Peugeot Traveller er udstyret med det sidste nye inden for førerassistance systemer, der sikrer en tryggere og en mere behagelig køretur.

BAKKAMERA

/image/83/6/peugeot_traveller_layout4-2.357836.jpg

Bakkameraetiaktiveres automatisk når bilen sættes i bakgear. Føreren kan se et område på 180-grader bag bilen. Billedet viser styrelinjer, der følger rattets bevægelser. Hvis der er forhindringer bag bilen, zoomer systemet automatisk ind. Der er flere forskellige individuelle indstillingsmuligheder af bakkamera og visning.AFLÆSNING AF SKILTE OG ANBEFALING AF HASTIGHED*

Multifunktionskameraet* genkender vejskilte med hastighedsbegrænsninger og informerer dig om den aktuelle hastighedsbegrænsning i instrumentpanelet og/eller på head-up displayet. Den aflæste hastighedsbegrænsning foreslås som programmeringsværdi til din fartpilot eller fartbegrænser, hvis den er aktiveret.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version


AUTOMATISK SKIFT MELLEM NÆRLYS OG FJERNLYS*

Dette system kan aktiveres, når det er mørkt, og skifter automatisk fra nærlys til fjernlys og omvendt. Systemet bruger et kamera til at registrere, om der er andre biler på vejen eller anden belysning, såsom lygtepæle eller anden bymæssig-belysning.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version


ACTIVE SAFETY BRAKE*

Active Safety Brake* er et automatisk nødopbremsningssystem, der træder til hvis der er risiko for kollision. Kameraet og radaren registrerer både forhindringer, der er i bevægelse og står stille. Hvis føreren ikke bremser i tide eller ikke bremser kraftigt nok, aktiverer systemet bremserne. Det gør det muligt at undgå kollision eller begrænse skaderne, hvis hastigheden er under 30 km/t.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version

LANE ASSIST*

/image/83/7/peugeot_traveller_layout4-6.357837.jpg

Systemet advarer, hvis man passerer vejstriberne, uden at blinklyset er aktiveret. Denne akustiske og visuelle alarm er særligt nyttig, hvis man døser hen ved rattet eller kører ukoncentreret.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version


BLIND-SPOT-DETECTION*

Ved hjælp af fire sensorer i bilens for- og bagkofanger modtager Blind-Spot systemet under kørsel informationer om, at der ligger en bil i den blinde vinkel i højre eller venstre side. Føreren advares af et lyssignal i et af sidespejlene og i bilens display.

*Standard, Option eller ikke tilgængelig afhængig af version

AIRBAGS

/image/83/8/peugeot_traveller_galerie-22-2.357838.jpg

Peugeot Traveller leveres med 6 (*4 i Combi) airbags. To frontairbags, to sideairbags og to gardinairbags, der beskytter passagerers hoved på anden og tredje sæderække.

EURO NCAP-TEST

Med meget sikkerhedsudstyr og en ny og forstærket platform og struktur har Peugeot Traveller opnået de maksimale fem stjerner i Euro NCAP-testen.