e-Legend
e-Legend
PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT

Med Peugeot e-Legend Concept har Peugeot en målsætning om at skærpe og fintune oplevelsen af en bil, der er 100% selvkørende, elektrisk og online.SPAR TID

/image/98/0/peugeot-e-legend-1809heme319-small.481980.jpg

Med Responsive i-COCKPIT® tilføjes der endnu flere features, som giver en særlig personlig og fordybende køreoplevelse i alle 4 køreindstillinger. Hver dag bombarderes vi med informationer og indtryk, og derfor er alenetid meget værdifuld for os. Den selvkørende funktion giver os mulighed for at få lidt tid for os selv i bilen, og få nye oplevelser, som kan deles med andre.

4 KØREINDSTILLINGER

/image/97/8/peugeot-e-legend-1809heme327-small.481978.jpg /image/97/7/peugeot-e-legend-1809heme324-small.481977.jpg

Peugeot e-Legend Concept fås med 4 forskellige køreindstillinger, der vælges ud fra trafikforholdene eller førerens »state of mind«.

TO SELVKØRENDE INDSTILLINGER

SOFT: displayvisning og informationer er reduceret til et minimum,

SHARP: maksimal connection til digitale aktiviteter (sociale medier, kalender, osv.) og så dynamisk kørsel som muligt.

TO MANUELLE KØREINDSTILLINGER

LEGEND: “cruising” funktion, hvor de digitale instrumenter ligner de 3 urskiver i 504 Coupé og der er digitalt træ-look på diverse skærme.

BOOST: Dynamisk og stimulerende kørsel takket være den kraftfulde elektriske motor.
Du fordyber dig 180°, og vejen vises på én enkelt stor skærm.

Når Peugeot e-Legend Concept er i selvkørende indstilling, tilpasses kabinen derefter, takket være »drive-by-wire« teknologien. Rattet foldes ind under soundbar’en, så den 49 tommer store skærm fritlægges helt, forsæderne vippes, armlænene i siderne udfoldes automatisk, og der åbnes op for et stort opbevaringsrum og et område for opladning af smartphone via induktion. De vigtigste betjeningsfunktioner forbliver tilgængelige i midterkonsollen, der er indbygget i førersædet.

Alle ombord kan få tiden til at gå med deres yndlingsaktiviteter: Spille på den indbyggede spillekonsol eller se film, enten på den buede midterskærm eller på skærmene i solskærmene.


100% ELEKTRISK

/image/97/6/peugeot-e-legend-1809heme300-small.481976.jpg

Peugeot e-Legend Concept drives 100% af en elektrisk drivlinje, som passer perfekt ind i Peugeots visioner om overgang til andre energityper. Ved hjælp af 100 kWh batterier producerer motoren et moment på 800 Nm og en effekt på 340 kW, der fordeles til de 4 drivende hjul. Den høje ydelse gør, at den går fra 0-100 km/t på under 4 sekunder og kan nå en topfart på 220 km/t. Den har en aktionsradius på 600 km ifølge WLTP standarden, og heraf opnås de 500 km indenfor 25 minutter takket være den hurtige opladning. Ved at anvende induktionsopladning hylder Peugeot e-Legend Concept idéen om »nul teknologiske udfordringer«.

FORDYBELSE I LYD OG ONLINE SYSTEMER

I samarbejde med virksomheden Soundhound Inc.®, der er førende inden for kunstig intelligens, tilbyder Peugeot e-Legend Concept en stemmestyret personlig assistent, der er tilpasset bilens selvkørende funktion.

Med blot en enkelt sætning kan føreren ændre køreindstilling, lytte til sin favorit playliste og åbne og lukke bilens elektriske døre. Systemet svarer med en digital stemme, der tilhører Gilles Vidal (Peugeots designdirektør), og det forstår 17 sprog!

En version af dette system bliver introduceret i vores serieproducerede Peugeot biler inden for 2 år.

/image/97/9/-dsc8312-small.481979.jpg

Peugeot og Focal arbejder sammen om at levere fremtidens unikke lydoplevelse, ved at kombinere strenge krav med innovation.

Uanset hvilken source, der anvendes, sikrer Focal® lydanlægget en optimal lydgengivelse af det afspillede nummer. Som en markering af fremtidens indbyggede lydsystem er anlægget i PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT specielt designet med 2 helt nye lyd-funktioner:

“mapping”, som blandt andet giver mulighed for at kun føreren får navigationsmeddelelser, mens passagererne hører musik,

“zoning”, der giver mulighed for at skabe lydbobler, så hver enkelt person kan lytte til sin egen musik, uden at forstyrre andre.