TANDREMSKIFT

/image/34/0/peugeot-rendez-vous-apres-vente-2015-01.9209.32.52340.jpg

TANDREMSSKIFT

Tandremmen er en vital del i de fleste bilmotorer, men når den er slidt, er der risiko for, at den springer. Det samme er tilfældet, hvis der er monteret en forkert tandrem, eller hvis den justeres af ukyndig. Det er uhyre vigtigt, at tandremmen justeres 100% korrekt med specialværktøj.

Når en tandrem springer, ødelægger det ofte motoren og mange andre dele i motorrummet. Derfor er det vigtigt, at du får foretaget et tandremsskift i tide og hos et autoriseret Peugeot-værksted. Så undgår du store ekstraudgifter, og samtidig giver det dig større tryghed; vores mekanikere er specialuddannede og kender din Peugeot.

NEMT AT UNDGÅ
Følger du de faste serviceeftersyn på dit Peugeot-værksted, behøver du ikke at skænke tandremmen en tanke. Du får automatisk besked, når det er tid til at skifte.

TANDREMSSKIFT GIVER DIG EKSTRA DRIFTSIKKERHED
Hvis du overholder dine serviceeftersyn på et autoriseret Peugeot-værksted og får skiftet tandremmen senest hvert 6. år eller ved det af fabrikken anbefalede kilometerinterval gør du det bedste for at undgå motornedbrud.

HVAD ER EN TANDREM?
Rent teknisk er tandremmen et takket bælte, der driver motorens vigtigste mekaniske dele rundt (krumtap, stempler, knastaksel, ventiler og vandpumpe) og sørger for, at alt kører fuldstændig præcist i takt, så brændstoffet bliver suget ind og forbrændt på den rigtige måde.

Tandremmen er en sliddel ligesom dæk og bremser, der bliver slap eller knækker, når bilen har kørt en vis tid. Hvis tandremmen knækker, går mange af motorens andre dele også i stykker.

Kontakt din Peugeot-forhandler og høre mere om tandremsskift.