SKIP TO CONTENT
SUV 2008

PEUGEOT e-2008 SUV

DEN KOMPAKTE, ELEKTRISKE SUV

PEUGEOT 2008 SUV

KOMPAKT SUV MED BENZIN- ELLER DIESELMOTOR

Kompakt SUV med elmotor eller brændstofmotor

AKTUELLE KAMPAGNER

PEUGEOT e-2008 SUV

 AKTUELLE KAMPAGNER

Hold dig opdateret med de aktuelle kampagner

INSPIRERENDE SUV

Skarpe linjer og robuste former samles i et stilsikkert design. Stor frihøjde bidrager til det kraftfulde SUV-look.
 

Peugeot 2008 SUV skiller sig også ud fra mængden takket være den dynamiske front med markant lyssignatur, 18" alufælge*, rudelister i sort højglans* og Black Diamond tag*.
 

*Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version.

 

MARKANT UDTRYK

Peugeot 2008 SUV kendes på sin kraftfulde front med en tilbagetrukket forrude, der understreger den atletiske form.

Den vandrette motorhjelm understøttes af et forkromet kølergitter indrammet af en markant lyssignatur med tre stiliserede løvekløer og FULL LEDFull Light Emitting Diode reducerer energiforbruget og øger lysstyrken. Tilgængelig på GT. forlygter, der bidrager til det skarpe look.

BLIV BEMÆRKET

Det tværgående panel i sort højglans suppleres af en sportslig hækspoiler og dobbelt rørhale i kromTilgængelighed afhængigt af motortype. .

LED-baglygternes tre stiliserede løvekløer er Peugeots lyssignatur, som er tændt både nat og dag, og forstærker bilens look og synlighed.

NYD LYSET

Lyset strømmer ind gennem det store panoramasoltagTilgængelighed afhængigt af model. og forstærker oplevelsen af en lys og luftig kabine. Ønskes afdæmpet lysindfald, kan et stofdækken trækkes for soltaget.  

GOD PLADS TIL ALLE

Både forsæde- og bagsædepassagerer vil opleve Peugeot 2008 SUV som imponerende rummelig. Hertil kommer de mange praktiske opbevaringsrum fordelt rundt om i kabinen.

Den effektive støjisolering giver komforten et ekstra løft.

LET ADGANG TIL DET RUMMELIGE BAGAGERUM

Den lave læssekant og den brede åbning giver let adgang til bagagerummet. Ved at nedfælde splitbagsædet (2/3-1/3) kan du nemt udvide bagagerumsvolumenAfhængigt af udstyr og motortype er bagagerumsvolumen på 434 liter og op til 1.015 liter med nedfældet bagsædet. med mulighed for fleksibel indretning.

Bagagerumsbunden kan placeres i to højder, hvor den øverste position gør det nemt at tilgå bagagerummet, og den laveste position giver et endnu større volumen.

EKSTRAORDINÆR KØREOPLEVELSE*

Få en ekstraordinær køreoplevelse i 2008 SUV med Peugeot i-Cockpit® 3DStandard eller utilgængelig afhængigt af model. , intuitiv ergonomi, kompakt rat, 10’’ HD touchskærmStandard eller utilgængelig afhængigt af model. og digital 3D-instrumentgruppe med mulighed for personlig indstillingStandard eller utilgængelig afhængigt af model..

2008 SUV fås med nøglefri start og låsning/oplåsning af døreneOpen & Go (nøglefri adgang med Start/Stop knap. Standard, option eller ikke tilgængelig, afhængigt af model., når du nærmer dig eller fjerner dig fra bilen med nøglen i lommen.

 

PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

Informationer om den elektriske kørsel kan nemt overskues på det tydelige 3D display, som er behageligt placeret i førerens synsfelt.
 

Informationerne omfatter e-2008: 
 

PRÆCISE INFORMATIONER

Den digitale 3D instrumentgruppeStandard eller utilgængelig afhængigt af model. viser alle nyttige kørselsinformationer i førerens synsfelt, opstillet i to visningsniveauer efter din egen prioritering og konfiguration.

De vigtigste informationer som f.eks. hastighed og sikkerhedsadvarsler vises som hologrammer, så du hurtigere bliver opmærksom på dem.

KOMFORTABEL PLADS

Sæt dig til rette i de skålformede sæderStandard, option eller utilgængelig afhængigt af udstyrsniveau. i Peugeot 2008 SUV.

Afhængigt af model er sæderne udstyret med sædevarmeStandard, option eller utilgængelig afhængigt af udstyrsniveau.
POWER OF CHOICE

STÆRKE MULIGHEDER

Vælg den motor, der passer dig bedst:
 

OPKOBLEDE TJENESTER

Benyt real-time online tjenester, der er individuelt tilpasset og synkroniseret med din konto ved hjælp af den gratis MyPeugeot appStandard, option eller utilgængeligt afhængig af udstyrsvariant .
 

 • Hold øje med din bils status (kørselsdata, lokalisering).
 • Få let og hurtig adgang til assistance.
 • Hold styr på vedligeholdelse og serviceeftersyn af din bil
 • Styr batteriopladningen og kabinetemperaturen i Peugeot e-2008 SUV.
TEKNOLOGI

FREMTIDENS SUV

Peugeot 2008 SUV er udstyret en række innovative teknologier og førerassistentfunktionerStandard, option eller utilgængelig afhængigt af model. for at styrke sikkerheden, hjælpe med vanskelige manøvrer og forudse mulige hændelser omkring bilen.

NYD DEN DELVIST SELVKØRENDE BIL

Peugeot 2008 SUV er udstyret med Peugeot Drive Assist PackStandard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. for at give en delvist selvkørende oplevelse.

Med vognbaneplaceringssystemSystemet fastholder den valgte vognbane. og adaptiv fartpilot med Stop & GoSystemet benytter sig af en radar midt i forreste kofanger og et kamera øverst i forruden. tilpasser den automatisk din hastighed, så den passer til den forankørende bil, og fastholder en sikker bremselængde.

 PEUGEOT e-2008: NEM BETJENING

Se denne video og oplev, hvor nemt det er at betjene den elektriske Peugeot e-2008, herunder:
 

 • Status for drivlinje
 • Betjening
 • Opladning
 • Køreindstillinger
 • Regenerativ bremsning og mere

OPTIMER DIN RÆKKEVIDDE I E-2008

Kør efter behov og humør ved at vælge mellem tre køreindstillinger:
 

 • Eco 90 HK: Optimeret rækkevidde
 • Normal 110 HK: Bedste kørekomfort til daglig brug
 • Sport 136 HK: Fokus på kraftfulde præstationer med maksimal ydelse og drejningsmoment

REGENERATIV BREMSNING I E-2008

Bremseindstillingen "Brake" (motorbremse) begrænser behovet for brug af bremsepedalen, og batteriet oplades, når du decelererer.

Vælg mellem to niveauer af motorbremsning:
 

 • Moderat: Giver en køreoplevelse svarende til en bil med forbrændingsmotor.
 • Øget: Kraftigere deceleration når speederpedalen slippes.

HØJTYDENDE BATTERI

Peugeot e-2008 SUV er udstyret med et højspændingsbatteri på 50 kWh, der er placeret, så den gode plads i kabine og bagagerum er fuldt bevaret.
 

Rækkevidden er op til 341 km WLTPVærdier for rækkevidde og energiforbrug er korrekte ifølge WLTP-standarden, der har været standard for nye køretøjer siden 1. september 2018. Værdierne kan variere afhængigt af faktisk brug og forskellige faktorer som f.eks. hastighed, bilens varmeindstillinger, kørestil og udvendig temperatur. Opladningstiden afhænger primært af effekten i bilens oplader, ladekabel og effekten af den anvendte ladeterminal. Kontakt din forhandler for mere information.  .
 

8 år / 160.000 km garanti på batteriet, dækker i tilfælde hvor batteriets kapacitet falder til < 70 % set i forhold til et nyt batteri.TEKNISKE INFORMATIONER

ELMOTOR
Den kraftfulde 100 kW (136 hk) elmotor byder på en blød, dynamisk og støjsvag kørsel, helt uden CO2-udslip under kørsel.

Nyd det kraftige drejningsmoment på 260 Nm, der giver øjeblikkelig og veloplagt acceleration fra 0 km/t.

Batteriet er på 50 kWh*Batteriet har en garanti på 8 år / 160.000 km for 70 % af dets kapacitet. og placeret, så den gode plads i kabine og bagagerum er fuldt bevaret. 

DIMENSIONER

UDVENDIGE DIMENSIONER

 • Længde: 4.300 mm
 • Bredde: 1.987 mm
 • Højde: 1.530/1.550 mm

 

INDVENDIGE DIMENSIONER

For (række 1)
 • Albuebredde: 1.370 mm
 • Brysthøjde: 906 mm

Bag (række 2)

 • Albuebredde: 1.317 mm
 • Knæplads: 238,5 mm


BAGAGERUMSVOLUMEN
Alt efter udstyr og motortype er bagagerumsvolumen på 434 liter og op til 1.467 liter med nedfældet bagsæde.
PRISER & BROCHURER

 

 

Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til Peugeot 2008 og e-2008.