e-Legend
e-Legend
PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT

Kedsomhed bliver aldrig en del af Peugeots DNA, for selvkørende biler er ikke lig med ensformighed, og overgangen til andre energiformer udsletter på ingen måde 120 års historisk arv inden for bilindustrien. Vi er defor stolte af e-Legend Concept.#UnboringTheFuture


SELVKØRENDE KONCEPTBIL

e-legend

Peugeot e-Legend Cocept er ikke kun et teknologisk manifest. Den er visionen fra Peugeot, som peger aktivt ud mod en lys og spændende fremtid. For Peugeot er en elektrisk, selvkørende bil synonym med endnu stærkere sanseoplevelser - og kedsomhed er absolut ikke en del af Peugeots DNA.


GT UDEN KOMPLEKSER

/image/97/0/peugeot-e-legend-1809heme102-small.481970.jpg

Under hele projektet har Peugeot design-teamet været styret af ønsket om at tilbyde en æstetisk, teknologisk og fordybende oplevelse i form af en kompakt coupé. Det er denne realisme med hensyn til plads og proportioner, der gør Peugeot e-Legend Concept så dynamisk, og gør den til inkarnationen af Peugeots ambitioner på en moderne og energisk måde.


FORDYBENDE OPLEVELSE

/image/97/1/peugeot-e-legend-1809heme311-small.481971.jpg

Der er et eneste mål. Du skal føle dig lige så godt tilpas i din bil, uanset køreindstilling, som du føler dig hjemme hos dig selv. Du finder her en raffineret kombination af high-tech komponenter og eksklusive materialer.