SKIP TO CONTENT
Recharge électrique

OPLAD DIN ELBIL

Intet er nemmere end at oplade din PEUGEOT elbil!

Kombiner hjemmeopladning og offentlig opladning for at gøre hverdagen lettere: Uanset om du benytter stikkontakt, Wallbox eller offentlig hurtiglader, kan du benytte et stort netværk bestående af mere end 250.000 ladepunkter i Europa.

 

Tænk en gang, 30 minutters opladning giver en rækkevidde på 250 km [med en 100 kW lader]. 

 

Oplev fremtidens mobilitet med PEUGEOT.

5 vigtige komponenter til opladning af en elbil: Elnet, ladepunkt, ladekabel, onboard charger, batteri.

 

  1. Elnet
  2. ladepunkt
  3. ladekabel
  4. onboard charger
  5. batteri
 
 

PRIVAT OPLADNING

PARCELHUS

OPLADNING I BOLIGFORENING 

OPLADNING PÅ ARBEJDET

Uanset om du er hjemme eller på arbejdet, med eller uden særlig installation kan du altid oplade din elbil. Vores ladeløsninger tilpasser sig dig, hvad enten du ønsker at oplade i eget hus, i din boligforening eller på arbejdet. Afhængigt af den valgt ladeinstallation optimeres ladetiden for din elbil.

Forskellige private ladestik

 

 

ALMINDELIG STIKKONTAKT

Oplad din bil via en almindelig stikkontakt, ligesom med en smartphone.

 

På 25 timer opnås 80 % rækkevidde i Peugeot e-208

DEDIKERET STIKKONTAKT

Den dedikerede stikkontakt er tilpasset, så du kan opnå den rækkevidde, du har brug for.

 

 

På 12 timer opnås 80 % rækkevidde i Peugeot e-208 [med en 11 kW lader som ekstraudstyr].

WALLBOX

Anvendelsen af en Wallbox giver en stor tidsbesparelse [Da opladning via en almindelig stikkontakt er begrænset ved lov til 10 A i Frankrig].

 

 

På 4 timer opnås 80 % rækkevidde i Peugeot e-208 [med en Wallbox og en 11 kW lader som ekstraudstyr].

OPLADNING VIA OFFENTLIGE LADESTANDERE

Få adgang til et net bestående af mere end 47.000 ladestandere i Frankrig og tæt på 250.000 ladestandere i Europa, der er kompatible med din Peugeot elbil, ved hjælp af Charge My Car med Free2Move og et ladekort.

CHARGE MY CAR

& RUTEPLANLÆGNING

Sæt dig ind i din 100 % elektriske bil og kør trygt rundt i hele Europa:

 

•  Charge My Car er en funktion i Free2Move, som gør det nemt og enkelt at oplade din elbil via offentlige ladestandere.

 

•  Med Turplanneren kan du planlægge dine ture optimalt i fred og ro. Find alle offentlige og kompatible ladestandere på din rute.

 

Det har aldrig været nemmere at planlægge din køretur!

Forskellige offentlige ladestandere

22 KW LADESTANDER (AC)

Der er tid til at tage en tur i biografen og køre afsted i fred og ro. [AC: Vekselstrøm.  Det offentlige elnet leverer vekselstrøm. Det har tilstrækkelig kapacitet til opladning hjemme eller via en offentlig ladestander. Ladetiden er dog afhængig af effekten (kW), ladekablerne samt bilens onboard chargers kapacitet]. 

 

På 4 timer opnås 80 % rækkevidde i Peugeot e-208 [med en 11 kW Wallbox som ekstraudstyr].  

50 kW LADESTANDER (DC)

Mens du går en tur i supermarkedet, kan din Peugeot nå at bliver fuldt opladet. [DC: Jævnstrøm.  Til hurtig opladning, f.eks. på en lang køretur, kan du anvende en hurtigladestander med høj effekt med fællesbetegnelsen superladere, der leverer jævnstrøm direkte til batteriet i din bil, og dermed uafhængigt af onboard chagerens kapacitet. Denne type ladestander  reducerer ladetiden betydeligt, f.eks. på tankstationer på motorvejen. Hurtigladefunktionen kan kun anvendes til 100 % elektriske biler.]

 

På 53 minutter opnås en rækkevidde på 80 % i Peugeot e-208 [Kablet medfølger som standard, uanset bilens udstyrsniveau].

100 kW LADESTANDER (DC)

Takket være batteriets temperaturregulering kan man anvende en 100 kW lader og opnå en ladestand på 80 % på en halv time. Det svarer til en god pause på vej til feriedestinationen.[DC: Jævnstrøm.  Til hurtig opladning, f.eks. på en lang køretur, kan du anvende en hurtigladestander med høj effekt med fællesbetegnelsen superladere, der leverer jævnstrøm direkte til batteriet i din bil, og dermed uafhængigt af onboard chagerens kapacitet. Denne type ladestander gør det muligt at reducere ladetiden betydeligt, f.eks. på tankstationer på motorvejen. Hurtigladefunktionen kan kun anvendes til 100 % elektriske biler.]

 

På 30 minutter opnås en rækkevidde på 80 %  i Peugeot e-208 [Kablet medfølger som standard, uanset bilens udstyrsniveau].   

E-FJERNBETJENING

Via MyPeugeot appen kan du se rækkevidden for din elbil og dens ladestatus i realtid. Fjernaktiver opladningen, når du ønsker det, og følg forløbet. Du kan også programmere opladningen til at foregå på tidspunkter, hvor elpriserne er lavest. For at du kan føle dig tryg, får du besked, når batteriet er fuldt opladet eller hvis opladningen afbrydes.

 

Denne tjeneste leveres gratis af Peugeot uden tidsbegrænsning. 

FIND LADESTANDERE I NÆRHEDEN

PLUGSURFING leverer en liste over ladestandere: Der vises kun ladestandere, der er kompatible med bilen.

 Adgangen til ladestanderne kan være underlagt forhold, man skal tjekke på forhånd (abonnementsbetaling, gratis adgang, osv.).