SKIP TO CONTENT
Partner
PEUGEOT e-PARTNER

100% ELEKTRISK VAREBIL

Fra 274.990 kr. 

Elektrisk rækkevidde (WLTP)

Op til 273 km

 

Opladning 

0-80% på 30 minutter (i) Ved brug af 100kW lynlader 

 

PEUGEOT PARTNER, BENZIN OG DIESEL

VAREBILEN TIL ALLE VIRKSOMHEDSTYPER

 

Peugeot Partner & e-Partner : også som el-varebil

I mere end 20 år er Peugeot Partner blevet hverdagstestet af hundredetusinder kunder, og kvalitet og funktionalitet er løbende udviklet til at være blandt markedets suverænt bedste. Nyeste generation af Peugeot Partner med Peugeot i-Cockpit® leverer sikkerhed, komfort og innovative løsninger på et niveau, der ikke tidligere er set i varebilsklassen.

 

 

INNOVATIV KONSTRUKTION

Peugeot Partner Diesel og e-Partner er baseret på den samme EMP2 modulplatform. Det giver dig frit valg mellem brændstofmotor og elmotor. Takket være den innovative platform og opbygning byder den nye 100% elektriske e-Partner på samme varerumsvolumen og samme kørestilling som brændstofversionen.

ELEKTRISK MOTOR

Med et 220V 6A kabel kan Peugeot e-Partner oplades via et almindeligt stik i boligen. Du kan også oplade via et forstærket stik 16A industristik, hvilket reducerer ladetiden til 14 timer takket været et særligt kabel, der kan købes som ekstraudstyr.

Du kan også oplade din Peugeot e-Partner hurtigt og sikkert via en Wall Box. Ladetiden reduceres til:

4 timer og 45 minutter med en Wall Box på 11 kW tilsluttet bilens onboard charger.

HØJTYDENDE BATTERI

e-Partner er udstyret med et 50 kWh batteri, der giver en rækkevidde på op til 275 km WLTPWorldwide harmonised Light vehicles Test Procedure. .

Den smarte placering i undervognen betyder, at pladsen i varerum og kabine er uændret.

Med en batterikapacitet på 50 kWh kan 80% af brugerne køre mellem 190 og 275 km på en enkelt opladning under reelle kørselsforhold. Rækkevidden afhænger af flere faktorer, særligt hastigheden og anvendelse af komfortudstyr.

Batteriet er dækket af en garanti på 8 år eller 160 000 km for 70% af dets ladekapacitet.

RUMMELIG OG FLEKSIBEL

DESIGNET TIL EFFEKTIVT ARBEJDE

Takket være EMP2-platformen har Partner korte udhæng og stor manøvredygtighed med en vendediameter på kun 10,82 mellem kantsten for STANDARD versionen og 11,43 m for LONG versionen.

Nyttelasten spænder fra 650 kg og op til 1.000 kg alt efter, om det er STANDARD version eller LONG version, som 35 cm længere end STANDARD.

(1): STANDARD version

(2): LANG version

(3): med Worksite Pack
 

I STANDARD versionen er varerumslængden 1,81 m og helt op til 3,09 m med Multiflex-bagsædet.

I LONG versionen er varerumslængden 2,16 m (+35 cm i forhold til STANDARD versionen) og helt op til 3,44 m med Multiflex-bagsædet.

(1): STANDARD version

(2): LONG version

(3): uden Worksite Pack

(4): med Worksite Pack

(5): uden/med 1/med 2 skydedør(e)

(6): uden skillevæg

(7): med skillevæg
 

STANDARD versionen har plads til to europaller og en volumen fra 3,30 m3 til 3,80 m3 med Multiflex bagsædeEkstraudstyr. .

LONG versionen har plads til to europaller og en volumen fra 3,90 m3 til 44,40 m3 med Multiflex bagsædeEkstraudstyr. .

 

Peugeot Partner med forlænget kabineKun LONG versionen. rummer op til fem personer. Bagsædet kommer fra Peugeot Rifter, som er kendt for komfort og god benplads. 

Bagsædet og forreste passagersæde kan forskydes frem og tilbage og give plads til lange genstande på op til 3,44 m og en nyttevolumen, der spænder fra 1,8 m3 til 4 m3 afhængigt af konfiguration.
 

EN ERHVERVSPARTNER MED KARAKTER

Din varebil er både et visitkort og et arbejdsredskab. Derfor er Partner udviklet med særlig fokus på design og kørekomfort. 

Den kraftfulde front med den korte motorhjelm, den lodrette kølergrill, og forlygterne med eksklusive kromdetaljer er karakteristiske for Peugeots design. Inde i kabinen vil du sætte pris på den grundige støjisolering, der giver kørekomforten et ekstra løft.

DEN INDRE KVALITET

De mange opbevaringsrum er designet til at gøre arbejdsdagen nemmere og mere overskuelig. De er smart fordelt rundt i kabinen og byder på store dørlommer, handskerum, aflåseligt rum under midtersædet, loftshylde, mv. Den innovative placering af passagerairbag har givet ekstra plads i den øverste del af handskerummet, som kan rumme en 15" computer eller bruges som afkølingsrum, afhængigt af den valgte mulighed.

For sikker transport af din last er Partner udstyret med seks surringsringe som standard. Nem adgang til varerummet sikres af de store sideskydedøreEkstraudstyr. , og de hængslede bagdøre (2/3 – 1/3) med bred åbning.

MULTIFLEX BAGSÆDE

Dette modulopbyggede bagsæde kan forvandles til et fladt gulv og en udvidelse af varerummet med 400 liter og en lastlængde på op til 3 m i KORT versionen og hele 3,4 m i LANG versionen, samtidig med at det bevarer muligheden for at transportere to personer takket være det foldbare sidepassagersæde.

Denne funktion gør det muligt for tre personer at sidde foran, så du kan optimere fordelingen af personer og last. Midtersædet er ekstra bredt takket være fraværet af et håndbremsegreb.

En praktisk kontorfunktion fuldender udstyret med et drejelige skrivebord (mod passageren eller føreren) integreret i det foldbare ryglæn på midtersædet.
PEUGEOT i-COCKPIT® 

ØJNE:

Head-up-displayet i førerens synsfelt gør det muligt at læse væsentlig information uden at tage blikket fra vejen, og styrker derved din sikkerhed og komfort.
 

HÆNDER:

Alt er inden for behagelig rækkevidde, så du kan koncentrere dig om kørslen. Den 8" kapacitive touchscreenStandard eller option afhængigt af version. eller 10" kapacitiv touchscreenStandard eller option afhængigt af version. er placeret midt i instrumentpanelet og drejet mod føreren, hvor den giver direkte adgang til hovedfunktioner som radio, navigation, køretøjsindstillinger, telefon, mv.

2 skærme

Det analoge instrumentpanel er udstyret med:
 

 • Et Powermeter til at se forbrugsniveauet (ECO for energioptimering, POWER for maksimal effekt og CHARGE for energigenvinding)
 • En forbrugsmåler til at følge energiforbrug til opvarmning og aircondition
 • En batterimåler
 • En farvematrix til at følge energiflow, batteriopladning (aktuel eller forprogrammeret), on-board computer og batterilevetid.

100% DIGITALT DISPLAY

Som ekstraudstyr fås et 100 % digitalt display og en 10" HD-skærm. Visningen af information, der er baseret på det nyeste grafiske design fra Peugeot, kan konfigureres og tilpasses fuldstændig efter ønske og behov.

Instrumentpanelet har flere visningstilstande, der kan tilgås via et hjul på rattet, så du kan designe dit Peugeot i-Cockpit® helt efter dit eget hoved. Mulighederne omfatter bl.a. indstilling af skærm til at vise navigationen, styring af batteriopladning, førerassistentsystemer, mv..

10" TOUCHSKÆRM

I midten af instrumentpanelet sidder en brugervenlig touchscreen med online navigationspakke, hvorfra du kan få adgang til menuen "Electric". Du kan derefter tilgå forskellige menuer, herunder "Flux" (for at se energiflows) ”Statistik" (for at se forbrugsstatistik), "Charge" (for at forprogrammere opladning).

Her vises tilgængelige ladestationer og resterende rækkevidde, ligesom du kan indstille tider til forvarmning af kabinen.

E-TOGGLE

Midterkonsollen er blevet redesignet til at rumme den nye "e-Toggle" gearkassebetjeningPark/Reverse/Neutral/Drive og Brake. , vælger til de tre køretilstande (Eco, Normal og Power), aktivering af "BRAKE"-tilstand for øget deceleration, når speederpedalen slippes, hvorved rækkevidden øges samt et opbevaringsrum til trådløs opladning af smartphone.

Som standard er e-PARTNER udstyret med en elektrisk parkeringsbremse. Ud over at frigøre gulvplads giver denne automatiske funktion ekstra komfort i betjeningen af bilen.

 

VIDEOPRÆSENTATION

PARTNER OMBYGNINGER

Et bredt udvalg af ombygninger er mulige takket være vores partnerskab med udvalgte karosseriværksteder.

Den solide og funktionelle platform kombineret med karosseriværkstedernes ekspertise giver gode muligheder for at tilpasse Partner og e-Partner til særlige behov.

FORDELE VED ELEKTRISK KØRSEL

En ny måde at køre på

Op til 275 km rækkevidde (WLTP)

100% elektrisk kørsel giver nye oplevelser, uden at gå på kompromis med ydelsen:
 

 • Samme varerumsvolumen, 2 længder, og flere udstyrsvarianter
 • Lasteevne op til 800 kg
 • Anhængervægt op til 750 kg
 • Glidende og jævn kørsel
 • Kraftig acceleration pga. øjeblikkeligt moment.
 • Støjsvag motor.
 • Stor kørekomfort pga. færre vibrationer
Fokus på omkostninger

0 g CO2 emissionElbilen er CO2-neutral under kørsel. Det endelige CO2-udslip afhænger af den strøm, der er anvendt på bilen, samt bilens energiforbrug. 

Drift og udgifter:
 

 • Lavere energiudgifter end for biler med forbrændingsmotor.
 • Lavere driftsomkostninger, da den kræver mindre vedligeholdelse
 • Ved anvendelse af ECO-mode er det muligt at optimere batteriets rækkevidde.
Let at anvende

30 min er lig med 80% rækkeviddeVed anvendelse af 100 kW hurtigladestander. Ladetiden kan variere efter ladestanderens type og effekt, de omgivne temperaturer og batteriet temperatur. 

Nem opladning og kontrol via app.
 

 • Livet bliver lettere takket være hurtig og let opladning. Har du f.eks. et Clever abonnement, kan du finde en ladestander, hvor som helst og når som helst.
 • Fjernbetjent klimatisering af kabinen og andre funktioner via MyPeugeot-appen.
KOM TÆTTERE PÅ

PEUGEOT PARTNER: TIL ALLE VIRKSOMHEDSTYPER

Brugere af varebiler har forskellige krav til deres bil. For at imødekomme de specifikke behov og ønsker fås Peugeot Partner og e-Partner i flere forskellige versioner.


 

INGEN EMISSION, INGEN KOMPROMISSER

Peugeot e-Partner fås i de samme versioner som Partner med forbrændingsmotor.
 

 • Kassevogne (2 længder: L1 = 4,40 m og L2 = 4,75m, op til 3 sædepladser med Multiflex bænksæde)
 • Varerummets volumen, som er op til 4,4 m³ i L2 version (3,8m³ i L1) er helt den samme som i Partner med forbrændingsmotor. Fordi batterierne er placeret under vognbunden, har de ingen indflydelse på varerummets volumen
 • Højden er under 1,90 m, og dette sikrer adgang til de fleste parkeringshuse og -kældre.
   

Peugeot e-Partner har et højt niveau af standard udstyr, og mange muligheder for at tilvælge yderligere udstyr, for at opfylde flest mulige behov.

*Elbilen er CO2-neutral under kørsel. Det endelige CO2-udslip afhænger af den strøm, der er anvendt på bilen, samt bilens energiforbrug.

PARTNER PLUS

PARTNER PLUS INDEHOLDER ALT DET VIGTIGSTE UDSTYR OG MERE TIL

Til dig der ikke går på kompromis, er PLUS-versionen af Peugeot Partner spækket med sikkerhed, kvalitet og innovativt udstyr:
 

 • Aircondition
 • 3D Farve Navigation med visning på 8" touch-skærm
 • MirrorScreen, Apple CarPlay, Android Auto
 • PACK SAFETY: Automatisk nødbremse, aut. fjernlys, aktiv vognbane assistent, fartpilot/begrænser, skiltegenkendelse og træthedsovervågning
 • Bakkamera og P-sensorer bag
 • Multiflex dobbeltpassagersæde med ModuWork giver plads til to passagerer, og kan øge bilens varerumslængde og volumen ved at lægge det yderste sæde ned

Og meget mere

PARTNER GRIP
TIL DIG DER KØRER I AL SLAGS TERRÆN
 • Øget frihøjde (i) +30 mm.  der passer til færdsel væk fra asfaltvejene, bedre vejgreb takket være Advanced Grip Control i kombination med store Mud & Snow-dæk og en beskyttelsesplade under motoren.
 • Advanced Grip Control er kombinationen af Grip Control (optimeret anti-spin med fem forskellige programmer alt efter underlaget) og Hill Assist Descent Control – en ny funktion, der sikrer bedre herredømme over bilen ved stejle nedkørsler, og som reducerer risikoen for at bilen kommer ud af kontrol.
PARTNER DANGEL 4X4
TIL DIG DER KØRER OFF-ROAD

Til dig der skal derud hvor terrænet bliver vanskeligt for almindelige varebiler, giver Partner 4X4 ikke op:

 

 • Leveres til 130HK Diesel med manuelt gear
 • ECO 2WD Mode: 4X4 funktionen er frakoblet, og bilen kører som den standard forhjulstrukne version. På den måde spares der brændstof og der er mindre dækslid, når 4X4 ikke er nødvendigt.
 • AUTO 4WD Mode: Når der er normalt vejgreb, kører bilen som den standard forhjulstrukne version. Hvis forhjulene mister vejgrebet overfører viscose-koblingen en del af trækkraften til baghjulene. Dette sker helt automatisk uden chaufførens indgriben, og kun når det er nødvendigt. Bilen går tilbage til forhjulstræk så snart forhjulene igen har tilstrækkeligt vejgreb.
 • RLOCK: Har bilen optionen "Differentialespærre bag" kan det aktiveres for at kunne køre i særligt vanskeligt terræn. Fungerer fra 0 til 30 km/t

CONNECTED SERVICES OG MYPEUGEOT

Takket være Connected Services og MyPeugeot har du det fulde overblik.

FJERNBETJENING

Fjernbetjen din e-Partner via den gratis MyPeugeot app, som giver adgang til en bred vifte af online tjenester i realtid. Du kan således fjernstyre opvarmning/afkøling af kabinen og programmere opladning, så du udnytter perioder med lav takst og meget mere.
 

MYPEUGEOT® APP

 

Den gratis MyPeugeot app giver adgang til en bred vifte af online tjenester i realtid:
 

 • Tjek din bils status (kørselsdata, placering, mv.).
 • Hurtig adgang til vejhjælp og assistance.
 • Hold øje med din bils vedligehold og serviceprogram.
 • Overvåg batteriopladning og temperatur i bilen.
LASTENS VÆGT
Lastens vægt påvirker rækkevidde, ligesom en bil med benzin- eller dieselmotor. WLTP rækkevidden beregnes ved halv nyttelast. 
KØRESTIL
Med blød acceleration og regenerativ bremsning kan rækkevidden øges med op til 15%. 
KABINETEMPERATUR
Opvarmning og afkøling af kabinen kan stå for op til 10-30% af batteriforbruget. 
BAKKER
Dit batteriforbrug øges, når du kører op ad bakke, og din rækkevidde påvirkes. Når du kører ned ad bakke, øger regenerativ bremsning din rækkevidde. 

OPLADNING HJEMME OG UDE

e-Partner kan fuldt oplades via et almindeligt 6A husholdningsstik på 37 timer, et forstærket 16A industristik på 14 timer, eller med Wall Box AC 11kW på 4 timer 45 minutter

OPLADNING VIA OFFENTLIGE STANDERE

Takket være temperaturreguleringen af batteriet kan man anvende 100 kW hurtigladere og nå en ladestand på 80% på 30 minutterLadetiden kan variere afhængigt af ladestanderens type og effekt, den omgivende temperatur og batteriets temperatur. . Der er mere end 200.000 offentlige ladestandere til rådighed over hele Europa.

KØREINDSTILLINGER

Den elektriske e-Partner har 3 køreindstillinger:
 

 • Eco: Optimerer rækkeviden
 • Normal: Optimerer komforten ved daglig kørsel
 • Power: Optimerer ydelse ved transport af tung last.

BREMSEINDSTILLINGER

Vælg mellem to niveauer af motorbremsning:
 

 • Moderat (standardindstilling): Giver en køreoplevelse svarende til en bil med forbrændingsmotor.
 • Øget ("Brake" indstilling): Kraftigere deceleration når speederpedalen slippes.

FAKTORER DER PÅVIRKER RÆKKEVIDDEN

I lighed med en benzin- eller dieselbil kan disse faktorer påvirke rækkevidden.

FAKTORER DER PÅVIRKER RÆKKEVIDDEN

I lighed med en benzin- eller dieselbil kan disse faktorer påvirke rækkevidden.

KØR IKKE I BLINDE

 

Surround Rear VisionStandard eller option afhængigt af version er et system, der gør det muligt for dig af at undgå blinde vinkler selv med et varerum uden ruder. Du får vist billeder fra 2 kameraer placeret på undersiden af højre sidespejl og over bagdørene. Systemet har 3 funktioner.
 

 • Udsyn langs bilens side i passagersiden for at reducere de blinde vinkler.
 • Visning langt bagud der virker som et traditionelt bakspejl under kørsel
 • Bakkamerafunktion der viser området lige bag bilen, og gør det lettere at manøvrere via grafisk visning af bilens bredde med udfoldede sidespejle, afstandslinjer på 30 cm, 1 m og 2 m fra kofangeren, bilens vendediameter ud fra rattets position samt bagdørenes åbningsradius.
Offres du moment
PRISER & BROCHURER
Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til Peugeot Partner og e-Partner.