/image/92/3/peugeot_expert_gallery9-2.80923.jpg
/image/92/3/peugeot_expert_gallery9-2.80923.jpg
Expert

For at opnå en mere komfortabel og sikker kørsel er Peugeot Expert forsynet med en lang række både aktive og passive hjælpesystemer af nyeste generation.

AFLÆSNING AF SKILTE OG ANBEFALING AF HASTIGHED

Multifunktionskameraeti genkender vejskilte med hastighedsbegrænsninger og informerer dig om den aktuelle hastighedsbegrænsning i instrumentpanelet og/eller på head-up displayeti. Den aflæste hastighedsbegrænsning foreslås som programmeringsværdi til din fartpilot eller fartbegrænser, hvis den er aktiveret.

BAKKAMERA

Peugeot Expert

Bakkameraeti aktiveres automatisk, når bilen sættes i bakgear. Føreren kan se et område på 180° bag bilen. Billedet viser styrelinjer, som følger rattets bevægelser. Hvis der er forhindringer bag bilen, zoomer systemet automatisk ind. På den måde nedsætter du risikoen for buler og personskader.

 

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety Brakeier et automatisk nødopbremsningssystem, der træder til hvis der er risiko for kollision. Kameraet og radaren registrerer både forhindringer, der er i bevægelse og står stille. Hvis føreren ikke bremser i tide eller ikke bremser kraftigt nok, aktiverer systemet bremserne. Det gør det muligt at undgå kollision, hvis hastigheden er under 30 km/t eller at begrænse konsekvenserne ved en kollision.

AUTOMATISK SKIFT MELLEM NÆRLYS OG FJERNLYS

Dette systemikan aktiveres, når det er mørkt, og skifter automatisk fra nærlys til fjernlys og omvendt. Det bruger et kamera til at registrere, om der er andre biler på vejen eller anden belysning, såsom lygtepæle eller anden by-belysning.

LANE ASSIST

Systemetiadvarer, hvis man passerer vejstriberne, uden at blinklyset er aktiveret. Denne akustiske og visuelle alarm er særligt nyttig, hvis man døser hen ved rattet eller kører ukoncentreret.

BLIND-SPOT-DETECTION

Ved hjælp af fire sensorer i bilens for- og bagkofanger modtager Blind-Spot systemetiunder kørsel informationer om, at der ligger en bil i den blinde vinkel i højre eller venstre side. Føreren advares af et lyssignal i et af sidespejlene eller på bilens display.

MIRRORSCREEN & APPLE CARPLAY

Peugeot Expert
Peugeot Expert

Ved hjælp af MirrorScreenifunktionen kan du tilslutte din Smartphone til USB-stikket i instrumentbordet. Herefter kan du anvende nogle af din telefons apps direkte på bilens 7” touch-skærmi.  

Du finder let rundt ved at anvende den nye generation af 3D navigation med internetopkobling og stemmegenkendelsei. Der er adgang til systemet via touch-skærmen og det indeholder desuden opkoblede tjenester og real-time trafikinformationer fra TomTom Traffic.

AIRBAGS

/image/22/5/peugeot_expert_layout5-1.67225.jpg

Peugeot Expert i enten Plus eller Premium version er udstyret med 4 airbags:

  • 2 frontairbags til beskyttelse af førerens og passagerens hoved- og brystregion i tilfælde af frontal kollision.
  • 2 sideairbagsitil beskyttelse af fører og passager i tilfælde af sidekollision.