SKIP TO CONTENT

NY 

E-TRAVELLER

FREMHÆV DIN VIRKSOMHED MED STIL

NY

E-TRAVELLER 

 

FREMHÆV DIN
VIRKSOMHED MED STIL

 
 
NY PEUGEOT E-TRAVELLER
FREMHÆV DIN VIRKSOMHED MED STIL
 


Det markante design, online systemerne og rækkevidden på op til 350 km WLTP (i) Typegodkendelsesprocedure er i gang - Rækkevidde på 360 km (WLTP) med et 75kWh batteri, og en rækkevidde på 230 km (WLTP) med et 50kWh batteri. De oplyste værdier for rækkevidde og elforbrug er i overensstemmelse med WLTP testproceduren, som nye biler er blevet typegodkendt efter siden 1. september 2018. De kan variere afhængigt af de reelle kørselsforhold og forskellige faktorer, så som hastighed, opvarmning/køling af kabinen, kørestil og udetemperatur. Opladningstiden afhænger af on-board chargerens effekt samt af ladekablet og af ladestanderens effekt. Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger.  tilfører den nye E-Traveller din virksomhed energi og stil. 
 
 
NY PEUGEOT E-TRAVELLER
FREMHÆV DIN VIRKSOMHED MED STIL
 
Det markante design, online systemerne og rækkevidden på op til 350 km WLTP(i) Typegodkendelsesprocedure er i gang - Rækkevidde på 360 km (WLTP) med et 75kWh batteri, og en rækkevidde på 230 km (WLTP) med et 50kWh batteri. De oplyste værdier for rækkevidde og elforbrug er i overensstemmelse med WLTP testproceduren, som nye biler er blevet typegodkendt efter siden 1. september 2018. De kan variere afhængigt af de reelle kørselsforhold og forskellige faktorer, så som hastighed, opvarmning/køling af kabinen, kørestil og udetemperatur. Opladningstiden afhænger af on-board chargerens effekt samt af ladekablet og af ladestanderens effekt. Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger.   tilfører den nye E-Traveller din virksomhed energi og stil. 
 
ELEKTRISK
 
  • Rækkevidde ved 100 % elektrisk kørsel: Op til 350 km (WLTP)(i) Typegodkendelsesprocedure er i gang - Rækkevidde på 350 km (WLTP) med et 75 kWh batteri, og en rækkevidde på 224 km (WLTP) med et 50 kWh batteri. De oplyste værdier for rækkevidde og elforbrug er i overensstemmelse med WLTP testproceduren, som nye biler er blevet typegodkendt efter siden 1. september 2018. De kan variere afhængigt af de reelle kørselsforhold og forskellige faktorer, så som hastighed, opvarmning/køling af kabinen, kørestil og udetemperatur. Opladningstiden afhænger af on-board chargerens effekt samt af ladekablet og af ladestanderens effekt. Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger.  
  • Ladetid:  Mellem 30 og 45 minutter for 80 % rækkevidde(i) Via offentlig hurtiglader (≥100 kW)  
  • C02 emission ved blandet kørsel: 0 g/km
  • Effekt: 100 kW (136 hk)

 

 

Power up your Peace of Mind

 

Now, your eProWallbox charging point is included in your E-Traveller(i) easyWallbox charging point included for a private customer order of a E-traveller until xx/xx/xxxx   

Powerful and flexible, you can charge up to 22kW.

Smart and connected, you can manage your charging session anywhere, anytime.

 

 
EN ELEGANT OG FULDT OPKOBLET VAN
BOOST DIN VIRKSOMHEDS IMAGE

EN ELEGANT OG FULDT OPKOBLET VAN
BOOST DIN VIRKSOMHEDS IMAGE
KLARER ALLE OPGAVER
Taxa, shuttlebus, mandskabstransport, handicapkørsel, m.m. Vælg mellem de mange konfigurationer. E-Traveller er din virksomheds bedste allierede med op til 9 siddepladser og en begrænset højde på 1,90 m, der sikrer problemfri adgang til alle parkeringshuse og -kældre.
DIT ANDET KONTOR
Tag plads! Med de mange smarte opbevaringsrum, det drejelige skrivebord, det nye online infotainment-system og 2 USB-stik, er den nye E-Traveller den perfekte arbejdsplads.
NEM ADGANG

Skydedørene med håndfri funktion gør det let for passagererne at stige ind i bilen.

Og der er nem og praktisk adgang til det store bagagerum på op til 4554 liter via den oplukkelige bagrude eller tophængte bagklap.  

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE
Med en rækkevidde på op til 350 km (WLTP)(i) Typegodkendelsesprocedure er i gang - Rækkevidde på op til 350 km (WLTP) med et 75kWh batteri, og en rækkevidde på 224 km (WLTP) med et 50kWh batteri. De oplyste værdier for rækkevidde og elforbrug er i overensstemmelse med WLTP testproceduren, som nye biler er blevet typegodkendt efter siden 1. september 2018. De kan variere afhængigt af de reelle kørselsforhold og diverse faktorer, så som hastighed, opvarmning/køling af kabinen, kørestil og udetemperatur. Opladningstiden afhænger af on-board chargerens effekt samt af ladekablet og af ladestanderens effekt. Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger. Du kan også finde flere informationer på vores website.   mærker du glæden ved at køre 100 % elektrisk. Nyd den jævne og glidende kørsel, øjeblikkelige acceleration og støjfri motor.
DIMENSIONER

NY PEUGEOT E-TRAVELLER - UDVENDIGE MÅL

  • Længde: 4983 mm (Standard), 5333mm (Lang)
  • Bredde: 1920 mm ekskl. sidespejle
  • Højde: fra 1895 mm til 1940 mm

NY E-TRAVELLER  LASTKAPACITET

Den nye E-TRAVELLER fås i 2 længder med op til 9 siddepladser, og har en bagagerumsvolumen på op til 4554 liter og indvendig højde på 1,90 m (i) Sikrer problemfri adgang til overdækkede parkeringsplader i bycentre, indkøbscentre eller lufthavne .

 
 
OUR BEST PEUGEOT E-TRAVELLER OFFERS

Take advantage of our latest offers
OUR BEST PEUGEOT E-TRAVELLER OFFERS
Take advantage of our latest offers
AN INVITATION TO TRAVEL, TOGETHER

 

Discover the Family Pack(i) Optional  : the perfect finish for hitting the road with family or friends.

Comfort is enhanced by an array of technology: heated front seats, sun blinds, aviation tablets on the backs of the front seats, and more.

 
KØREGLÆDE & HØJ KVALITET

I PEUGEOT E-Traveller finder du de nyeste innovationer, som er gør din hverdag nemmere, herunder den ergonomiske førerplads, infotainmentsystemet, håndfri adgang, førerassistentsystemer og meget mere.
 
KØREGLÆDE & HØJ KVALITET
I PEUGEOT E-Traveller finder du de nyeste innovationer, som er gør din hverdag nemmere, herunder den ergonomiske førerplads, infotainmentsystemet, håndfri adgang, førerassistentsystemer og meget mere.
FØRERPLADSEN
ONLINE SYSTEMER
FLEKSIBEL INDRETNING
ELEKTRISK RÆKKEVIDDE
FØRERASSISTENTSYSTEMER
FØRERPLADSEN
ONLINE SYSTEMER
FLEKSIBEL INDRETNING
ELEKTRISK RÆKKEVIDDE
FØRERASSISTENTSYSTEMER

FØRERPLADSEN

I den nye E-TRAVELLER sidder du højt, og har et sikkert overblik over trafikken. Den digitale 10'' instrumentgruppe(i) Option  viser de vigtigste køreinformationer i realtid, f.eks. oplysninger om førerassistentsystemerne og rækkevidden. Den store 10'' HD touchscreen* giver dig adgang til en lang række online-funktioner. 

INFOTAINMENT

Det nye infotainment-system giver adgang til en lang række online-funktioner via stemmestyring og betjeningsknapper på rattet:

• Trådløs mirror-funktion(i) Option - kompatibel med Apple Car Play og Android Auto  , som viser din smartphones indhold på bilens 10'' HD touchscreen.

• TomTom 3D online navigation(i) Option   med "Over the air" opdatering.

• Trådløs oplader til din mobiltelefon(i) Option  

• 2 USB-stik

FLEKSIBEL INDRETNING

Den nye E-TRAVELLER byder på komfort og fleksibel indretning . Den fås i 2 længder med mange indretningsmuligheder og op til 9 siddepladser. 

Som en del af den eksklusive komfort kan bagsæderne placeres med front mod hinanden på hver sin side af et foldebord.

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE

PEUGEOT e-Travellers elmotor sikrer en rækkevidde på op til 350 km (WLTP)(i) Typegodkendelsesprocedure er i gang - Rækkevidde på op til 350 km (WLTP) med et 75kWh batteri, og en rækkevidde på 224 km (WLTP) med et 50kWh batteri. De oplyste værdier for rækkevidde og elforbrug er i overensstemmelse med WLTP testproceduren, som nye biler er blevet typegodkendt efter siden 1. september 2018. De kan variere afhængigt af de reelle kørselsforhold og diverse faktorer, så som hastighed, opvarmning/køling af kabinen, kørestil og udetemperatur. Opladningstiden afhænger af on-board chargerens effekt samt af ladekablet og af ladestanderens effekt. Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger. Du finder også flere informationer på vores website.  . 

Ved hjælp af betjeningsgrebene på rattet kan du vælge mellem 3 niveauer af regenerativ bremsning, der sikrer opladning af batteriet under deceleration og optimering af rækkevidden.

FØRERASSISTENTSYSTEMER

Af hensyn til din sikkerhed er den nye E-TRAVELLER udstyret med de nyeste førerassistentsystemer(i) Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af land.  :

 

• Vognbaneassistent

• Uopmærksomhedsalarm (niveau 3)

• Skiltegenkendelse

 

Udstyrslisten indeholder også to vidvinkelkameraer, to sideairbags og elektrisk servostyring. 

OUR SERVICES DEDICATED TO PROFESSIONALS

Discover our finance offers as well as our various insurance contracts, guarantees, assistance and after-sales services for your business vehicle.
 
OUR SERVICES DEDICATED TO PROFESSIONALS
Discover our finance offers as well as our various insurance contracts, guarantees, assistance and after-sales services for your business vehicle.

ALLURE

PEUGEOT E-TRAVELLER booster din virksomheds image med sine karakteristiske fælge og en unik front med nyeste lyssignatur og logo.
Interiøret og indtrækket fået et mere eksklusivt look og øget komfort.
ALLURE
PEUGEOT E-TRAVELLER booster din virksomheds image med sine karakteristiske fælge og en unik front med nyeste lyssignatur og logo. Interiøret og indtrækket fået et mere eksklusivt look og øget komfort.

 
KOM ENDNU LÆNGERE MED EL

Lær alt om Peugeots eldrevne biler.

 

 

 
KOM ENDNU LÆNGERE MED EL

Lær alt om PEUGEOTs eldrevne biler.

 
OPLAD DIN PEUGEOT ELBIL

Sådan oplader du din PEUGEOT elbil via privat eller offentlig oplader.
 
OPDAG ELBILENS FORDELE
PEUGEOTs elbiler giver dig mange fordele: Hurtig opladning, optimeret rækkevidde afhængigt af ruten, online teknologier, m.m.
 
KONFIGURER DIN PEUGEOT ONLINE
Konfigurer din bil, så den passer til dit firmas aktiviteter og book en aftale med en af vores rådgivere.