TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

ELEKTRISKE BILER

Peugeot e-2008 SUV
Peugeot e-2008 SUV

Når Peugeot går på banen, så er det for at vinde. Også når det gælder ny teknologi, hvor vi hele tiden er på forkant med fremtiden. Vores nye stærke spillere er suveræne på elbilsmarkedet, og leverer både skarpt design, høj kvalitet, maksimal trækkraft og en rækkevidde på op til 340 km!

Omfattende modelprogram
Programmet af biler, der i højere grad tager hensyn til miljøet er omfattende, og spænder helt fra bybilen e-208 – den elektriske version af Årets Bil i Europa 2020, de store SUV’er, til businessbilen 508 plug-in og over til den stærke og rummelige varebil e-Expert. Og løbende introducerer vi nye modeller, der sætter nye standarder for fremtidens mobilitet.

Uddannelse
Derudover får du et af landets største forhandlernet med eksperter i både salgsafdelingerne og på værkstederne. Udover den brede grunduddannelse inden for de nye teknologier er vores teknikere specialuddannede i netop de Peugeot-modeller, der markedsføres på det danske marked. Vi afholder løbende efterudannelse på vores uddannelsescenter i Frederikshavn, og undervisningen varetages af instruktører, som flere gange årligt deltager i træningsforløb i Paris. Træningsforløb, der er udviklet i samarbejde mellem Peugeot-fabrikken og uddannelsescenteret. (I det omfang at COVID-19 har begrænset rejseaktiviteter, er træning opretholdt online).

Særligt udviklet beregningsmodul
Ekspertisen afspejles også her online, hvor du via vores unikke beregningsmodul (link til modul) får et hurtigt og præcist overblik over, hvilken type bil, der matcher dit kørselsbehov optimalt, hvordan det afspejles i økonomien – og hvordan der er store fordele ved at køre elbil.

Oplev det nye, teknologiske univers fra Peugeot; en af verdens førende producenter – og den nye Danmarksmester i elbiler.

✔️ El-versioner på tværs af HELE modelprogrammet
✔️ Omfattende uddannelsesforløb af specialister
✔️ Unikt online beregningsmodul

OPLEV FORDELENE VED PEUGEOTS EL-BILER

/image/77/2/all-new-208-front.676772.jpg

Oplev de mange fordele ved Peugeots 100% elektriske biler, som er økonomiske, nemme at køre og meget miljøvenlige.

En ny køreoplevelse

I en Peugeot el-bil oplever du et højt niveau af kørekomfort takket være den stille motor og manglen på vibrationer der fra. Den er let at starte, kommer straks op i moment og accelererer uden, man behøver at skifte gear.

På grund af elmotoren har Peugeots el-biler ingen skadelig CO2- eller NOx-udledning, og har en rækkevidde på helt op til 340 km (WLTP).

Besparelser

 Når du beregner de samlede omkostninger for en bil, skal du ikke kun kigge på købsprisen, men også på priserne for energi (el eller brændstof), forsikring og vedligeholdelse. En Peugeot el-bil har et 40% lavere forbrug, og omkostningerne til vedligeholdelse er op til 30% lavere end for en bil med benzin- eller dieselmotor. Det vil sige, at selvom en elbil typisk har en højere anskaffelsespris, så ender de samlede omkostninger ofte med at være på niveau eller lavere sammenlignet med en benzin- eller dieselbil inden for en kort årrække.

Så enkelt er det

Takket været den hurtige opladning er hverdagen med en el-bil meget enkel og ukompliceret. Der er mange forskellige muligheder for opladning, og du kan finde et ladestik, hvor som helst og når som helst.

Med MyPeugeot appen kan du også fjernbetjene aktiveringen af visse funktioner i din bil.

OPLEV VORES ELBILER

/image/78/7/all-new-e-2008-suv-blue-rear.676787.jpg

Oplev den helt nye elektriske e-2008 SUV

Den helt nye og 100% elektriske Peugeot e-2008 SUV er en kompakt SUV, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken rummelighed, teknologi eller køreegenskaber. Med det enkle, sporty design, det nye Peugeot 3D i-Cockpit® og en rækkevidde på 320 km* (WLTP) kan du let tage en afstikker fra hverdagen og langt ud i det blå.

*Batteriets levetid/rækkevidde afhænger af de faktiske kørselsforhold (vejr, kørestil, osv.).

/image/77/3/e-208-lp-banner.676773.jpg

Oplev den nye elektriske bybil e-208

Årets bil i Europa 2020 fås selvfølgelig også i en ren elbilsversion. Opdag den nye bybil i Peugeots elbilsprogram. Med sin markante og moderne silhuet og klare, sporty linjer, repræsenterer den nye, 100% elektriske Peugeot e-208 fremtidens mobilitet. Oplev det nye 3D i-Cockpit®, som sikrer en fantastisk køreoplevelse med hologramvisning af kørselsinformationerne.

.

BATTERI OG OPLADNING

/image/77/9/peugeot-208-2019-450-fr.676779.jpg

Lithium iOn batterierne, der anvendes i Peugeots el-biler er inkluderet i bilens købspris. De har en rækkevidde på op til 340 km (WLTP), en batterikapacitet på 50 kWh og en effekt på 236 hk.

Drivbatteriet er dækket af en fabriksgaranti på 8 år eller 160.000 km, som overføres til de nye ejere ved videresalg.

Opladning af din el-bil

Der findes flere måder at oplade din el-bil på, som samtidig sparer tid. Desuden er det både hurtigt, enkelt og nemt.

/image/77/5/e-208-charging.676775.jpg

Det er let og enkelt at oplade den nye Peugeot e-208 og få glæde af de helt op til 340 km (WLTPi) elektrisk kørsel. Inkluderet i bilens pris er en standardinstallation til en Clever ladeboks, så du med et Clever Unlimited-abonnement kan oplade hjemmefra. Samtidig giver abonnementet dig adgang til de mange offentlige Clever-ladestandere, som findes over hele landet.

Via bilens touchskærm eller MyPeugeot® app’en på din smartphone kan du programmere opladningen af din el-bil. Dette system kan også benyttes til at starte og stoppe opladningen samt at overvåge ladeniveauet.

HURTIG OPLADNING VIA LADEBOKS HJEMME

Vågn op til en fuldt opladt elbil hver morgen.

Din bil oplades nemt, hurtigt og sikkert via ladeboksen fra Clever, som installeres hjemme hos dig. Du har ubegrænset opladning med boksen på 11 kW, som sikrer, at din bil kan oplades fra 0-100% på kun 5 timer.

OPLADNING VIA OFFENTLIGE LADESTANDERE

Takket være varmereguleringen af batteriet kan du benytte de mange offentlige 100 kW-opladere fra Clever, som kan lade batteriet fra 0-80% på ca. 30 minutteri. Du kan finde hurtigladere på mange tankstationer og der bliver løbende opsat flere rundt om i landet.

GODE RÅD OM ECO-KØRSEL

Eco-kørsel er energibesparende kørsel, som er med til at øge elbilens rækkevidde.

/image/77/8/peugeot-208-1902hm102.676778.jpg

Kør jævnt - hele vejen

For at undgå et højere energiforbrug kan du tilpasse din kørsel, så du undgår at accelerere, svinge og bremse brat. På motorvejen skal du huske, at høj fart har stor indvirkning på energiforbruget, og dermed også på rækkevidden. Sæt farten ned, hvor det er muligt, og lad dig vejlede af informationerne i bilen.

LÆS MERE OM RÆKKEVIDDE

/image/78/3/peugeot-208-brake.676783.jpg

Anvend Brake funktionen

I stedet for at bruge bremsepedalen, kan du anvende Brake funktionen, som giver mulighed for at regenerere energi, og dermed oplade batteriet under deceleration.

LÆS MERE OM RÆKKEVIDDE

/image/77/6/new-208-interior-view-gallery-girl.676776.jpg

Anvend "eco" funktionen

Elbiler er forsynet med en "eco" funktion, som sparer energi ved at reducere motorkraften. Denne funktion er bedst egnet til bykørsel, fordi det kræver mindre motorkraft end motorvejskørsel.

LÆS MERE OM RÆKKEVIDDE

/image/77/7/peugeot-p21-lifestlye-2-4331.676777.jpg

Anvend forvarmning/-køling

Anvend funktionen forvarmning/-køling, mens bilen oplades, så er temperaturen i kabinen behagelig, når du skal ud og køre. Det begrænser også det energiforbrug, som varme- eller airconditionsystemet bruger, når du kører, da kabinen allerede har en behagelig temperatur.

LÆS MERE OM RÆKKEVIDDE

/image/78/4/peugeot-208-tyres.676784.jpg

Vedligehold dækkene

Det er vigtigt at vedligeholde dækkene uanset hvilken type motor, din bil har. Ud over, at dækkene er vigtige for sikkerheden, er det også vigtigt i forhold til el-bilens energiforbrug, som øges, når dæktrykket er for lavt.

LÆS MERE OM RÆKKEVIDDE

Kør jævnt - hele vejen
Anvend Brake funktionen
Anvend "eco" funktionen
Anvend forvarmning/-køling
Vedligehold dækkene

OVERBLIK

/image/78/2/peugeot-voiture-connecee-2015-02.9434.32.676782.jpg

Med MyPeugeot appen kan du når som helst og hvor som helst kontrollere:

  • Opladningens progression og ladestatus for bilen
  • Data for tidligere køreture, inkl. forbrugsstatistikker
  • Individuelle tips til eco-kørsel baseret på din egen kørsel samt registrering af energiforbrug og hvordan du rangerer i forhold til andre førere af el-biler.

Du kan også fjernbetjene aktivering og programmering af nogle af bilens funktioner:

  • Starte, stoppe, eller programmere opladning (bilen skal være tilsluttet et ladestik!).  På den måde kan du let få fordel af de lave elpriser uden for spidsbelastningsperioderne, uden du behøver sætte din bil i ladestikket på et bestemt tidspunkt.
  • Aktiver forvarmning/-køling af kabinen, så den er dejligt varm eller kølig, når du skal ud og køre.

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRSGMÅL

Elbil faq