SKIP TO CONTENT
Opkoblede tjenester

OPKOBLEDE TJENESTER

MYPEUGEOT® 

KOMMUNIKER MED DIN BIL

Den gratis og uundværlige MyPeugeot® appKræver adgang til mobilnetværket og er kun tilgængelig i visse lande. gør det muligt at kommunikere med din elbil på afstand. Du kan holde styr på dit forbrug i realtid og på dine serviceeftersyn, få adgang til al nødvendig dokumentation om din bil og aktivere opladning af batteriet eller for-klimatisering af kabinen.
 

E-FJERNBETJENING

Via MyPeugeot appen kan du se rækkevidden for din bil og dens ladestatus i realtid. Fjernaktiver opladningen, når du ønsker det, og følg med i forløbet. Du kan også programmere opladningen til at foregå på tidspunkter, hvor elpriserne er lavest. For at du kan føle dig tryg, får du besked, når batteriet er fuldt opladet, eller hvis opladningen afbrydes.

Nyd den optimale komfort, så snart du sætter dig ind i din bil, uanset hvad udetemperaturen er. Takket være MyPeugeot appen kan du starte varmen eller klimaanlægget i kabinen i din Peugeot afhængigt af behov, og uanset om bilen er tilsluttet ladestikket eller ej.

Denne tjeneste leveres gratis af Peugeot uden tidsbegrænsning.

OPLADNING, HVOR DU HAR BRUG FOR DET

Peugeot har valgt Clever som partner. Dermed har vi gjort det let for dig at oplade din Peugeot elbil eller plug-in hybrid.

Mærk friheden med opladning både hjemme og ude fra første kilometer i din nye Peugeot elbil eller plug-in hybridbil.

Med Clever Unlimited kan du oplade hvor og når det passer dig. Abonnementet indeholder ubegrænset opladning på Danmarks største ladenetværk, og mulighed for at få installeret en Clever ladeboks på din privatadresse, så du altid kan vågne til et fuldt opladet batteri. Hver måned tilbagebetaler Clever dig for den mængde strøm, du har brugt til opladning på hjemmeladeboksen efter gældende tilbagebetalingssats.

Clevers ladeboks har indbygget intelligent opladning, som betyder, at ladeboksen kan udskyde opladningen af din nye Peugeot elbil eller plug-in hybrid til om aftenen og natten, hvor der er mindre belastning på elnettet og ofte er overskud af vedvarende strøm. Du er altid i fuld kontrol og kan starte din opladning, når det passer dig, med Clevers app.