e-Legend
e-Legend
PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT

Der er et eneste mål, og det er, at du skal føle dig lige så godt tilpas i din bil, uanset køreindstilling, som du føler dig hjemme hos dig selv. Du finder her en raffineret kombination af high-tech komponenter og eksklusive materialer.


FORDYBENDE, VARM FØLELSE

Fordelt i hele kabinen er der 2 hovedtemaer for digitale materialer (eller digitale fortolkninger af rigtige materialer): Et mønster af sorte og bronze-farvede linjer, eller træ-look “paneler”. Disse temaer vises på 16 skærme af forskellig størrelse, inklusiv en 49 tommer buet skærm under soundbar'en, der vender mod bilens passagerer, 29 tommer skærme i dørene og 12 tommer skærme i solskærmene.

De digitale overflader er omhyggeligt designet med glidende overgange, så de smelter ind i baggrunden i kabinen.

Midterkonsollen giver adgang til de vigtigste betjeningsfunktioner under kørslen via en drejeknap og en 6 tommer touchskærm. Til venstre for rattet, giver en digital toggle switch adgang til kontekstafhængig menustyring, som kan konfigureres afhængigt af kørefunktionen.


/image/99/8/peugeot-e-legend-1809heme304-small.481998.jpg


Sædernes H-design og de lodrette syninger er inspireret af Peugeot 504 Coupé. Sæderne vægtbesparende takket være den meget kompakte størrelse, og deres “comfort fit” design sikrer god komfort og støtte ved hjælp af memory-skum (føles som skræddersyet). Nakkestøtterne er tværgående, justerbare og kan foldes helt væk ned i sædet.

Det såkaldte Responsive i-COCKPIT® er baseret på det i-COCKPIT®, som kendes fra andre Peugeot-modeller. Det består af et headset med et head-up display med 3 urskiver og et ultra-kompakt rat.


/image/99/7/peugeot-e-legend-1809heme453-small.481997.jpg


For at fuldende fordybelsen og den personlige oplevelse i kabinen, er den også forsynet med en duftdispenser.
Ex-Nihilo® har kreeret 2 parfumer specifikt til Peugeot e-Legend Concept.