SIKKERHED

Peugeot 5008 er forsynet med den nyeste teknologi inden for sikkerhedssystemer, så både fører og passagerer kan begive sig sikkert ud i trafikken.

AIRBAGS PÅ ALLE SÆDERÆKKER

Peugeot 5008 er forsynet med 6 airbags til beskyttelse af passagerer på alle sæderækker, også 3. sæderække. Passagerairbaggen kan frakobles, når der placeres et barnesæde på passagerforsædet.

FARTPILOT OG FARTBEGRÆNSER

/image/15/8/regulateur-de-vitesse-600x400.67158.jpg

5008 er som standard udstyret med fartpilot og fartbegrænser uanset bilens motortype. Fartpiloten sørger for, at bilen holder en konstant hastighed (undtagen på store stigninger), og med fartbegrænseren kan du programmere en hastighed, der ikke må overskrides.

INTELLIGENT TRACTION CONTROL

Dette system indeholder en ny funktion i forhold til det traditionelle system. Det holder hele tiden øje med situationer med usikkert vejgreb, der kan give problemer ved start og acceleration på glatte veje. I disse situationer aktiveres den Intelligente Traction Control i stedet for ASR funktionen (anti-spin) og begrænser forhjulenes spin. Derved sikres en effektiv trækkraft og retningsstabilitet.

ELEKTRISK PARKERINGSBREMSE & HILL ASSIST

Peugeot 5008 har elektrisk parkeringsbremse som standard. Den trækkes automatisk, når motorens slukkes, og slippes, når der trædes på speederen. Systemet er koblet sammen med Hill Assist funktionen, der blokerer bremserne kortvarigt ved start på en skråning, så føreren får tid til at flytte foden til speederen, uden at bilen ruller.

TYVERIALARM

/image/17/5/alarme-anti-intrusion-1920x1080.67175.jpg

Tyverialarmeni, der betjenes med bilens fjernbetjening, indeholder både indvendig og udvendig overvågning af Peugeot 5008, for at forhindre indbrud.

ESP

5008 har første klasses dynamiske køreegenskaber og et højt aktivt sikkerhedsniveau, da ESP er standard på alle versioner. Det omfatter funktionerne ABS, ASR (anti-spin), EBD (elektronisk bremsekraftfordeler), EBA (bremseassistent), MSR (motorregulering) og CDS (elektronisk stabilitetskontrol).

SIKKERHEDSSELER

Sikkerhedsselerne foran er udstyret med pyrotekniske selestrammere og kraftbegrænsere. Der er installeret 3-punkts sikkerhedsseler med kraftbegrænsere på bagsæderne. Alle sikkerhedsselerne er tilsluttet en selealarm.

PEUGEOT CONNECT SOS

/image/16/0/peugeot-connect-sos-600x400.67160.jpg

Peugeot Connect bokseni passer på dig i tilfælde af uheld. Den foretager et automatisk nødopkald, hvis bilens airbags eller pyrotekniske seler udløses. Du kan også selv foretage et manuelt nødopkald ved hjælp af SOS knappen i instrumentbordet. Bilen lokaliseres, og den rigtige type nødhjælp udsendes straks til stedet.

BØRNESIKRING

Af hensyn til børnenes sikkerhed er de bageste el-ruder med sekventiel betjening forsynet med et anti-klem system og elektrisk låsning. På 2. sæderække findes tre Isofix beslag med 3-punktsforankringer, så man kan installere et barnesæde på sikker vis.