TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

ELEKTRISKE BILER

/image/78/6/all-new-e-2008-suv-header.676786.jpg
/image/78/6/all-new-e-2008-suv-header.676786.jpg

Skift til en Peugeot elbil med nul CO2-emission. Vores udvalg af elbiler opfylder alle dine behov, uanset om du har brug for en ultra-kompakt bybil eller praktisk varebil.

Peugeots 100 % elektriske biler kombinerer et innovativt design med enestående miljøvenlighed og avanceret teknologi.

OPDAG FORDELENE VED PEUGEOTS ELBILER

/image/77/2/all-new-208-front.676772.jpg

Opdag de mange fordele ved Peugeots 100% elektriske biler, som er økonomiske, nemme at køre og meget miljøvenlige.

En ny køreoplevelse

I en Peugeot elbil oplever du et højt niveau af kørekomfort takket være den stille motor og manglen på vibrationer. Og du kommer til at opdage de mange glæder ved at køre i elbil. Den er let at starte, kommer straks op i moment og accelererer uden, man behøver at skifte gear.

På grund af elmotoren har Peugeots elbiler ingen skadelig CO2- eller NOx-udledning, og har en rækkevidde på helt op til 340 km (WLTP).

Besparelser

 Når du beregner de samlede omkostninger for en bil, skal du ikke kun kigge på købsprisen, men også på priserne for energi (el eller brændstof), forsikring og vedligeholdelse af bilen. En Peugeot elbil har et 40% lavere forbrug, og omkostningerne til vedligeholdelse er op til 30% lavere end for en bil med benzin- eller dieselmotor. Det vil sige, at selvom en elbil typisk har en højere anskaffelsespris, så ender de samlede omkostninger ofte med at være på niveau eller lavere sammenlignet med en benzin- eller dieselbil inden for en kort årrække.

Nem at bruge

Dit liv bliver lettere med en elbil, takket være den hurtige, intuitive opladning. Der er mange forskellige muligheder for opladning, og du kan finde et ladestik, hvor som helst og når som helst.

Med MyPeugeot Appen kan du også fjernbetjene aktiveringen af visse funktioner i din bil.

OPLEV VORES ELBILER

/image/78/7/all-new-e-2008-suv-blue-rear.676787.jpg

Opdag den helt nye e-2008 – en elektrisk SUV

Opdag den fuldt elektriske og helt nye Peugeot e-2008 SUV – en kompakt SUV, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken rummelighed, teknologi eller køreegenskaber. Med det flotte, sportslige design, det nye Peugeot 3D i-Cockpit® og en rækkevidde på 320 km* (WLTP) kan du nemt slippe væk fra dagligdagen og køre ud i det blå.

*Batteriets levetid/rækkevidde afhænger af de faktiske kørselsforhold (vejr, kørestil, osv.).

/image/77/3/e-208-lp-banner.676773.jpg

Opdag den helt nye e-208 – en elektrisk bybil

Årets bil i Europa 2020 fås selvfølgelig også i en ren elbilsversion. Opdag den nye bybil i Peugeots elbilsprogram. Med sin markante og moderne silhuet og klare, sportslige linjer, repræsenterer den nye, 100% elektriske Peugeot e-208 ungdommelighed og fremtidens mobilitet. Opdag det nye 3D i-Cockpit®, som sikrer en fantastisk køreoplevelse med hologramvisning af kørselsinformationerne.

.

BATTERI OG OPLADNING

/image/77/9/peugeot-208-2019-450-fr.676779.jpg

Lithium iOn batterierne, der anvendes i Peugeots elbiler er inkluderet i bilens købspris. De har en rækkevidde på op til 340 km (WLTP), en batterikapacitet på 50 kWh og en effekt på 236 hk.

Drivbatteriet er dækket af en fabriksgaranti på 8 år eller 160.000 km, som overføres til de nye ejere ved videresalg

Opladning af din Peugeot elbil

Der findes flere måder at oplade en Peugeot elbil på, som sparer tid. Desuden er det enkelt og nemt at oplade en elbil, og det kan gøres hurtigt og intuitivt.

/image/77/5/e-208-charging.676775.jpg

Det er let og enkelt at oplade den nye Peugeot e-208 og få glæde af de helt op til 340 km (WLTPi) elektrisk kørsel. Inkluderet i bilens pris er en standardinstallation til en Clever ladeboks, så du med et Clever Unlimited-abonnement kan oplade hjemmefra. Samtidig giver abonnementet dig adgang til de mange offentlige Clever-ladestandere, som findes over hele landet.

Via bilens touchskærm eller MyPeugeot® app’en på din smartphone kan du programmere opladningen af din Peugeot elbil. Dette system kan også benyttes til at starte og stoppe opladningen samt at overvåge ladeniveauet.

HURTIG OPLADNING VIA LADEBOKS HJEMME

Vågn op til en fuldt opladt elbil hver morgen.

Din bil oplades nemt, hurtigt og sikkert via ladeboksen fra Clever, som installeres hjemme hos dig. Du har ubegrænset opladning med boksen på 11 kW, som sikrer, at din bil kan oplades fra 0-100% på kun 5 timer.

OPLADNING VIA OFFENTLIGE LADESTANDERE

Takket være varmereguleringen af batteriet kan du benytte de mange offentlige 100 kW-opladere fra Clever, som kan lade batteriet fra 0-80% på blot 30 minutteri.

GODE RÅD OM ECO-KØRSEL

Eco-kørsel er en energibesparende kørsel, som er med til at øge elbilens rækkevidde.

/image/77/8/peugeot-208-1902hm102.676778.jpg

Kør jævnt

For at undgå et højere energiforbrug kan du tilpasse din kørsel, så du undgår at accelerere, svinge og bremse brat. På motorvejen skal du huske, at høj fart har stor indvirkning på energiforbruget, og dermed også på rækkevidden. Sæt farten ned, hvor det er muligt, og lad dig vejlede af informationerne i bilen.

LÆS MERE OM RÆKKEVIDDE

/image/78/3/peugeot-208-brake.676783.jpg

Anvend Brake funktionen

I stedet for at bruge bremsepedalen, kan du anvende Brake funktionen, som giver mulighed for at regenerere energi, og dermed oplade batteriet under deceleration.

LÆS MERE OM RÆKKEVIDDE

/image/77/6/new-208-interior-view-gallery-girl.676776.jpg

Anvend "eco" funktionen

Elbiler er forsynet med en "eco" funktion, som sparer energi ved at reducere motorkraften. Denne funktion er bedst egnet til bykørsel, fordi det kræver mindre motorkraft end motorvejskørsel.

LÆS MERE OM RÆKKEVIDDE

/image/77/7/peugeot-p21-lifestlye-2-4331.676777.jpg

Anvend forvarmning/-køling

Anvend funktionen for forvarmning/-køling, mens bilen oplades, så er temperaturen i kabinen behagelig, når du skal ud og køre. Det begrænser energiforbruget, som varme- eller airconditionsystemet bruger, når du er ude at køre, da kabinen allerede har en behagelig temperatur.

LÆS MERE OM RÆKKEVIDDE

/image/78/4/peugeot-208-tyres.676784.jpg

Vedligehold dækkene

Det er vigtigt at vedligeholde dækkene uanset hvilken type motor, din bil har. Ud over, at dækkene er vigtige for sikkerheden, er det også vigtigt at reducere elbilens energiforbrug, som øges, når dæktrykket er for lavt.

LÆS MERE OM RÆKKEVIDDE

Kør jævnt
Anvend Brake funktionen
Anvend "eco" funktionen
Anvend forvarmning/-køling
Vedligehold dækkene

OVERBLIK

/image/78/2/peugeot-voiture-connecee-2015-02.9434.32.676782.jpg

Med MyPeugeot appen kan du når som helst og hvor som helst kontrollere:

  • Opladningens progression og ladestatus for bilen
  • Data for tidligere køreture, også forbrugsstatistikker
  • Individuelle tips til eco-kørsel baseret på din egen kørsel, samt registrering af energiforbrug, og hvordan du rangerer i forhold til andre førere af elbiler.

Du kan også fjernbetjene aktivering og programmering af nogle af bilens funktioner:

  • Starte, stoppe, eller programmere opladning (bilen skal være tilsluttet et ladestik!).  På den måde kan du let få fordel af de billige elpriser uden for spidsbelastningsperioderne, uden at du behøver gå ud og sætte din bil i ladestikket på et bestemt tidspunkt.
  • Aktiver forvarmning/-køling af kabinen, så den er dejligt varm eller kølig, når du skal ud og køre.

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRSGMÅL

Elbil faq