SKIP TO CONTENT
Peugeot elbiler

PEUGEOT ELBILER

Skift til nul-emission med Peugeots elbiler.

Vores elbilsprogram opfylder alle behov, og vi tilbyder alt fra ultrakompakte bybiler til familiebiler og effektive varebiler.

Peugeots 100 % elbiler kombinerer innovativt design, miljøvenlig kørsel og avancerede teknologier.

FORDELE VED PEUGEOTS ELBILER 

OPLEV VORES ELBILER

HURTIGT OVERBLIK

Hvordan oplader jeg min elbil? (privat)

PRIVAT OPLADNING

Med privat opladning menes opladning hjemme eller på arbejdspladsen. Denne type opladning er fordelagtig, da der anvendes praktiske og økonomiske løsninger:
 

 • Du kan oplade din elbil via et almindeligt standardstik (oplader på 1,8kW, 8A) 
 • Du kan også vælge at oplade via en dedikeret stikkontakt (oplader på 3,2 kW, 14 A). Denne løsning giver en hurtigere opladning end et standardstik.   
 • Eller du kan vælge en Wallbox*, hvis du vil reducere opladningstiden. Oplad dit batteri 100 % på 8 timer. Tiden kan reduceres til 5 timer med et særligt kabel.
   

Peugeot har valgt Clever som partner. Dermed har vi gjort det let for dig at oplade din Peugeot elbil eller plug-in hybrid. Med Clever Unlimited får du ubegrænset opladning på Danmarks største ladenetværk, og mulighed for at lade hjemme med en intelligent ladeboks fra Clever.

Mærk friheden med opladning både hjemme og ude fra første kilometer i din nye Peugeot elbil eller plug-in hybridbil.

Med Clever Unlimited kan du oplade hvor og når det passer dig. Abonnementet indeholder ubegrænset opladning på Danmarks største ladenetværk, og mulighed for at få installeret en Clever ladeboks på din privatadresse, så du altid kan vågne til et fuldt opladet batteri. Hver måned tilbagebetaler Clever dig for den mængde strøm, du har brugt til opladning på hjemmeladeboksen efter gældende tilbagebetalingssats.

Clevers ladeboks har indbygget intelligent opladning, som betyder, at ladeboksen kan udskyde opladningen af din nye Peugeot elbil eller plug-in hybrid til om aftenen og natten, hvor der er mindre belastning på elnettet og ofte er overskud af vedvarende strøm. Du er altid i fuld kontrol og kan starte din opladning, når det passer dig, med Clevers app.

Hvordan oplader jeg min elbil? (offentligt)

OPLADNING VIA OFFENTLIGE LADESTANDERE

Lige som der findes tankstationer til benzin- og dieselbiler, findes der offentlige ladestationer til elbiler.

Netværket af ladestationer er af stor vigtighed og er i hurtig og konstant udvikling.

Til hurtig opladning kan du vælge hurtigladestandere, som er kompatible med vores biler.

Ved hjælp af en offentlig hurtigladestander kan man oplade batteriet 80 % på 30 minutter.


Opladning med Clever

Clever Unlimited Network er for dig, der gerne vil lade din Peugeot elbil eller plug-in hybridbil på Clevers offentlige netværk. Måske fordi du ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret hjemme – fx hvis du bor i lejlighed.

Med et Clever Unlimited Network-abonnement får du ubegrænset opladning på hele Clevers ladenetværk for en fast månedlig pris. Også på lynladere i Clevers netværk langs motorvejene.

Du finder Clevers ladere i byer, ved virksomheder, indkøbscentre, parkeringshuse og trafikknudepunkter – og der kommer hele tiden flere til.

Med Clevers app kan du altid finde den nærmeste ledige lader.

Overblik over batteriets rækkevidde

Elbilens rækkevidde refererer til antallet af kilometer, der kan køres, indtil batteriet er helt afladet. Ved køb af ny bil ønsker brugerne, at de værdier for rækkevidde, som producenten oplyser, skal være så repræsentative for reel kørsel som muligt.

WLTP(Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedure) protokollen giver et mere realistisk billede af en elbils forbrug og rækkevidde.

Hvordan kan jeg optimere min bils rækkevidde?

Ved hjælp af:
 

 • powermeteret i instrumentbordet kan du kontrollere dit energiforbrug i realtid.
 • din smartphone kan du via MyPeugeot tjenesterne fjernprogrammere opladning af din bil efter behov
 • din smartphone kan du programmere for-klimatisering af kabinen, mens din bil står til opladning, så det ikke går ud over bilens rækkevidde.
 • drive modes, f.eks. Eco-mode eller Brake mode.

 

Gode råd om eco-kørsel:
 

 • Anvend Brake mode: Ved bremsning og deceleration anvendes motorbremsen frem for bremsepedalen for at genvinde energi og dermed opnå større rækkevidde.
 • Skift til Eco-mode: Ved hjælp af eco-mode kan du spare energi ved at reducere motorens effekt betydeligt. Den foretrukne løsning ved bykørsel!
 • For-klimatisér kabinen: Når din bil står til opladning, kan du benytte lejligheden til at opvarme eller afkøle kabinen ved hjælp af MyPeugeot appen.
 • Hold øje med dine dæk: Hold øje med dæktryk og dækslid. Det er meget vigtigt for en elbil, da det kan have stor betydning for rækkevidden.

Hvorfor skal man vælge en elbil?

ØKONOMISKE FORDELE

Elbiler er dyrere at købe end tilsvarende modeller med forbrændingsmotor. Men de totale omkostninger for en bil begrænser sig ikke kun til købsprisen. Man skal medregne brændstof, forsikring og vedligeholdelse af bilen. Når man tager højde for alle disse faktorer, viser en elbil sig at være mere økonomisk end en fossil bil.

I gennemsnit kan man med en elbil spare 40% af energiforbruget og 30% af vedligeholdelsesomkostningerne i forhold til en tilsvarende bil med forbrændingsmotor.

Passer elbiler til slags kørsel?

Peugeots elbiler, f.eks. den nye Peugeot e-208 og den nye Peugeot e-2008 har bedre køreegenskaber, manøvredygtighed, lydkomfort og varmekomfort samt lavere vægt, og medvirker dermed til at begrænse CO2-udslippet og giver mulighed for intense køreoplevelser!

Ideen om, at en elbil skulle være mindre effektiv end en fossil bil, er helt forkert. Selv om elbiler kører helt stille, kører de lige så godt. De kommer op på samme hastigheder som tilsvarende benzin- og dieselbiler, og kan endda byde på ekstra kørekomfort i form en støjsvag motor og fraværet af vibrationer. Desuden accelererer og decelererer en elbil lige så hurtigt som en bil med forbrændingsmotor.

DÉCOUVREZ LES BORNES DE RECHARGE À PROXIMITÉ

MyPeugeot app

Benyt real-time tjenester, der er personligt tilpasset og synkroniseret med din konto, via den gratis My Peugeot app:
 

 • Hold øje med din bils status
 • Få nem og hurtig adgang til assistance
 • Hold styr på vedligeholdelse og serviceeftersyn af din bil