Med Peugeot Travellers nyskabende funktioner er du sikret en afslappende køreoplevelse.

EN BEHAGELIG, FULDT OPKOBLET KØREOPLEVELSE

/image/83/1/peugeot_traveller_galerie-12-2.357831.jpg
/image/83/2/peugeot_traveller_galerie-26-2.357832.jpg

Gør køreturen enklere med den nyeste generation af talestyret 3D-navigation. Systemet har yderligere PEUGEOT Connect-tjenester og trafikopdateringer i reel tid fra TomTom Traffici.

Ved hjælp af MirrorScreen kan du på den store 7 " touch-skærm bruge kompatible Apps fra Apple CarPlay eller Android Auto. Samtidig kan du oplade din smartphone i midterkonsollen, enten ved USB eller 12v stiki.

*Kun MirrorLink®, Apple CarPlay™ eller Android Auto certificerede apps fungerer, når bilen kører eller holder stille, afhængigt af situationen. Visse af app'enes funktioner er ikke tilgængelige under kørsel. Visse typer indhold, der er gratis tilgængelig på din smartphone, kræver betalingsabonnement for en MirrorLink®, Apple CarPlayTM eller Android Auto, certificeret app. Til Mirror Screen funktionen anvendes MirrorLink® teknologien til Android, Blackberry og Windows Phone smartphones, der er MirrorLink® kompatible, Apple CarPlayTM til iOs smartphones, og Android Auto til Android smartphones, forudsat at du har et mobil- og internetabonnement. Disse teknologier indføres efterhånden på de nye smartphones.  
Find flere informationer her.

 

HEADUP-DISPLAY*

/image/83/3/peugeot_traveller_galerie-19-2.357833.jpg

Head-up displayet*iviser vigtige informationer om kørslen på en gennemsigtige plade, der skydes op foran forruden i førerens synsfelt. Hastighed, fartpilot- og fartbegrænser-indstillinger mv. Du har de vigtigeste informationer i synsfeltet, hvilket giver en mere sikker kørsel.

NY FLEKSIBEL OG EFFEKTIV PLATFORM

/image/83/0/peugeot_traveller_layout4-3.357830.jpg

Den nye Peugeot Traveller, der er tilpasset til EMP2-platformen (Efficient Modular Platform 2), garanterer kvalitet og køreglæde. Glæd dig over et rekord lavt driftsforbrug for dette segment og en behagelig og afslappende køreoplevelse både for fører og passagerer. Støddæmpernes stivhed reguleres automatisk efter vægten og garantere dermed maksimal komfort, selvom bilen er fuld lastet med passagerer og bagage.

LYSSIGNATUR

/image/83/4/peugeot_traveller_galerie-20-2.357834.jpg
/image/83/5/peugeot_traveller_gallery-8.357835.jpg

Den nye lyssignatur med LED-lysiog Xenon forlygternei,  der er integreret i karosseriet, gør at Peugeot Traveller bliver lagt mærke til.