TRAVELLER

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

TRAVELLER
FRA 479.990 KR.

TRAVELLER

Med Peugeot Traveller får du et nyskabende og eksklusivt interiør med masser af plads! Et unikt og stilrent design, kombineret med Peugeots suveræne køreegenskaber, BlueHDi Euro 6-motorer, og ikke mindst førsteklasses komfort.

KAN VI FRISTE MED EN KØRETUR?

Peugeot Traveller

FLEKSIBEL INDRETNING

/image/79/9/peugeot_traveller_galerie-11-2.357799.jpg

EN NY STANDARD I MARKEDET

/image/79/8/peugeot_traveller_galerie-10-2.357798.jpg

KAN VI FRISTE MED EN KØRETUR?

Peugeot Traveller

Traveller er en invitation til leg på landevejen, hvad enten du skal på langtur, have et fleksibelt transportmiddel til spændende fritidsaktiviter, køre fodboldholdet til kamp eller hente dine VIP kunder i lufthavnen. Peugeot Traveller kan det hele!

Bag den moderne og elegante silhuet, skjuler der sig et rummeligt og luksuriøst interiør, der er designet til optimal komfort.

Den livlige og komfortable bil har desuden et udseende, man lægger mærke til ved første øjekast. Den nye vertikale kølergrill, med LED lyssignaturiog Xenon forlygteri, der er integreret i karosseriet, giver Peugeot Traveller et selvsikkert udseende, der oser af kraft og elegance. Gør køreturen enklere med den nye generation af talestyret 3D-navigationi.

FLEKSIBEL INDRETNING – PRAKTISK I HVERDAGEN

Traveller fleksibel indretning
Traveller fleksibel indretning

PEUGEOT Traveller fås i hele 3 længder og for at gøre hverdagssituationer endnu nemmere, har den en højde på bare 1,9i meter. Så kan man snildt komme ned i P-Kældre og andre steder, med lavt til lofteti.

Det store udvalg af funktioner og sædekonfigurationer fra 2 til hele 9 sæder, inkl. fører, selv i L1-versionen, gør PEUGEOT Traveller til en ekstrem brugervenlig bil, der kan tilpasses ethvert behov. Pladsen kan udnyttes fuldt ud med sæder, der er fastforankrede eller monteret på et nyskabende skinnesystem og sæderne kan både vippes og tages ud. De to glastagimed separat afdækning giver et unikt lys i kabinen og et smukt kig til himlen.

Med PEUGEOT Traveller har du alt, der skal til for at gøre det hele lidt enklere. De elektriske skydedøre på siderne, kan fås med banebrydende håndfri betjeningi. Så kan du låse op, åbne, lukke dørene og låse dem ved ganske enkelt at føre foden under kofangeren i den ønskede side. Det kræver blot, at du har den elektroniske nøgle på dig.

EN NY STANDARD I MARKEDET

/image/79/1/peugeot_traveller_layout10-2.357791.jpg
/image/79/2/peugeot_traveller_layout10-1.357792.jpg

Takket være EMP2 platformen og dens velkendte dynamiske kvaliteter, er Peugeot Traveller en kombination af komfort og gode køreegenskaber, der aldrig før er set i klassen. EMP2 platformen sikrer en betydeligt mindre venderadius, der gør bilen lettere at manøvrere med.

BlueHDi-motorerne med mellem 115 - 180 hk og den nye automatgearkasse EAT6 forener gode køreegenskaber, kraft og ikke mindst et lavt brændstofforbrug, der er blandt klassens bedste.

OPLEV DETALJERNE