SKIP TO CONTENT

208 Power leasing

ACTIVE PACK

PureTech 75

Mdl. ydelse 1.995 KR.

Udbetaling 4.995 kr.

e-208 Power leasing

GT 136

Mdl. ydelse 3.495 KR.

Udbetaling 9.995 kr.

OMGÅENDE LEVERING

NY 308 SW

DANMARKSPREMIERE

FRA 314.990 KR.

.

NY 408

OVERRASKER FRA ALLE VINKLER

KAMPAGNER

PEUGEOT POWER LEASING

Peugeot Power leasing tilbyder kort leasingperiode - særlig lav pris og omgående levering. 

Peugeot 2008 Active Pack
PureTech 130

Mdl. ydelse 3.695 kr. │ Udbetaling 4.995 kr. 
 

PEUGEOT POWER LEASING

Med det helt nye Peugeot Power Leasing kan du privatlease e-2008 til en særlig lav pris.

Peugeot e-2008 GT 136

Mdl. ydelse 3.195 kr. │ Udbetaling 19.995 kr.
 

 
AKTUELT FRA VÆRKSTEDET
 

 
BETALING I SMÅ RATER UDEN EKSTRA OMKOSTNINGER
Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

 

 

 
AUTORISERET SKADESREPARATION
Hvis din Peugeot har fået en skade, er det vigtigt at bruge et autoriseret Peugeot-værksted. Her får din bil simpelthen den rette reparation til den rette pris, og vi anvender kun rigtige dele med den perfekte pasform.

 

 

 
SERVICE TIL DIN PEUGEOT
Efterhånden som din Peugeot bliver ældre, har den brug for mere pleje og vedligeholdelse. Og din Peugeot holder længere end du måske tror, så længe du passer godt på den.
 
BYG DIN BIL I VORES KONFIGURATOR
Byg din bil, så den passer til dine behov; Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og beregn dit billån.

 

 

 

POWER ON

100% ELEKTRISK

Kør emissionsfrit med en elbil fra Peugeot. Vi kan tilbyde en elbil, der opfylder dine behov

Peugeots 100 % elektriske biler kombinerer innovativt design, bemærkelsesværdig miljøpræstation og avancerede teknologier.

PLUG-IN HYBRID

Få det bedste fra begge verdener med både el- og benzinmotorer. Uanset om du foretrækker en sedan, stationcar eller SUV, kan du være sikker på, at vores udvalg af genopladelige hybridbiler har både innovativt design, miljøvenlige funktioner og avanceret teknologi.

TRYGHEDSAFTALE

Der er mange fordele ved at tilkøbe en Tryghedsaftale, når du køber ny Peugeot. Du er sikret dækning af uforudsete udgifter til og med bilens 7. år eller 150.000 km. Du opnår både overblik og sikkerhed i bilbudgettet. Og ikke mindst bliver din bil mere attraktiv, hvis du vælger at overdrage aftalen ved videresalg af bilen.

 

SENESTE NYHEDER

408 "THE SPHERE"

"The Sphere" er en unik og uventet fremvisning af den nye 408 fra alle vinkler. Hvad er op? Hvad er ned? Hvordan kan vi rotere den nye 408 og præsentere den på en overraskende ny måde?

Peugeot Sports Le Mans-kører Mikkel Jensen ræser for Riget til Copenhagen Historic Grand Prix

Når det ikoniske racerløb Copenhagen Historic Grand Prix igen inviterer til action, fart og drama på de københavnske veje omkring Bellahøj Park i weekenden den 5.-7. august, vil den danske fabrikskører for Peugeot Sport, Mikkel Jensen, kunne opleves til velgørenhedsløbet ”Race for Riget” både lørdag og søndag.

NY PEUGEOT 408 – en innovativ fastback

Den nye Peugeot 408 er anderledes. Det er den første af sin slags, både i selve mærkets historie og på bilmarkedet som helhed. Med den nye 408 demonstrerer Peugeot sine teams kreativitet ved at tilbyde en ny fastback-model i toppen af C-segmentet. Peugeot 408 tager mærket ind i en ny æra, samtidig med at den viderefører det grundlæggende Peugeot DNA: Et passioneret design, ingeniørmæssig ekspertise fokuseret på effektivitet og intelligent elektrificering – alt sammen dedikeret til køreglæde.

Danmarkspremiere på den nye PEUGEOT 308 SW

De danske Peugeot-forhandlere kunne i weekenden den 11.-12. juni præsentere en vigtig variant af den prisbelønnede nye Peugeot 308 og stationcarversionen 308 SW. Den skiller sig ud med et sporty og iøjnefaldende design, der fuldendes af det nye løvelogo på fronten. Peugeots nye stationcar fås med både plug-in hybrid drivlinje, benzin- og dieselmotor.

PEUGEOT 9X8 får sin debut til FIA World Endurance Championship på Monza i juli med Mikkel Jensen bag rattet

Mindre end et år efter præsentationen af konceptet bag PEUGEOT 9X8 og blot fem måneder efter den allerførste test på bane, kan Team Peugeot TotalEnergies afsløre sin nye endurance udfordrer: En firehjulstrukket Hypercar med hybrid drivlinje, der består af en 520 kW 2 liters V6-benzinmotor med biturbo kombineret med en specialudviklet 200 kW elmotor.