Connected Services

Peugeot Connected Services

OPLEV MULIGHEDERNE MED CONNECTED SERVICES

Hvis din bil er udstyret med Connect SOS & Assistance-knapperne, betyder det, at det har en boks installeret med SIM-kort, så fjernkommunikation med bilen er mulig.
Mens SOS & Assistance-tjenester automatisk er inkluderet som en sikkerhedsfunktion, betyder denne opkobling, at vi også er i stand til at tilbyde en række andre tjenester, der kun er tilgængelige på abonnementsbasis. Købs og aktivér dine ønskede services via vores Services Store.

Peugeot Connected Services

e-REMOTE
VIA MYPEUGEOT APP

Styr opladnings- og forvarmnings- / kølefunktionerne på din el- eller plug-in hybridbil med e-Remote, der fungerer gennem MyPeugeot-appen. Nem og enkel styring via din mobil.

Peugeot Connected Services

CONNECTED NAVIGATION

Navigationssystem med 3D-kortlægning, tilknyttede tjenester i realtid og andre funktioner som er designet til, at ledsage dig på alle dine ture. Touchskærmen i din bil dækker alle dine behov ved at integrere TomTom-tjenester.

Peugeot Connected Services

PEUGEOT SERVICES STORE

Kører du allerede i en Peugeot? Din bil kan være kompatibel med Connected Services - især hvis bilen er udstyret med Connect SOS & Assistance-knapperne. Find ud af det ved at logge ind eller oprette en kontor på Peugeot Services Store.

VIL DU VIDE MERE ELLER SØGER DU SPØRGSMÅL OG SVAR?