TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

INDVENDIGT DESIGN

Traveller udvendigt design
Traveller udvendigt design

TRAVELLER
FRA 409.990 KR.

Peugeot Traveller tager vare på fører og passagerer ved at gøre rejsen så afslappet og komfortabel som mulig.FØRERKOMFORT

Traveller fleksibel indretning

Indvendigt i den kompakte Peugeot Traveller er der fokus på førerkomfort. Indstigningstrinnet gør det enkelt og nemt at sætte sig ind i de høje sæder. Samtidig har du et suverænt overblik over vejen og trafikken, med næsten samme førerstilling som i en personbil. Varme i fører- og passagersæde er standard på Traveller og på de lange ture sørger de el-justerbare forsæder med massage for maksimal komfort på de lange distanceri.

Tag plads: Førerpladsen har et enkelt og moderne design med eksklusive materialer og innovativt udstyr.

FLEKSIBEL INDRETNING - PRAKTISK I HVERDAGEN

/image/82/1/peugeot_traveller_layout6-7.357821.jpg
/image/82/2/peugeot_traveller_layout6-8.357822.jpg

Peugeot Traveller fås med mellem 2 - 9 sæder inkl. fører i alle tre længder. Den er bygget og tilpasset til at dække alle dine transportbehov.

Anden og tredje sæderække har inddelingen 2/3 + 1/3, der helt uafhængige af hinanden kan skydes frem og tilbage på skinneri. Dette praktiske system gør interiøret enormt fleksibelt. Og skulle du have behov for endnu mere plads, kan sæderne også tages helt udi.

I Business VIP udgaven, er passagerområdet blevet omdannet til en luksus lounge, hvor de individuelle stole kan rettes mod hinanden, med et bord i midten. Selvfølgelig er kabinen i fuld læder.

Passagersædet foran i Peugeot Traveller kan vippes op, så kan genstande på helt op til 3,5 meter medtagesi.


FÅ DET HELE MED!

/image/82/9/peugeot_traveller_gallery-14.357829.jpg

To skjulte glaspaneler i taget, der kan dækkes til og åbnes individuelt, giver en masse naturligt lys i passager kabinen og panoramaudsigt til himlen. Taget har flere funktioner, blandt andet en stemningsfuld LED-belysning, og læselamperne ved hvert sæde sikrer alle passagerer behagelige lysforholdi.

Med Peugeot Travellers nyskabende funktioner er du sikret en afslappende køretur hver gang.

OPTIMALE KØREFORHOLD

/image/82/5/peugeot_traveller_galerie-14-2.357825.jpg
/image/82/6/peugeot_traveller_galerie-15-2.357826.jpg
/image/82/3/peugeot_traveller_layout9-3.357823.jpg

Kører du sammen med familie, venner eller kunder vil du sætte pris på at både børnespejlet, flybordene på bagsiden af forsæderne, solskærmene i anden sæderække og hattehyldeni.
          

SUVÆREN UDNYTTELSE AF PLADSEN

/image/82/7/peugeot_traveller_galerie-17-2.357827.jpg
/image/82/8/peugeot_traveller_galerie-18-2.357828.jpg

Peugeot Traveller har plads til det meste, uden at gå på kompromis med komforten. Læg sæderne i tredje række ned og skub dem frem i kabineni, så har du et bagagerum på hele 2600 liter top til bund i en L3. Tager du tredje sæderække ud, øger du bagagerumspladsen til hele 3100 liter. Hvis du både tager anden og tredje sæderække ud af bilen får du en varerumsvolumen på utrolige 4900 liter