SKIP TO CONTENT
Hvad er Mirror Screen?

Mirror Screen giver dig mulighed for at finde din smartphones funktioner og kompatible applikationer på dit køretøjs touchskærm, mens du lytter til radioen (eller enhver anden mediekilde). Fordelen ved denne funktion ligger i styringen af ​​kompatible applikationer på din smartphone via køretøjets touchskærm uden direkte manipulation.

 

Mirror Screen er baseret på 3 forbindelsesteknologier:

MirrorLink- og AndroidAuto-protokoller til Android-smartphones.

CarPlay-protokollen til Apple-smartphones

For at finde ud af mere om disse protokoller, listen over kompatible applikationer (vedrørende navigation, musik, opkald, beskeder eller endda iCoyote osv.), kompatible telefoner og landedækning:

 Apple CarPlay, klik her.

 Android Auto, klik her.

 MirrorLink, klik her.

 

Samsung har truffet beslutningen om at afbryde MirrorLink fra den 1. juni 2020. Denne funktion er ikke længere tilgængelig for nye brugere. Nuværende brugere kan fortsætte med at bruge det, men hvis de nulstiller deres enhed til fabriksindstillinger, tilslutter den til et nyt køretøj, sletter appdata eller opdaterer enhedens firmware, vil de miste Mirrorlink. 

Mirror Screen er en gratis tjeneste uden ekstra abonnementsomkostninger, forudsat at dit køretøj er udstyret med en touchskærm med denne funktion.(i)  Valgfrit eller standard afhængigt af versionen.  

 

Afklaring af eventuelle ekstra omkostninger: Den bruger dataabonnementet på din smartphone. Vi opfordrer dig derfor til at tjekke karakteristikaene af dit abonnement (især datakuverten), samt prisbetingelserne i udlandet (roaming-takster kan forekomme).

 

Præcisering af tilgængeligheden af ​​MirrorScreen-funktionen i køretøjet: det bekræftes af tilstedeværelsen af ​​en specifik side, der præsenterer alle de kompatible Mirrorscreen-løsninger (i form af berøringsknapper). Afhængigt af køretøjets version eller udstyr er denne side tilgængelig enten via hovedmenuen på din berøringsskærm eller via kommandoen "Telefon" eller "Applikationer" på dit instrumentbræt. Det er ikke muligt at udstyre dit køretøj med denne funktion, efter at køretøjet er blevet fremstillet.

 

Bemærk: Når du bruger Mirror Screen, kan den ikke få direkte adgang til smartphonen. Du skal afbryde eller frakoble din smartphone fra køretøjet for at fuldføre Mirror Screen-forbindelsen for at få adgang til alle menuer og applikationer på din smartphone igen.