TRAVELLER

Peugeot Traveller er ikke bare behagelig og sjov at køre, den har også et udseende der med garanti vil blive lagt mærke til.

ET KRAFTFULDT UDSEENDE

/image/81/9/peugeot_traveller_gallery-4.357819.jpg
/image/81/8/peugeot_traveller_galerie-20-2.357818.jpg

Peugeot Traveller er ikke bare behagelig og sjov at køre, den har også et udseende der med garanti vil blive lagt mærke til. Den nye vandrette kølergrill, lyssignaturen med LED-kørelysiog Xenon forlygteri, der er integreret i karosseriet, giver Peugeot Traveller et selvsikkert udseende, der oser af kraft og elegance.


FLEKSIBLE LØSNINGER TIL DINE BEHOV

Traveller fleksibel indretning

Peugeot Traveller fås i tre længder, der alle har god plads til alle passagerer. Højden på bare 1,90 migør det nemt og bekvemt at parkere i både parkeringshuse eller i en garage.

Traveller fleksibel indretning

DØRE MED HÅNDFRI BETJENING

Peugeot Traveller kan udstyres med håndfri skydedørei. Så kan du nemt åbne og lukke skydedørene, selvom du har hænderne fulde. Denne unikke løsning gør det muligt at låse op og åbne skydedørene ved ganske enkelt at stikke foden ind under hjørnet af bagkofangeren. Det kræver blot, at du har den elektroniske nøgle på dig.

/image/81/6/peugeot_traveller_galerie-7-2.357816.jpg

NEM ADGANG

Bagruden kan desuden åbnesi, det sikrer dig nem adgang til bagagerummet, også når du står i en træng parkeringsbås, hvor der ikke er plads til at åbne selve bagklappen.

ÆGTE FRIHEDSFØLELSE

/image/81/7/peugeot_traveller_galerie-8-2.357817.jpg
Traveller udvendigt design

Peugeot Traveller kan udstyres med den nye generation af Grip Control® teknologii, der takket være avanceret styring af antispinsystemet giver forbedrede køreegenskaber. Ved hjælp af drejemodulet på instrumentbordet kan du tilpasse vejgrebet efter det pågældende terræn og underlag. Vælg mellem følgende køreindstillinger: sne, offroad, sand, standard ESP eller ESP off. Derefter er det bare at slappe af bag rettet i tryg overbevisning om at du har fuld kontrol over bilen.