Peugeot Designated

508 designated

DESIGNATED

Særligt udvalgt fra Peugeot er ensbetydende med, at intet er overladt til tilfældighederne.
At en minutiøs sans for detaljen i enhver komponent afspejles i den kompromisløse, sublime kvalitet og den instinktive køreoplevelse.

Det stilrene og overlegne design er gennemtænkt fra yderst til inderst – og er et resultat af passionen for det eksklusive og modet til at tænke anderledes.

Peugeot Designated. Et bevidst valg. En attitude. Og et statement for dig, der ikke vil nøjes.

FASTBACK, STATIONCAR ELLER SUV

Æstetik og kvalitet er gennemgående i det markante Peugeot-design med afbalancerede proportioner, skulpturelle linjer og gennemførte detaljer.

Hver detalje bærer sit helt eget præg af elegance og perfektion - og understreges af en perfekt finish.

PERFEKTION I DETALJEN

508 frameless

Peugeot har sat sin designmæssige ekspertise ind på æstetisk design og unikke detaljer, der fremhæver karakteren i hver enkelt model.

3008 front

Selv de mindste samlinger og detaljer er udført med præcision og præget af et touch af perfektion.

MERE END BLOT LYS

FULL LED LYGTER

508 SW LED

FULL LED-forlygter, LED-blinklys og statiste drejelys sikrer en større visuel komfort og synlighed på alle tider af døgnet.

508 SW LED

Avanceret og gennemarbejdet optik er med til at sikre bedre lys og sikkerhed i trafikken.

508 SW LED

Lyssignaturen omfatter de markante LED baglygter med tre stiliserede løvekløer samt automatisk justering af lysstyrken alt efter lysforholdene.

i-COCKPIT® OG PREMIUM LYD

508 cockpit

Peugeot i-Cockpit® og elegante Toggle Switch genvejstaster - den nyeste fortolkning af en fleksibel og visionær førerplads, med et lille, sporty rat, konfigurerbart, digitalt head-up instrumentpanel, stor touchskærm og Apple CarPlay®.

508 Focal

FOCAL® Hi-fi anlægget leverer en klar og detaljerig lyd til dig, der ikke går på kompromis med lydkvalitet.

OVERLEGNE PRISVINDERE

Kombinationen af premium materialer, unikt know how, avanceret teknologi og markante designs danner grundlaget for vindertitler til flere eftertragtede priser – bl.a. Årets Bil i Danmark og Europa og Designprisen 2019.

ULTIMATIV SIKKERHED

OG DE NYESTE TEKNOLOGIER

i

SE REALITETERNE I ØJNENE

Det infrarøde Night Vision-kamera registrerer fodgængere og dyr foran bilen i mørke og ved nedsat sigtbarhed, også uden for lygternes rækkevidde, og øger dermed sikkerheden under kørsel.

Et billede af området foran bilen vises lige i dit synsfelt i den digitale instrumentgruppe og ledsages af et advarselssignal.

i

DRIVER ASSISTANCE PACK 2

Med Driver Assistance Pack 2 bliver bilen delvist selvstyrende.

Ved hjælp af radaren midt i forkofangeren og kameraet øverst i forruden afpasser den ‘Aktive fartpilot med Stop & Go’ funktion automatisk hastigheden til den forankørende bil, så der hele tiden holdes en konstant afstand. Systemet er koblet sammen med ‘Positionsassistent funktionen', som sørger for, at bilen holder den position, føreren har valgt.

508 safety pack

SAFETY PACK

Safety Pack består af en række førerhjælpefunktioner, der sikrer dig en tryg og rolig kørsel. Den indeholder Active Safety Brake (automatisk nødopbremsning) med Distance Alert (advarsel om risiko for kollision), Aktiv vejstribealarm og Skiltegenkendelse med hastighedsanbefaling.

Safety Plus pakken indeholder avancerede sikkerhedssystemer, herunder ‘Aktivt blindvinkelsystem’, ‘Uopmærksomhedsalarm’, ‘Automatisk skift mellem nær- og fjernlys’ og ‘Udvidet skiltegenkendelse’ for at øge sikkerheden på vejen.

NIGHT VISION
DRIVER ASSISTANCE
OPTIMAL SIKKERHED

PEUGEOT DESIGNATED. UDVALGT TIL DIG.

3008 SUV Designated

PEUGEOT 3008 SUV

Fra det rå ydre til det intelligente indre er Peugeot 3008 SUV karakteriseret af en unik og kompromisløs kvalitet. Allure Limited Edition giver dig alt i luksusudstyr og de seneste, avancerede sikkerhedssystemer. Den overlegne 3008 SUV er særligt udvalgt til dig.


LÆS MERE OM
PEUGEOT 3008 SUV

BOOK EN PRØVETUR

Ny 508 Designated

NY PEUGEOT 508

Skabt af premium materialer og baseret på et unikt know how og avancerede teknologier. Og med et prisvindende design i fastback coupé-stil med et markant, æstetisk look. Den nye Peugeot 508 er dristighed, elegance, perfektion og særligt udvalgt til dig.


LÆS MERE OM
NY PEUGEOT 508

BOOK EN PRØVETUR