SKIP TO CONTENT
Opladning af din Peugeot

KØR MED PÅ DANMARKS STØRSTE LADENETVÆRK

Peugeot har valgt Clever som partner, så du er sikret nem og tilgængelig opladning til din nye bil. Du lader, når og hvor du vil - på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne og på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme. Clever er et valg om at lade opladning være ubesværet og simpelt, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting i livet.
SKARPE PRISER PÅ OPLADNING AF DIN e-208 og e-2008!
Start hver dag med en fuldt opladet Peugeot e-208 eller e-2008.
Alt efter hvilken bil du vælger, kan du enten få gratis opladning i et helt år eller en ladeboks fra Clever installeret gratis hjemme hos dig!
LADELØSNINGER TIL ETHVERT BEHOV

Vælg opladning med eller uden abonnement til din nye elbil eller plugin-hybrid fra Peugeot. Clever Box er tænkt til dig, der kun lader hjemme i indkørslen og Clever One er til dig, der vil have fuld adgang til opladning hjemme og på Danmarks største ladenetværk. Og skulle dit ladebehov ændre sig på et senere tidspunkt, så ændrer du bare produkt. Det er frihed til at lade og køre som du vil – nu og i fremtiden.

 

 
Hvilket produkt skal jeg vælge?
 

 
Clever One
Til dig, der vil have opladning på abonnement med eller uden ladeboks

Med Clever One får du:

• Fri opladning på Danmarks største ladenetværk

• Mulighed for installation og lån af Clevers ladeboks

• Danmarks højeste tilbagebetalingssats

 

Abonnement

Elbil: 799 kr./md. + energitillæg

Plugin-hybridbil: 449 kr./md. + energitillæg

 

Evt. Installation af ladeboks

5.000 kr.*

 

 

*Abonnementet: Udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar. 

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. Installation

Energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg

Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling

Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation

 
CLEVER BOX
Til dig, der vil betale for det, du lader på din egen ladeboks

Med Clever Box får du: 

• Rabat på Danmarks største ladenetværk

• Din egen ladeboks

• Automatisk refusion af elafgift

 

 

Serviceaftale

99 kr./md.**

 

 

Køb og installation af ladeboks

10.999 kr.**

 

 

**Serviceaftale: udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar.

Mindstepris i bindingsper. (2 mdr.): 11.197 kr.

Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation

SPAR PENGE, TID OG CO2 MED INTELLIGENT OPLADNING

Clevers ladeboks er udstyret med intelligent opladning. Det betyder, at du ikke behøver at være familiens energiassistent for at lade på de klogeste tidspunkter af døgnet. 

 

Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op. Så skræddersyer boksen en ladeplan, så bilen kun lader, når der er mest overskud i elnettet. Det er Clever. 

Få fast, månedlig rabat med Clever Power

Hos Clever kan du også købe strøm til din bolig til en lav månedlig pris og uden skjulte gebyrer. Vælger du at samle både strøm til din bil og bolig hos Clever, kan du spare penge og tid på opladning hver eneste måned. 

 

Med Clever Power får du:

 

  • Op til 100 kr. rabat hver måned
 
  • Strøm til indkøbspris

Derfor er Clever Danmarks førende lade operatør

Clever Power gør det endnu nemmere at være elbilist

Clever er også et elselskab. Og vælger du at samle din strøm til både bil og bolig hos Clever, bliver livet som elbilist en del nemmere. Du slipper nemlig for udlæg til din ladeboks hjemme, fordi Clever trækker ladeboksens strømforbrug fra på din el-regning.

Opladning har aldrig været nemmere

Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid få fat på Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er på farten. 

 

Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk

Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv.

Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

 

Markedets højeste tilbagebetaling

Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk.

Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift. Læs mere om tilbagebetaling og refusion af elafgift.

 

Markedets bedste installationspakke

Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil. 

I installationspakken er inkluderet:

  • Rådgivning om optimale placering af ladeboks 

  • Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks

  • Gratis jordspyd

  • Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed

  • Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker