Bilgarderet

Peugeot 508

BILGARDERET

KØR SIKKERT - OGSÅ SELV OM ØKONOMIEN BREMSER OP

Når først du har valgt bil, skal drømmen vare ved. Din forhandler og Peugeot Finans (v. Jyske Finans) lægger vægt på, at du er trygt kørende – både i forhold til bil, forsikring og finansiering.

FÅ FORSIKRET DIN YDELSE PÅ BILEN


Skulle det ske, at du må gå på dagpenge, er det trygt at vide, at den månedlige ydelse på bilen bliver betalt alligevel.

Med Bilgarderet er du og din familie på den sikre side, hvis du skulle blive sagt op og må gå ned i indtægt.


HVILKEN FORSKEL GØR BILGARDERET-FORSIKRINGEN FOR DIG?


Med Bilgarderet bliver dine månedlige ydelser på dit billån eller din privatleasingkontrakt hos Peugeot Finans dækket, hvis du i en periode bliver ufrivilligt arbejdsløs og går ned i indtægt.


FÅ DIN MÅNEDLIGE YDELSE BETALT


Ydelsen dækkes første gang efter 30 hele dages arbejdsløshed. Herefter dækker forsikringen hver hele måned med arbejdsløshed i op til 12 måneder. Er du ufrivilligt arbejdsløs i flere perioder, kan du sammenlagt være dækket i 36 måneder. Du kan forsikre en ydelse på op til 10.000 kr. om måneden.


DU KAN TEGNE EN FORSIKRING PÅ DIN YDELSE, NÅR DU:

  • Er fyldt 18 år men ikke 60 år

  • Er bosat i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne)

  • Er fastansat som lønmodtager i Danmark
    (ekskl. Grønland og Færøerne) og aflønnet for mindst 16 timer pr. uge og ikke er selvstændig, vikar eller ansat i fleksjob, og ikke har kendskab til forestående arbejdsløshed, opsigelse eller varsler herom.


Hvis I er to personer, der har finansieret bilen sammen, kan I begge eller den ene af jer tegne en forsikring.HVAD KOSTER FORSIKRINGEN?

Den månedlige forsikringspræmie er på 4,5% af den månedlige ydelse for hver forsikret person. Peugeot Finans opkræver præmien sammen med den månedlige ydelse på bilen.


PRISEKSEMPEL

Månedlig ydelse Præmie pr. måned
1.000 kr 45 kr.
2.000 kr 90 kr.
3.000 kr 135 kr.

 
SÅDAN GØR DU

Det er meget enkelt. Sammen med papirerne på finansieringen af din nye bil skal du blot underskrive bestillingsblanketten. Så modtager du kort tid efter policen og forsikringsbetingelserne, der dokumenterer din forsikringsdækning. Så kan du trygt køre videre i din nye bil – også selv om økonomien bremser op.


Forsikringen tilbydes i samarbejde med AmTrust International Underwriters Ltd.