SKIP TO CONTENT
Nye 408's udstilling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EN OVERRASKENDE PRÆSENTATION

Oplev den nye 408 i en helt ny installation

EN OVERRASKENDE PRÆSENTATION

Oplev den nye 408 i en helt ny installation

THE SPHERE

ALLE DETALJER FRA ALLE VINKLER

"The Sphere" er en unik og uventet fremvisning af den nye 408 fra alle vinkler. Hvad er op? Hvad er ned? Hvordan kan vi rotere den nye 408 og præsentere den på en overraskende ny måde? Løsningen er denne installation med 408 i sin egen sfære, som får det til at se ud som om, at tyngdekraften er ophævet. En installation, som er lige så fascinerende og unik som bilen.

DEN FORFØRENDE NYE PEUGEOT 408

Det overraskende design er bl.a. karakteriseret af de dynamiske fastback-linjer og moderne elegance, der vækker opsigt på vejen. Den øgede frihøjde og lave taglinje er med til at understrege det sporty design, der fremhæver bilens forførende og aerodynamiske egenskaber.

DESIGN 

Kombinationen af den dynamiske fastback silhuet med høj frihøjde og lav taglinje gør den nye 408 forførende fra enhver vinkel. Det sporty design og de flydende linjer fremhæver de aerodynamiske og æstetiske kvaliteter. 

DET NYE PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Med det nye PEUGEOT i-Cockpit® 3D inviterer 408 dig ind i et 100% digitalt med bl.a. en 10” kapacitiv touchskærm, konfigurérbart heads-up display og et kompakt multifunktionsrat. 

PLUG-IN HYBRID TEKNOLOGI

Vil du køre på benzin eller kombinere med el? I den nye 408 plug-in hybrid kan du på ca. 4 timer oplade bilens batteri fra en 7,4kWh ladestander. (kræver 7,4kWh onboard charger)  

SÅDAN GJORDE VI

Hvordan ophæver man tyngdekraften og roterer en bil i fuld størrelse ud i enhver vinkel? Det var ikke helt let. Se hvordan vores talentfulde team af ingeniører, teknikere og designere løste udfordringen og sammen skabte "The Sphere". En smuk installation, der præsenterer den nye 408, som var den vægtløs, og roterer så bilen kan opleves og overraske fra alle vinkler.

 

KONCEPTET

Vi ønskede at vise den forførende 408 fra alle vinkler. For at gøre dette var vi nødt til at trodse tyngdekraften og skabe et display, der ubesværet kunne rotere bilen til enhver position. Og det skulle naturligvis være lige så forførende og uventet som selve bilen. Så vi designede "The Sphere".

 

STEP 1: 3D-MODEL
Vores team startede med at skabe en række 3D-modeller for at visualisere ideen og teste, at den kunne holde til at bære den nye 408 i enhver vinkel. Derfra producerede de række mindre modeller for at forfine designet.
STEP 2: PRODUKTION
Når form møder funktion på uventede måder, kan der opnås uventede resultater. At konstruere "The Sphere" og få den til at fungere både fysisk og æstetisk krævede innovativ tænkning og overraskende løsninger.
STEP 3: INSTALLATION
En smuk genstand har brug for lige så smukke rammer. Dét er netop Louvre-Lens! Se hvordan installationen af "The Sphere" på dette særlige sted planlægges fra alle vinkler.

STRUKTUREN

Hele strukturen er produceret af højstyrkestål og afsluttet i en beskyttende sølv-epoxy. Den gennemsigtige boble/kugle er lavet af fleksibel PVC, som gør det muligt at bruge diskrete luftblæsere til at holde boblen oppustet, så den næsten ikke ses.  

TEKNIK

De to store bøjler (5,1 m diameter) sættes i bevægelse via et 4-hjulstræksystem drevet af 3500 W el-motorer. Det meste af kraften bruges til at kontrollere kuglens rotation og bevare dens tyngdepunkt, mens den roterer harmonisk i et jævnt tempo. 

TEAMET BAG

Et talentfuldt team af kunstnere, ingeniører og teknikere fra Superbien i Paris gjorde ideen om "The Sphere" til en betagende virkelighed, der ser ud til at trodse tyngdekraften. De har specialiseret sig i at skabe smukke, uventede, enestående installationer. 

EN UNIK LOKATION

Louvre-Lens er slående smukt og ultramoderne æstetisk. De slanke buede glas- og aluminiumsfacader afspejler en moderne skønhed og fortsætter storheden ved den parisiske original. Dette uventede design og store  tiltrækningskraft gjorde Louvre-Lens til det perfekte sted at lancere den nye 408.