SKIP TO CONTENT
Connected Services

CONNECTED SERVICES

EN KOMPLET ONLINE OPLEVELSE

PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE

I tilfælde af nedbrud eller uheld kan du regne med Peugeot Connect SOS! Peugeot er førende inden for nødopkaldssystemer i Europa. Geolokaliseret opkald, hurtig assistance.

3D CONNECTED NAVIGATION

EN KOMPLET OPLEVELSE MED CONNECTED NAVIGATION

Med dette system kan du køre trygt afsted takket være en optimeret navigationsteknologi i realtid, du bliver advaret om fartkameraer og får tilbud om en lang række TomTom Services.

MY PEUGEOT APP® 

KOMMUNIKER MED DIN BIL

Den gratis og uundværlige app MyPeugeot®Kræver adgang til mobilnettet. Tilgængeligheden afhænger af land. giver dig fuldstændigt styr på din bil. Du kan holde styr på dit forbrug i realtime og på dine serviceeftersyn, få adgang til al nødvendig dokumentation om din bil og aktivere opladning af batteriet eller for-klimatisering af kabinenPå Peugeot 308 hybrid. .

E-REMOTE

Ved hjælp af MyPeugeot appen kan du styre opladningen af batterierne og for-klimatisering af kabinen i din plug-in hybrid- eller elbil.

APPLE CARPLAY OG ANDROID AUTO

Dine foretrukne apps følger dig i det daglige - også på dine ture i bilen!

BLUETOOTH®

Ved hjælp af Bluetooth® teknologien kan du benytte din telefon i fuld sikkerher under kørslen. Via skærmen i din bil kan du foretage og besvare opkald og høre musik gemt på din telefon.

FJERNSERVICERING

Du behøver ikke tænke på, hvornår din bil skal til service. Det klarer Peugeot for dig!

Med Fjernservicering overvåges din bils funktion, og du bliver advaret om sikkerhedsrelaterede problemer, eller når det er tid til service.

Hvis der er behov for det, tilbyder Peugeot at booke en tid på dit foretrukne værksted.

Denne tjeneste leveres gratis af Peugeot.