Peugeot 5008 SUV med op til 7 sæder
Peugeot 5008 SUV med op til 7 sæder

PEUGEOT 5008 SUV - FRA 484.990 KR.

Hop ombord og oplev et højt niveau af imponerende design, rummelighed og dristighed.
Med et sportsligt look og overraskende strømlinede former for så stor en SUV introducerer Peugeot 5008 SUV nu fremtidens design og moderne linjer.
Den optimerede førerplads med Peugeot i-Cockpit og funktioner i luksusklassen er med til at give dig køreegenskaber i topklasse, og du bliver taget med på en rejse, der overstiger alle dine forventninger.

 KAMPAGNER     BOOK PRØVETUR      BROCHURE      TILBEHØRSBROCHURE

BYG DIN PEUGEOT 5008

DESIGN

DRISTIGT DESIGN

Udvid din opfattelse af imponerende design med 5008 SUV

Udvid din opfattelse af imponerende design.
Peugeot 5008 SUV med 7 sæder har fået en moderne og elegant silhuet, der balancerer perfekt mellem styrke og raffinement.
Fronten med det nye rammeløse kølergitter og Peugeots letgenkendelige lyssignatur er perfekt integreret i det skulpturelle og markante design med en ny forkofanger med metalspoiler og luftindtag i sort højglans.
Det dynamiske og sportslige design på det hævede karrosseri understreges af kromlisten, der tegner en linje fra forlygterne til hækspoileren, understøttet af de nye 19" San Francisco diamantslebne alufælgei, som fuldender det muskuløse og atletiske look.

RAMMELØST KØLERGITTER

/image/66/9/peugeot-5008-2009styp-051.727669.jpg

PANORAMAGLASTAG

/image/67/3/peugeot-5008-2009styp-057.727673.jpg

VOLUMEN

/image/67/0/peugeot-5008-2009styp-052.727670.jpg

FORLYGTER

/image/66/8/peugeot-5008-2009styp-050.727668.jpg

BAGLYGTER

/image/67/4/feux-peugeot-5008-2009styp-052.727674.jpg

RAMMELØST KØLERGITTER

Det lodrette, skakternede kølergitter uden ramme strækker sig ud mod siderne og udgør med sine flydende og strømlinede linjer en del af fronten. 

PANORAMAGLASTAG (option)

Black Diamond-tagetimed tagbøjler i aluminium understreger silhuettens robuste og flydende design. Panoramaglastaget spreder lys og glæde i kabinen, og sikrer en endnu større køreoplevelse for alle passagerer.

VOLUMEN

Selv om Peugeot 5008 SUV er kompakt for sin klasse, har den masser af plads.
Den indvendige indretning er optimeret på smarteste vis, hvilket medfører en fantastisk rummelighed og (næsten) ubegrænsede fleksible indretningsmuligheder med 1 til 7 sæderi.
Der er også let adgang til det store bagagerumi, takket være bagklappen med håndfri funktioni, som gør det muligt at åbne og lukke den motorstyrede bagklap med et enkelt spark ind under kofangeren.

FORLYGTER

Full LED-forlygterne med EVS-funktioni, indrammet af kørelyset med form som lysende hugtænder med krombelagte spidser, understreger det kattedyrsagtige look.

BAGLYGTER

Bagenden på Peugeot 5008 SUV ser højere ud, med et moderne præg, på grund af det tværgående panel i sort højglans, de nye moderne Full LED-3D lygter med transparent røgfarvet glas og de rullende blinklys.

FØRERPLADSEN

AMPLIFIED TECHNOLOGY*

Peugeot 5008 SUV: Optimeret Peugeot i-Cockpit® med kompakt rat, ny head up-instrumentgruppe og ny touch-skærm.

*Forstærket teknologi
Forstærk dine oplevelser bag rattet i det fornyede, innovative og ergonomiske Peugeot i-Cockpit®.
Peugeot 5008 SUV er udstyret med et kompakt rat for større manøvredygtighed samt 7 Toggle switches, og er desuden forsynet med en ny 10" HD touchskærmiog en ny digital 12,3" head up-instrumentgruppe med høj billedkvalitet, som kan indstilles og brugertilpasses, så du kan følge de vigtigste informationer om kørslen uden at tage øjnene fra vejen.

Peugeot 5008 SUV med ny instrumentgruppe og kabinekomfort

NY INSTRUMENTGRUPPE OG KABINEKOMFORT

Med dybere sorte toner og bedre kontrast, sikrer den nye digitale 12,3" head up-instrumentgruppe med brugerdefineret opsætning og parameterindstillinger, en bedre billedkvalitet og optimeret læsbarhed af de informationer, du har valgt at se.
Når du sidder komfortabelt i de justérbare, tætomsluttende AGR-sæderimed massagefunktioni, kan du nyde den enestående akustik.
Få fuldt udbytte af Hi-Fi Premium lyden fra Focal®i, der udsender en ren og detaljerig lyd via 10 indbyggede højttalere, hvor centerhøjttaleren og diskanthøjttalerne fås i den nye farve Bronze Belem

Peugeot 5008 SUV: Optimeret Peugeot i-Cockpit® med ny touchskærm

ONLINE SYSTEMER

For at du kan finde vej i ro og mag, er den nye 10" HD touch-skærm , der er letaflæselig og hurtigtreagerende, kombineret med 3Dionline navigation med stemmestyring og TomTom® tjenesteri, der gør det muligt at få vist alle vigtige informationer om kørslen i realtid.
Se dine apps på touch-skærmen ved hjælp af Mirror Screenifunktionen, og oplad din smartphoneii midterkonsollen.
Ved bagsæderne findes der 2 USB-ladestikitil passagererne.

MOTORER

EFFEKTIVE MOTORER

Den kvikke og manøvredygtige Peugeot 5008 SUV har samme køreegenskaber og lydkomfort som en personbil i topklassen

Den kvikke og manøvredygtige Peugeot 5008 SUV har samme køreegenskaber og lydkomfort som en personbil i topklassen.
Den er forsynet med en PureTech-benzinmotor eller en BlueHDi-dieselmotor af nyeste generation, er Euro 6idtypegodkendt og forsynet med Stop&Start-teknologien:

  • PureTech 130 S&S
  • PureTech 130 S&S EAT8
  • PureTech 180 S&S EAT8
  • BlueHDi 130 S&S
  • BlueHDi 130 S&S EAT8
  • BlueHDi 180 S&S EAT8

Med sine effektive motorer, der kan kombineres med EAT8iautomatgearkassen, den lave vægt og den ultrakorte venderadius, kan Peugeot 5008 SUV tilbyde en kvik, manøvredygtig og præcis kørsel og masser af køreglæde

TEKNOLOGI

PERFORMANCE IN ACTION

Store Peugeot 5008 SUV med op til 7 sæder og masser af teknologisk udstyr

Under kørslen får du hjælp fra en lang række førerassistancefunktioneri, f.eks. automatisk nødopbremsning af nyeste generationieller udvidet skiltegenkendelsei

Desuden gør en række manøvre- og parkeringshjælpesystemeri, f.eks. 360° parkeringskamera og City Park, det lettere at køre i byen.

TEKNOLOGIER, DER OVERGÅR ALT

NIGHT VISION

Det infrarøde Night Visionikamera registrerer fodgængere og dyr op til 200 m foran bilen i mørke og ved nedsat sigtbarhed, også uden for lygternes rækkevidde, og øger dermed reaktionshastigheden under kørsel. Et billede af området foran bilen vises lige i dit synsfelt i den digitale instrumentgruppe og ledsages af et advarselssignal.

DELVIST SELVSTYRENDE KØRSEL

Få indblik i den delvist selvstyrende kørsel med Drive Assist Plus-pakkeni. Med sit Lane positioning systemiog den aktive fartpilot med Stop & Go-funktionitilpasses bilens hastighed automatisk til den forankørende bils hastighed, samtidig med at sikkerhedsafstanden overholdes, og bilen holder den placering på vejbanen, som du ønsker.


ONLINE TJENESTER

FÅ FLERE OPLEVELSER MED PEUGEOT

Peugeot 5008 SUV, MyPeugeot® app

Oplev Peugeots online systemer.
Klik her for at læse mere

MYPEUGEOT® APP

VÆR CONNECTED TIL DIN BIL

MyPeugeot app - vær connected med din 5008 SUV

Benyt real-time online tjenester, der er individuelt tilpasset og synkroniseret med din konto, via den gratis My Peugeot app®i:

  • Hold øje med din bils status (kørselsdata, lokalisering).
  • Få let og hurtig adgang til assistance.
  • Hold styr på vedligeholdelse og serviceeftersyn af din bil.

SE OGSÅ