VIDEOGUIDES

Peugeot videoguides

PEUGEOT VIDEOGUIDES – LIVET MED ELBIL

Står du med overvejelserne om at investere i en elbil, eller er du blot interesseret i at vide mere?
I en række videoguides vil vi berøre nogen af de emner og spørgsmål, der ofte knytter sig til denne nye teknologi.

Har du yderligere spørgsmål til vores elbiler eller teknologierne er du altid meget velkommen til at kontakte din lokale Peugeot-forhandler.

KØRETEST OG RÆKKEVIDDE

I denne video tester vi rækkevidden på en e-2008 samt giver indblik i hvordan rækkevidden måles officielt,– samt, hvordan det er muligt at påvirke og ikke mindst optimere rækkevidden.

Rækkevidden defineres som, hvor langt din Peugeot elbil kan køre på en enkelt, fuld opladning. Du kan få endnu mere information om rækkevidde, kørselsbehov og lademuligheder her.

OPLADNING HJEMME + BY

I denne video fokuserer vi på dine muligheder for opladning hjemme samt opladning via offentlige ladestandere.

Peugeot har valgt Clever som partner. Dermed har vi gjort det let at oplade din Peugeot elbil eller plug-in hybridbil.
Læs mere om mulighederne med Clever her.

BATTERITEKNIK

Spørgsmålet om hvorvidt det er sikkert at køre i en elektrisk bil er både godt og relevant. Det ER sikkert, at køre i elbil, og vi forklarer hvorfor, her i denne video. Ved samme lejlighed kommer vi også ind på bl.a. den lange batterigaranti.

INSTALLATION AF LADESTANDER

Denne video giver en konkret gennemgang og demonstration af, hvordan du oplader din elbil. Vi fortæller om standardinstallationer samt hvilke ydelser, der er mulige at knytte til din ladeløsning.

Vil du vide mere om de forskellige typer ladestik, forskellig effekt og opladningsmulighederne generelt så tag et kig her.

SPØRGSMÅL OG SVAR OM DET TEKNISKE

Der er er mange tekniske begreber forbundet med de teknologiske elbiler. I denne video afdækker vi, hvad der egentlig ligger bag flere af disse begreber.

Vi har også samlet en række typiske spørgsmål og svar som du finder her.

LYNLADNING

I denne video om elbiler fokuserer vi på lynladning, og vil i den forbindelse se nærmere på kabeltyper samt ladeløsningerne fra vores samarbejdspartner, Clever.

Du kan læse mere om ubegrænset opladning med Clever her.

Vi har tidligere afholdt et par seminarer omkring vores el- og plug-in hybridbiler. Se eller gense de tekniske præsentationer af de 100% elektriske modeller, Peugeot e-208 og e-2008 SUV, samt plug-in hybriderne 508 og 3008 SUV.


SE DE TEKNISKE PRÆSENTATIONER