Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

TRAVELLER
FRA 479.990 KR.

Traveller

Med Peugeot Traveller får du et eksklusivt interiør med masser af plads! En Traveller fremstår med et stilrent design, der kombineret med Peugeots suveræne køreegenskaber og komfort sikrer en behagelig rejse.

Bilen fås både i en diesel udgave med Peugeot’s velkendte BlueHDi Euro 6-motorer eller den nyskabende fuldt elektriske udgave med op til hele 315 km rækkevidde*.

*Priser og specifikationer kommer snart i mellem tiden kan du kontakte din lokale Peugeot forhandler på et tilbud.

PEUGEOT TRAVELLER

MED OP TIL 9 SÆDER

HVOREND DU VIL HEN

Peugeot Traveller

FLEKSIBEL OG PRAKTISK

Traveller udvendigt design

EN NY STANDARD I MARKEDET

Traveller fleksibel indretning

HVOREND DU VIL HEN

Peugeot Traveller

Traveller er en invitation til leg på landevejen, hvad enten du skal på langtur, have et fleksibelt transportmiddel til spændende fritidsaktiviter, køre fodboldholdet til kamp eller hente dine VIP kunder i lufthavnen. Peugeot Traveller kan det hele!

Bag den moderne og elegante silhuet, skjuler der sig et rummeligt og luksuriøst interiør, der er designet til optimal komfort.

Den livlige og komfortable bil har et stilsikkert udseende. Den nye vertikale kølergrill, med LED lyssignatur, og Xenon forlygteri, der er integreret i karosseriet, giver Peugeot Traveller et selvsikkert udseende, der oser af kraft og elegance. Gør køreturen enklere med den nye generation af talestyret 3D-navigationi.

FLEKSIBEL OG PRAKTISK

Traveller fleksibel indretning
Traveller fleksibel indretning

Peugeot Traveller fås i hele 2 længder og for at gøre hverdagssituationer endnu nemmere, har den en højde på bare 1,89 meter. Så kan man snildt komme ned i P-Kældre og andre steder, med lavt til loftet.

Det store udvalg af funktioner og sædekonfigurationer fra 2 til hele 9 sæder, inkl. fører gør Peugeot Traveller til en ekstrem brugervenlig bil, der kan tilpasses ethvert behov. Pladsen kan udnyttes fuldt ud med sæder, der er fastforankrede eller monteret på et nyskabende skinnesystem og sæderne kan både vippes og tages ud. De to glastagimed separat afdækning giver et unikt lys i kabinen og et smukt kig til himlen.

Med Peugeot Traveller har du alt, der skal til for at gøre det hele lidt enklere. De elektriske skydedøre på siderne, kan fås med banebrydende håndfri betjeningi. Så kan du låse op, åbne, lukke dørene og låse dem ved ganske enkelt at føre foden under kofangeren i den ønskede side. Det kræver blot, at du har den elektroniske nøgle på dig.

EN NY STANDARD I MARKEDET

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Takket være EMP2 platformen og dens velkendte dynamiske kvaliteter, er Peugeot Traveller en kombination af komfort og gode køreegenskaber, der aldrig før er set i klassen. EMP2 platformen sikrer en betydeligt mindre venderadius, der gør bilen lettere at manøvrere med.

Derudover understøtter EMP2 platformen Peugeot’s Power of Choice ideologi, hvor du frit kan vælge mellem dieselversionerne eller den 100% elektriske e-Traveller.

UDVENDIGT DESIGN

ET TIDSLØST DESIGN

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Det stilrene design på Traveller’eren får bilen til at fremstå kompakt trods dens størrelse. Samtidig er der tænkt over detaljerne med den vandrette kølergrill, lyssignaturen med LED-kørelys og Xenon-forlygteri, der er integreret i karosseriet. Det giver et selvsikkert udseende til bilen, og passagererne kan herfra bare nyde turen.

FLEKSIBLE LØSNINGER TIL DINE BEHOV

Peugeot Traveller

Peugeot Traveller er en gennemtænkt fleksibel bil. Den fås i 2 længder, der alle har god plads til alle passagerer. Højden på bare 1,89 m gør det nemt at parkere i både parkeringshuse og garage, og derfor vil det være nemt at navigere i større byer med bilen.

Peugeot Traveller

DØRE MED HÅNDFRI BETJENING

Peugeot Traveller er udstyret med håndfri skydedørei. Så kan du nemt åbne og lukke skydedørene, selvom du har hænderne fulde. Denne unikke løsning gør det muligt at låse op og åbne skydedørene ved ganske enkelt at stikke foden ind under hjørnet af bagkofangeren. Det kræver blot, at du har den elektroniske nøgle på dig.

Peugeot Traveller

NEM ADGANG

Bagruden kan desuden åbnesi, og det sikrer dig nem adgang til bagagerummet, også når du står i en trang parkeringsbås, hvor der ikke er plads til at åbne selve bagklappeni.

INDVENDIGT DESIGN

ÆGTE FRIHEDSFØLELSE

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Peugeot Traveller kan udstyres med den nye generation af Grip Control teknologii, der takket være avanceret styring af antispinsystemet giver forbedrede køreegenskaber. Ved hjælp af drejemodulet på instrumentbordet kan du tilpasse vejgrebet efter det pågældende terræn og underlag. Vælg mellem følgende køreindstillinger: sne, offroad, sand, standard ESP eller ESP off. Derefter er det bare at slappe af bag rattet i tryg overbevisning om at du har fuld kontrol over bilen.

FØRERKOMFORT

Traveller fleksibel indretning

Indvendigt i den kompakte Peugeot Traveller er der fokus på førerkomfort. Indstigningstrinnet gør det enkelt og nemt at sætte sig ind i de høje sæder. Samtidig har du et suverænt overblik over vejen og trafikken, med næsten samme førerstilling som i en personbil.

Tag plads: Førerpladsen har et enkelt og moderne design med eksklusive materialer og innovativt udstyr.

FLEKSIBEL INDRETNING - PRAKTISK I HVERDAGEN

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Peugeot Traveller fås med mellem 2 – 9 sæder inkl. fører i alle tre længder - L1-varianten markedsføres dog ikke i Danmark. Den er bygget og tilpasset til at dække alle dine transportbehov.

Anden og tredje sæderække har inddelingen 2/3 + 1/3, der helt uafhængige af hinanden kan skydes frem og tilbage på skinneri. Dette praktiske system gør interiøret enormt fleksibelt. Og skulle du have behov for endnu mere plads, kan sæderne også tages helt ud.

I VIP udgaven er passagerområdet blevet omdannet til en luksus lounge, hvor de individuelle stole kan rettes mod hinanden med et bord i midten. Selvfølgelig er kabinen i fuld læder.

FÅ DET HELE MED!

Peugeot Traveller

Der er to glaspaneler i taget, med afdækninger som kan åbnes og lukkes individuelt. Det giver en fantastisk panoramaudsigt til himlen, samt en masse lys i kabinen. Taget har flere funktioner, blandt andet en stemningsfuld LED-belysning, og læselamperne ved hvert sæde sikrer alle passagerer behagelige lysforholdi.

OPTIMALE KØREFORHOLD

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Der er tænkt over køreforholdene for alle passagerer. Når du kører sammen med familie, venner eller kunder vil du helt sikkert sætte pris på både børnespejlet, flybordene bag forsæderne, samt solskærmene i anden sæderække og hattehyldeni.
          

PLADSEN KAN UDNYTTES TIL FULDE

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Peugeot Traveller har plads til det meste uden at gå på kompromis med komforten. Læg sæderne i tredje række ned og skub dem frem i kabineni, herved har du et bagagerum på hele 2600 liter top til bund i en L3. Tager du tredje sæderække ud, øger du bagagerumspladsen til hele 3100 liter. Hvis du både tager anden og tredje sæderække ud af bilen får du en varerumsvolumen på utrolige 4900 liter.

TEKNOLOGI

EN FULDT OPKOBLET KØREOPLEVELSE

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Gør køreturen enklere med den nyeste generation af talestyret 3D-navigationi. Systemet har yderligere Peugeot Connect-tjenester og trafikopdateringer i real tid fra TomTom Traffic (Real tid afhængig af bestemmelsessted).

Ved hjælp af MirrorScreen® kan du på den store 7” touchskærm bruge kompatible Apps fra Apple CarPlay™ eller Android Auto™. Samtidig kan du oplade din smartphone i midterkonsollen, enten ved USB eller 12v stik.

*Kun MirrorLink®, Apple Carplay™ eller Android Auto™ certificerede apps fungerer, når bilen kører eller holder stille, afhængigt af situationen. Visse af app’enes funktioner er ikke tilgængelige under kørsel. Visse typer indhold, der er gratis tilgængelig på din smartphone, kræver betalingsabonnement for en MirrorLink®, Apple Carplay™ eller Android Auto™, certificeret app. Til Mirror Screen funktionen anvendes MirrorLink® teknologien til Android™, Blackberry™ og Windows™ Phone smartphones, der er MirrorLink® kompatible, Apple Carplay™ til iOs smartphones, og Android Auto™ til Android smartphones, forudsat at du har et mobil- og internetabonnement. Disse teknologier indføres efterhånden på de nye smartphones.  
Find flere informationer her.

 

HEADUP-DISPLAY*

Peugeot Traveller

Head-up displayet*iviser vigtige informationer om kørslen på den gennemsigtige plade, der skydes op foran forruden i førerens synsfelt. Hastighed, fartpilot- og fartbegrænser indstillinger mv. Du har de vigtigste informationer i synsfeltet, hvilket giver en mere sikker kørsel.

POWER OF CHOICE: NY EFFEKTIV PLATFORM

Peugeot Traveller og e-Traveller er tilpasset til EMP2-platformen (Efficient Modular Platform 2), garanterer kvalitet og køreglæde. Glæd dig over et lavt driftsforbrug for dette segment og en behagelig og afslappende køreoplevelse både for fører og passagerer. Støddæmpernes stivhed reguleres automatisk efter vægten og garantere dermed maksimal komfort, selvom bilen er fuld lastet med passagerer og bagage.

Peugeot Traveller

Traveller

Peugeot Traveller

e-Traveller

LYSSIGNATUR

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Den nye lyssignatur med LED-lysiog Xenon forlygternei, der er integreret i karosseriet, gør at Peugeot Traveller altid står skarpt.

SIKKERHED

Peugeot Traveller er udstyret med det sidste nye inden for førerassistance systemer, der sikrer en tryggere og en mere behagelig køretur.

BAKKAMERA

Peugeot Traveller

Bakkameraetiaktiveres automatisk når bilen sættes i bakgear. Føreren kan se et område på 180-grader bag bilen. Billedet viser styrelinjer, der følger rattets bevægelser. Hvis der er forhindringer bag bilen, zoomer systemet automatisk ind. Der er flere forskellige individuelle indstillingsmuligheder af bakkameraet og visning heraf.

 

AFLÆSNING AF SKILTE OG ANBEFALING AF HASTIGHED*

Multifunktionskameraet* genkender vejskilte med hastighedsbegrænsninger og informerer dig om den aktuelle hastighedsbegrænsning i instrumentpanelet og/eller på head-up displayet. Den aflæste hastighedsbegrænsning foreslås som programmeringsværdi til din fartpilot eller fartbegrænser, hvis den er aktiveret.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

AUTOMATISK SKIFT MELLEM NÆRLYS OG FJERNLYS*

Dette system kan aktiveres, når det er mørkt, og skifter automatisk fra nærlys til fjernlys og omvendt. Systemet bruger et kamera til at registrere, om der er andre biler på vejen eller anden belysning, såsom lygtepæle eller anden bymæssig-belysning.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version

ACTIVE SAFETY BRAKE*

Active Safety Brake er et automatisk nødopbremsningssystem, der træder til, hvis der er risiko for kollision. Kameraet og radaren registrerer både forhindringer, der er i bevægelse og står stille. Hvis føreren ikke bremser i tide eller ikke bremser kraftigt nok, aktiverer systemet bremserne. Det gør det muligt at undgå kollision eller begrænse skaderne, hvis hastigheden er under 30 km/t.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

LANE ASSIST*

Peugeot Traveller

Systemet advarer, hvis man passerer vejstriberne, uden at blinklyset er aktiveret. Denne akustiske og visuelle alarm er særligt nyttig, hvis man kører ukoncentreret.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

BLIND-SPOT-DETECTION*

Ved hjælp af fire sensorer i bilens for- og bagkofanger modtager Blind-Spot systemet under kørsel informationer om, at der ligger en bil i den blinde vinkel i højre eller venstre side. Føreren advares af et lyssignal i et af sidespejlene og i bilens display.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

AIRBAGS

Peugeot Traveller

Peugeot Traveller leveres med 6 airbags. To frontairbags, to sideairbags og to gardinairbags, der beskytter passagerernes hoved på anden og tredje sæderække.

EURO NCAP-TEST

Med meget sikkerhedsudstyr og en ny og forstærket platform og struktur har Peugeot Traveller opnået de maksimale fem stjerner i Euro NCAP-testen.

POWER OF CHOICE

Peugeot Traveller er tilpasset til EMP2-platformen (Efficient Modular Platform 2), der både findes i konventionelle- og en elektrisk udgave.

BLUEHDI-MOTORER

Peugeot Traveller

Peugeot Traveller fås i 3 kraftfulde og økonomiske motorvarianter.

De velkendte og højtydende BlueHDi motorer fra Peugeot kan fås i flere forskellige kombinationer og udfylder alle behov. Lige fra den mindre 1.5 liters, 120 hk med manuelt gear til de behagelige ture – og op til en 2.0 liters, 177 hk med automatgear for ekstra power til rejsen. Man kan også mødes på midten, og få bestseller 2.0-motoren på 144 hk, som fås med både manuel- eller automatgear.

Tilgængelige motoreri:
1.5 BlueHDi 120 hk S&S Man. 6-trins
2.0 BlueHDi 144 hk S&S Man. 6-trins
2.0 BlueHDi 144 hk S&S Aut. 8-trins
2.0 BlueHDi 177 hk S&S Aut. 8-trins

S&S = Stop&Start Teknologi

INNOVATIV TEKNOLOGI

Det innovative udstødningssystem SCR er hurtigt i drift efter start af bilen, da det fungerer godt ved lave temperaturer.

Det sikrer også:

 • reduktion af udledningen af NOx (kvælstofilte) med op til 90%
 • fjernelse af 99,9% af antallet af partikler, uanset deres størrelse og kørselsforholdene
 • lavere CO2 emission, brændstofforbrug og ikke mindst en lav årlig grøn afgift.

 

NYHED: 100% ELEKTRISK

Peugeot Traveller

*Traveller tilbydes nu også i en elektrisk udgave.

75 kWh 136 hk  Aut. Med op til 315 km rækkevidde (WLTP).

e-Traveller’en tilbyder den samme høje ydeevne og køreglæde som vores BlueHDi-motorer, og med en rækkevidde på helt op til 315 km, kan du lade bekymringerne ligge derhjemme og køre ud i det fri.

*Priser og specifikationer kommer snart i mellem tiden kan du kontakte din lokale Peugeot forhandler på et tilbud.

DIMENSIONER

 • Peugeot Traveller

  LÆNGDE

 • Peugeot Traveller

  BREDDE

 • Peugeot Traveller

  HØJDE

OPBEVARINGSRUM OG KONTAKTER I KABINEN

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Peugeot Traveller har mange åbne og lukkede opbevaringsrum (op til 49 liter) fordelt rundt om i kabinen og med flere 12V stik fordelt i kabineni.