VORES BILER

Biloversigt

Fra rappe bybiler til rummelige familiebiler og SUV’er. Blandt Peugeots brede udvalg af biler finder du netop den type og model, som matcher dine behov.

De mange tilpasningsmuligheder og høje komfort sikrer dig optimal køreglæde. Og ligeledes giver Peugeot-motorerne dig en enestående ydelse i forhold til brændstofforbrug og CO2-emissioner.

Peugeot er altid på forkant med design og teknologier, både når det gælder præstation, økonomi, design og ikke mindst sikkerhed.

Husk at du altid er velkommen til at få en prøvetur hos din lokale Peugeot-forhandler.

BOOK PRØVETUR

Biloversigt

BYBILER

Vores bybiler udmærker sig ved at være moderne og rummelige, men samtidig designet til smidigt at kunne begå sig rundt i byens jungle. Deres dimensioner kombineret med optimalt design bidrager med både elegance og gode køreegenskaber til dine ture. Og også med miljøet og økonomien for øje er vores bybiler perfekte til de daglige ture rundt i byen. Tag et kig på mulighederne hos din forhandler.

Biloversigt

FAMILIEBILER

Biler som er både funktionelle og komfortable. Peugeot tilbyder familiebiler til både småbørnsfamilien, den store familie eller familien, der bare ønsker en god kombination af rummelighed og alligevel et kompakt og sportsligt udtryk. Uanset hvilken af disse modeller, man falder for, er der tænkt over hver eneste lille detalje - og sikkerhed er en selvfølge.

3008 SUV Allure

SUV'ER

Peugeots SUV-modeller er både stilfulde og praktiske. De har således både det strømlinede look, vi kender fra almindelige 5-dørs og stationcar-modeller, og har samtidig fordelene vi kender fra de mere off-road inspirerede modeller: Hævet kørestilling, øget frihøjde og rummelighed. Med andre ord er de på én gang robuste, med et elegant look og udstyret med de nyeste teknologier.