SKIP TO CONTENT
MyPeugeot App
MYPEUGEOT® APP

DIN MYPEUGEOT APP

MyPeugeot appen, der fås gratis til iOS og Android, giver dig mulighed for at være i forbindelse med din bil til enhver tid.

 

     

 

 

 

SE STRAKS DE VIGTIGSTE INFORMATIONER

Resterende rækkevidde og kørselsstatistikker vises direkte. Og du finder nemt din bil igen takket være automatisk parkeringsregistrering.

Har du brug for hjælp? Du kan nemt kontakte os ved at booke en aftale online eller ved at ringe til Peugeot Assistance tjenesten. Du kan ovenikøbet følge vejhjælpens rute i realtime ved hjælp af Roadside Assistance funktionen.

 

 

HOLD STYR PÅ DIT FORBRUG

Du har adgang til alle dine kørselsstatistikker via et kontrolpanel. Se informationer om dit brændstofforbrug og/eller elforbrug, dine driftsomkostninger, den totale varighed af dine ture, osv.

Bruger du også din bil til arbejdsformål? Adskil dine ture, så du kan foretage separate målinger
 
*De overførte ture og geolokation kan i tilfælde indeholde mindre præcise data eller mangler. De overførte data, anbefaler vi derfor, ikke anvendes til den endelige opgørelse.

STYR DINE SERVICEEFTERSYN SOM DET PASSER DIG

Med et enkelt klik kan du se hele dit servicehæfte. Du får udført vedligeholdelsen af din bil i rette tid. Indprogrammer dine næste værkstedsbesøg og vær på forkant med fremtidige indgreb.

DIN PEUGEOT HAR INGEN HEMMELIGHEDER FOR DIG

Styr alle tjenester tilknyttet din bil via den samme interface. Få en bedre køreoplevelse ved at tegne abonnement på de tjenester, der fås til din bil.

Er du ikke klar over, hvad den lysende lampe betyder i din instrumentgruppe? Har du brug for hjælp til din touch-skærm? Har du brug for at opdatere multimediesystemet i din Peugeot? Du finder al den hjælp, du har brug for, direkte i din MyPeugeot app.

Få adgang til den komplette instruktionsbog for din bil ved hjælp af en sjov søgefunktion. Med Scan My Peugeotfunktionen kan du scanne en del på din bil med kameraet på din mobil og få adgang til instruktionsbogens beskrivelse af dette emne. 

BLIV MERE UAFHÆNGIG END NOGENSINDE FØR

MyPeugeot indeholder særlige tjenester til plug-in hybridbiler og elbiler.

Takket være Remote e-Command tjenesten kan du oplade batteriet, blive informeret om bilens ladestatus og indstille kabinetemperaturen.