Vil du være en del af os?

Karriere hos Interdan

BLIV EN DEL AF EN MARKEDSLEDENDE BILSUCCES

Vi ansætter løbende medarbejdere, der med høj faglighed og værdifulde menneskelige egenskaber ønsker at bidrage til Peugeots fortsatte succes og udvikling. 

LÆS MERE OG SØG JOB VIA VORES KARRIERESITE

Som medarbejder tilbydes du her en arbejdsplads med stort fokus på trivsel og et dynamisk miljø, hvor du selv er med til at forme din hverdag og din karriere.

Peugeot Danmark – en del af K.W. Bruun & Co
K.W. Bruun Automotive A/S, der en del af K.W. Bruun Koncernen, har siden 1952 varetaget markedsføring og salg af Peugeot i Danmark. Gennem en dynamisk og ambitiøs organisation og et tæt samarbejde med et professionelt forhandlernet er Peugeot i dag et af de mest solgte mærker i Danmark.
Peugeot Danmark har 63 selvstændige forhandlere og en række autoriserede servicecentre/værksteder fordelt over hele landet. Et fælles engagement og fokus på langsigtede løsninger er en vigtig kilde til Peugeots succes.
Hos Peugeot Danmark er kunden i centrum. Vores mål er at sikre kunden en god oplevelse lige fra den første prøvetur til købet af den næste Peugeot. Alle kæmper kort sagt for at sikre kvalitet og gode oplevelser – hele vejen!
Som følge af Peugeot Danmarks positive resultater overtog K.W. Bruun & Co i 1998 importen i Sverige med et selvstændigt datterselskab, K.W. Bruun Automotive AB.

Om K.W. Bruun & Co
K.W. Bruun & Co er en familiefondsejet Koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte de allerførste biler. I dag er vi en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS og Opel i Danmark og Sverige. I Danmark har vi tillige bil- og reservedelsimport af bilmærket Mitsubishi. Koncernens fokusområder er Bilimport, Digital innovation og Investering.
Koncernen beskæftiger ca. 500 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en agil forretningstilgang, indsigt, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og samtidig er med til at skrive historien om K.W. Bruun & Co videre.

I 2020 blev Classic Car House A/S stiftet, et kommende unikt samlingspunkt for mennesker med entusiasme for og kærlighed til klassiske biler. www.kwbruun.com

Primære selskaber i K.W. Bruun Koncernen


K.W. Bruun & Co │ K.W. Bruun Invest A/S │ K.W. Bruun NxT A/S │ K.W. Bruun Import A/S │
K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel i DK) │ K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi i DK) │
K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot, Citroën, DS, Opel i SE) │K.W. Bruun Logistik A/S │
K.W. Bruun Logistik AB │ Bilabonnement A/S │ Classic Car House A/S │
Quickpoint A/S │Gran Turismo Cars A/S │