bilen kun lader, når der er mest overskud i elnettet. Det er Clever. 

Opladning har aldrig været nemmere

Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid få fat på Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er på farten. 

 

Markedets højeste tilbagebetaling

Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk.

Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift. Læs mere om tilbagebetaling og refusion af elafgift.

 

Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk

Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv.

Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

 

Markedets bedste installationspakke

Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil. 

I installationspakken er inkluderet:

  • Rådgivning om optimale placering af ladeboks

  • Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks 

  • Gratis jordspyd

  • Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed

  • Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker

Ingen boliger er ens, og derfor kan der forekomme ekstraomkostninger ved f.eks. grave- og stilladsarbejde. Vi aftaler altid totalprisen, før installationen finder sted.