TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

NY 2008 SUV

i kunne ikke hente data

NY PEUGEOT 2008 SUV
FRA 209.990 KR.


INFORMATION IFM. COVID-19(CORONA-VIRUS)

Peugeot-forhandlerne har stadig åbent - og du kan trygt kigge forbi.

LÆS MERE HER

Oplev ny Peugeot 2008, den kompakte og multifunktionelle SUV med det spændende design. Den giver en ekstraordinær køreoplevelse med det nyskabende Peugeot i-Cockpit® 3D, assistentsystemer udviklet med baggrund i den bedste teknologiske know-how og et valg af kraftfulde og effektive motortyper, både forbrændingsmotorer og el-motorer.

NY 2008 SUV PRISER OG SPECIFIKATIONER NY e-2008 SUV PRISER OG SPECIFIKATIONER

MODTAG SENESTE NYT OM DEN NYE PEUGEOT 2008 SUV

  • KLIK HER OG TILMELD DIG

DESIGN

DEN SPÆNDENDE SUV

Bag det robuste og rummelige karrosseri på den nye Peugeot 2008 SUV, aner man tydeligt både power og effektivitet. Den udtryksfulde front, den vandrette motorhjelm og øgede frihøjde fremhæves af de stramme, skulpturelle linjer. Bagpartiet med spoileren, den blanksorte liste og de forkromedeiudstødningsrør forstærker det sportslige look og den stærke karakter yderligere.

Peugeot 2008 SUV: Full LED forlygter med tre løvekløer
Peugeot 2008 SUV: LED baglygter
Peugeot 2008 SUV: Stort modulopbygget og funktionelt bagagerum

PERFEKTE DETALJER

Alle detaljer er blevet udført med nøjagtig præcision med med både elegance og funktionalitet for øje.
Lyssignaturen, der er karakteristisk for Peugeot, understøtter bilens moderne design og teknologiske excellence med Full LED-lygteri. Forfra ses den skarpe, vertikale lygte - og både for og bag ses de markante ”løvekløer”.

MANGE MULIGHEDER

Den nye kompakte Peugeot 2008 SUV tilbyder med det store modulopbyggede bagagerum og det nedfældelige bagsæde en høj funktionalitet og stor lastkapacitet.
El-versionen af 2008 SUV har tilsvarende kabine- og bagagerumsvolumeni.

i-COCKPIT® 3D

EXTENDED EXPERIENCE

i

Få en ekstraordinær køreoplevelse i den nye førerplads, PEUGEOT i-Cockpit® 3Dimed de brugervenlige betjeningsknapper, det kompakte rat, den kapacitive 10’’ HDitouchskærm og den digitale 3D instrumentgruppe, der kan konfigureresi. Bilen er udstyret med Mirror Screen(1) og trådløs genopladningi, har også nøglefri start, låsning og oplåsning af døre, når nøglen ligger i lommen, blot ved at føreren nærmer sig eller fjerner sig fra bileni.

(1)Med Mirror Screen, der fås som standard, er det muligt at kopiere smartphonens apps til bilens touchscreen. Kun Android Auto, Apple CarPlay™ eller MirrorLink® certificerede apps fungerer, når bilen kører eller holder stille, afhængigt af situationen. Visse af appenes funktioner er ikke tilgængelige under kørsel. Visse typer indhold, der er gratis tilgængelig på din smartphone, kræver betalingsabonnement for en Android Auto, Apple CarPlayTM eller MirrorLink® certificeret app. Mirror Screen fungerer via Android Auto (Android smartphones), via Apple CarPlayTM  (iOS smartphones), eller via MirrorLink® teknologien (Android smartphones, der er kompatible med MirrorLink®), forudsat at du har et mobil- og internetabonnement.

MOTOR

ET SPÆNDENDE VALG

Peugeot 2008 SUV: Kompakt, kraftfuld, dynamisk og effektiv.
Peugeot e-2008 SUV: Kompakt elektrisk SUV, kraftfuld, dynamisk og effektiv.

VALGET ER DIT

Den nye Peugeot e-2008 kommer med en kraftig motor på 100 kW (136 hk) baseret på den nyeste EV-teknologi. Lige så kompakt og let at manøvrere den er ved bykørsel, lige så robust, stabil og sikker er den ved landevejskørsel.

Foretrækker du forbrændingsmotor, kan du vælge blandt højtydende og effektive motor, som alle er udstyret med Stop&Start-funktion – hhv. dieselmotorerne BlueHDi og benzinmotorerne PureTech.

For yderligere fleksibilitet og dynamik, fås 2008 med automatgearkassen EAT8imed "Quickshift"iteknologi.

 

OPLEV EN HELT NY VERDEN MED EN EL-MOTOR

Den nye kompakte Peugeot e-2008 SUV er optimal til såvel kørsel i by som på åbne strækninger og motorveje. Dens 100kW (136 hk)-motor har en lang rækkevidde og er hurtig at oplade.

MyPeugeotiapp'en åbner for endnu flere muligheder sammen, når den kombineres med e-2008 SUV. Via app'en kan du administrere opladningen, se bilens batteriniveau samt diverse forbrugsstatistikker. Derudover er det muligt at styre funktioner såsom for-varmning eller -køling af kabinen..

TEKNOLOGI

FREMTIDSSIKRET SUV

Peugeot 2008 SUV med "Advanced Grip Control", der tilpasser bilen bedre til vejforholdene
Peugeot 2008 SUV med "PEUGEOT DRIVE Assist Plus", hvorved føreren får en delvist selvkørende bil

UDVID DIT AKTIVITETSOMRÅDE

Du skal udfordre vejene og prøve nye veje. Tilpas vejgrebet på den nye Peugeot 2008 SUV til vejforholdene ved at vælge et af de 3 "Advanced Grip Control"ikøreprogrammer: Grus, Mudder eller Sne.

Du kan også regulere hastigheden på stærkt nedadskrånende veje med "Hill Assist Descent Control"i.

NYD DE SENESTE INTELLIGENTE KØREHJÆLPEMIDLER

Den nye kompakte Peugeot 2008 SUV nyder godt af den seneste generation af teknologier såsom Peugeot Drive Assisti, der gør det muligt at vælge den delvist selvkørende funktion. Med systemet, der selv placerer bilen i vognbaneniog den adaptive fartpilot med Stop & Go-funktioni, er det muligt automatisk at tilpasse bilens hastighed til den forankørende bils samtidig med at bilen fastholder en vis sikkerhedsafstand.

GALLERI

BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO2-EMISSION

WLTP(1)-værdier: Godkendelse af data i gang.

(1)Værdierne for brændstofforbrug og CO₂-emission er oplyst i henhold til WLTP-typegodkendelsen (EU-forordning 2017/948). Fra 1. september 2018 typegodkendes nye biler ud fra en harmoniseret testprocedure på verdensplan for lette køretøjer (WLTP), som er en ny og mere realistisk testkørselsprocedure til måling af brændstofforbrug og CO₂ emission. WLTP proceduren erstatter fuldstændigt den hidtil anvendte europæiske testkørselscyklus (NEDC). Eftersom kørselsbetingelserne er mere realistiske vil brændstofforbruget og CO₂ emissionen målt efter WLTP proceduren i mange tilfælde være højere, end målt ved NEDC proceduren. Værdierne for brændstofforbrug og CO₂ udledning kan variere afhængigt af bilens specialudstyr, optioner og dæktype. Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger.

NEDC(2)-værdier: Godkendelse af data i gang.

(2)Værdierne for brændstofforbrug og CO2-emission fastsættes på basis af de nye WLTP-regler (EU-forordning 2017/948) og de opnåede værdier er blevet konverteret til NEDC-værdier for at muliggøre sammenligning med andre biler. For yderligere oplysninger bedes du henvende dig til din forhandler. Værdierne tager ikke højde for anvendelsesforhold, kørestil, udstyr eller optioner, og kan variere afhængigt af dæktype. For yderligere informationer om brændstofforbrug og CO₂-emission, se den praktiske vejledning med titlen « Consommations conventionnelles de carburant et émissions de CO₂ des véhicules particuliers neufs », der fås gratis hos alle forhandlere eller hos l’ADEME - Agence de l’Environnement et de la Maîtrise de l’Énergie (Éditions, 2 square Lafayette, BP 406, F-49004 Angers Cedex 01) eller på http://www.carlabelling.ademe.fr/.