SKIP TO CONTENT
e-TRAVELLER

NÆSTE GENERATIONS FAMILIEBIL
 

100% ELEKTRISK MED OP TIL 9 PLADSER


 

Peugeot e-Traveller: Den elektriske minibus

Med Peugeot e-Traveller får du et eksklusivt interiør med masser af plads! En e-Traveller fremstår med et stilrent design, der kombineret med Peugeots suveræne køreegenskaber og komfort sikrer en behagelig rejse.
 

FORDELENE VED ELEKTRISK KØRSEL

UNE CONDUITE RENOUVELÉE

Jusqu'à 330 kilomètres d'autonomie (WLTP)

La conduite 100% électrique procure de nouvelles sensations :

 

  • Une conduite fluide sans à-coups
  • Une accélération nette grâce au couple moteur immédiat
  • Un moteur silencieux
 
DES ÉCONOMIES RÉALISÉES

0 grammes de CO2 émis

 

Réalisez des économies grâce à :

  • Un coût énergétique inférieur à celui du carburant
  • Un faible coût à l’usage grâce à un entretien réduit
  • Une aide de l'État pouvant aller jusqu'à 6 000€ + la prime à la conversion
  • L'utilisation du mode ECO qui permet d'optimiser l'autonomie de la batterie
 
UNE UTILISATION SIMPLE

30 minutes pour récupérer 80% d’autonomieSur borne de recharge rapide 100 kW. Le temps de recharge peut varier en fonction du type et de la puissance de la borne de recharge, de la température extérieure au point de charge et de la température de la batterie. .

Simplifiez-vous la vie grâce à une recharge rapide et intuitive.

 

  • Avec le service ChargeMyCar par Free2Move, trouvez un point de recharge où que vous soyez, à n'importe quel moment.
  • Gérez la charge, le pré-conditionnement thermique et d’autres fonctionnalités à distance via l’application MyPeugeot.
  • Louez un véhicule thermique à un tarif avantageux avec le Mobility Pass si besoin ponctuel de plus d’autonomie.
 

NÆSTE GENERATIONS FAMILIEBIL FRA PEUGEOT

Den moderne front giver den nye 100% elektriske Peugeot e-Traveller et elegant og markant udtryk.

Peugeot e-Traveller fås i 2 længder (Standard og Lang), og takket være den fleksible modulopbygning kan den løse vidt forskellige transportopgaver.

Den kan rumme et stort antal passagerer (fra 5 til 8 sæder) og har et bagagerumsvolumen på op til 2900 literOp til 1500 liter med 8 personer om bord eller op til 2900 liter med 5 personer om bord..  e-Traveller er den perfekte løsning til erhvervsbrug og den store familie med et aktivt fritidsliv.

FRONT

Med sin lodrette kølergrill, LED-lyssignaturStandard. og Xenon-forlygterStandard eller option afhængigt af version. har e-Traveller en stilsikker og markant fremtoning.

TILPASSER SIG DINE ØNSKER OG BEHOV

Peugeot e-Traveler fås i 2 længder. I hver version er der plads til 8 personer, som kan nyde den gode plads og rummeligheden.

Takket være bilens højde på 1,90 m, kan du nemt få adgang til by- eller underjordiske parkeringspladser, indkøbscentre og turistområder.
Det store soltag med to glaspartier, som kan afskærmes individuelt, bringer masser af lys ind i kabinen og giver panoramaudsigt til himlen.

Det multifunktionelle tag inkluderer LED-stemningslysog individuelle læselys, der bidrager til rejsekomforten for hver enkelt passager.

Som en ekstra luksus har e-Traveller separate ventilationsdyser og aircondition til bagsæderne.

NEM ADGANG TIL KABINEN

Peugeot e-Traveller har håndfri skydedøreStandard eller option afhængigt af version. , så du nemt kan åbne og lukke skydedørene, selvom du har hænderne fulde. Du skal blot stikke foden ind under hjørnet af bagkofangeren, mens du har den elektroniske nøgle på dig.

NEM ADGANG TIL BAGAGERUMMET

Bagruden kan åbnes, så du får nem adgang til bagagerummet, selvom bilen holder på en trang parkeringsplads, hvor der ikke er plads til at åbne hele bagklappen.

Peugeot e-Traveller rummer det meste, uden at du skal gå på kompromis med komforten. Nedfælder du f.eks. sæderne i 3. række på L3-versionen, opnår du et bagagerum på 2700 liter. Fjerner du sæderækken helt, øges volumen til 3100 liter. Og fjerner du både 2. og 3. sæderække helt, får du en varerumsvolumen på hele 4500 liter! Fås kun til Active-versionen.

HELT ELEKTRISK OG FORDELENE DERAF

  • Det særlige "e-Traveller"-emblem bagpå viser, at du kører i en 100% elektrisk bil.
  • Ladestikket er placeret foran i førersiden, så du har nem tilgang til opladning.
  • e-Traveller er nem køre og parkere i byens tætte trafik. Den giver også ubegrænset adgang til miljøzoner.
  • Med en højde på under 1,9 meter har du problemfri adgang til overdækket parkeringAdgang til overdækket parkering i f.eks. bycentre, erhvervsområder og lufthavne. .
OFFRES DU MOMENT
FØRERPLADSEN

BEHAGELIG OG BRUGERVENLIG

Indvendigt er e-Traveller designet til optimal komfort for både fører og passagerer. Det behagelige trin giver nem adgang til den højt placerede førerplads, hvor du har sikkert overblik over trafikken.

Cockpittet har et stilrent og moderne design præget af eksklusive materialer og innovativt udstyr.

Udstyr som f.eks. Heads-Up DisplayStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. og 7” touchscreenStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. er placeret inden for behagelig rækkevidde.

I e-Traveller giver instrumentpanel og touchscreen dig et hurtigt overblik over vigtige køreinformationer for en elbil, herunder rækkevidde og energiflow.
 

EN ÆGTE e-VOLUTION I COCKPITTET

Den særlige instrumentgruppe med 3,5’’ farvedisplay viser de vigtigste køreinformationer i realtid, herunder rækkevidde og powermeter (Charge/Eco/PowerCHARGE: Regenerering/delvis genopladning af batteriet. ECO: Optimering af energiforbrug. POWER: Maksimal effekt. ).

”e-Toggle” knappen giver nem betjening af den elektriske automatgearkasse, hvor du kan vælge mellem 3 køreindstillinger: ECO, NORMAL og POWERECO: Optimeret til bedste batterilevetid. NORMAL: Optimeret til daglig kørekomfort. POWER: Optimeret ydeevne ved transport af tung last. . 

Elektrisk parkeringsbremse er standard og aktiveres automatisk.

HEAD-UP DISPLAY

Head-up displayetStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. viser vigtige køreinformationer på den transparente plade, der glider op foran forruden i førerens synsfelt. Informationer som f.eks. hastighed, fartpilot- og fartbegrænser indstillinger, mv. aflæses nemt og hurtigt, hvilket bidrager til sikkerheden.

GENNEMFØRT MODULARITET OG FLEKSIBILITET

Peugeot e-Traveller fås med 5, 7 og 8 siddepladser og i 2 længder. Alle udgaver er designet med fokus på brugsværdi og fleksibilitet.

2. og 3. sæderække har inddelingen 2/3 og 1/3, og kan uafhængigt af hinanden skydes frem og tilbage på skinner. Det betyder, at kabinen kan indrettes præcis efter det aktuelle transportbehov. Er der brug for endnu mere bagageplads, kan sæderne tages helt ud.

YDELSE UDEN KOMPROMIS

Peugeot e-Traveler nyder godt af den modulære multi-energi platform EMP2 (Efficient Modular Platform) som er optimeret til den elektriske variant.
TEKNOLOGI

GRIP CONTROL

Med Grip ControlOption eller ikke tilgængeligt, afhængigt af version. tilpasses bilens vejgreb alt efter vejrforhold og køreunderlag. Med drejeknappen på instrumentpanelet kan du vælge mellem følgende indstillinger: Sne, Off-Road, Sand Standard ESP og ESP OFF. Kør trygt videre med bevidstheden om, at du har styr på situationen. 

VISIOPARK 1

BakkameraetStandard eller option med 7" touchscreen, afhængigt af model. aktiveres automatisk, når bilen sættes i bakgear. Det giver et 180° overblik over forholdene bag bilen. Udsynet bagud suppleres af guidelines, der følger ratbevægelserne. Hvis der er forhindringer bag bilen, zoomer systemet automatisk ind, med ekstra visninger efter behov.

SKILTEGENKENDELSE OG HASTIGHEDSBEGRÆNSER

Multifunktionskameraet genkender hastighedsskilteOption. og advarer føreren på instrumentpanelet og/eller på head-up-displayet. Du kan herefter indtaste den givne hastighed i din fartbegrænser eller fartpilot.

AUTOMATISK SKIFT MELLEM NÆRLYS OG FJERNLYS*

Dette system kan aktiveres, når det er mørkt, og skifter automatisk fra nærlys til fjernlys og omvendt. Systemet bruger et kamera til at registrere, om der er andre biler på vejen eller anden belysning, såsom lygtepæle eller anden bymæssig-belysning.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety BrakeStandard eller option afhængigt af model. er et automatisk nødbremsesystem, der automatisk griber ind, hvis det registrerer en overhængende risiko for kollision. Kameraet og radaren registrerer alle mobile eller stationære forhindringer. Hvis føreren ikke bremser eller ikke bremser kraftigt nok, vil systemet af sig selv aktivere bremserne. Dette forhindrer kollisioner ved hastigheder under 30 km/t og reducerer skadevirkningerne, hvis hastigheden er højere.

LANE ASSIST*

Systemet advarer, hvis man passerer vejstriberne, uden at blinklyset er aktiveret. Denne akustiske og visuelle alarm er særligt nyttig, hvis man kører ukoncentreret.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

BLIND-SPOT-DETECTION*

Ved hjælp af fire sensorer i bilens for- og bagkofanger modtager Blind-Spot systemet under kørsel informationer om, at der ligger en bil i den blinde vinkel i højre eller venstre side. Føreren advares af et lyssignal i et af sidespejlene og i bilens display.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

ELEKTRISK KØRSEL & OPLADNING

Rækkevidden på Peugeot e-Traveller giver dig mulighed for at køre op til 230 km i 50 kWh og 330 km i 75 kWh i henhold til WLTP.
 

SIMULEZ L'AUTONOMIE DE VOTRE PEUGEOT TRAVELLER

SÆRLIGE FUNKTIONER TIL VORES ELBILER

Vores MyPeugeot app tilbyder særlige funktioner, som kun gælder i forbindelse med vores elbiler.
 
MYPEUGEOT APP

e-FJERNBETJENING

Du kan fjernstyre visse funktioner i bilen direkte via MyPeugeot appen:
 

  • Aktivering, standsning og planlægning af opladning.
  • Indstilling er for-varmning eller -køling af kabinen. Dette giver mulighed for at programmere varmesystemet eller klimaanlægget, så der opnås en behagelig temperatur i kabinen og batteriets ladeniveau opretholdes, hvis batteriet er under opladning.

MYPEUGEOT® APP

Med MyPeugeot appen kan du til enhver tid og hvor som helst tjekke:
 

  • Opladningsforløbet og bilens ladeniveau.
  • Bilens batteriniveau.
  • Statistikker over forbruget på dine køreture.
  • Gode råd vedrørende eco-kørsel.
PRISER & BROCHURER
Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til Peugeot e-Traveller.