SKIP TO CONTENT
Peugeot Boxer 4x4 Concept

PEUGEOT BOXER 4x4 KONCEPT - PERFEKT I AL SLAGS TERRÆN

Dette er Peugeots spændende vision for fremtidens fritidsbil med markant design og innovative materialer.

Ligesom Peugeot Rifter 4x4 konceptbilen er den designet til kørsel i alle typer terræn.

KONCEPTBILEN PEUGEOT RIFTER 4X4: PIONEREN

EN RIGTIG OFFROADER

Konceptbilen Peugeot Rifter 4x4 blev præsenteret som Peugeots banebrydende vision for fremtidens fritidsbil på Geneve Motor Show i 2018.

SÆTTER EN NY STANDARD

Konceptbilen Peugeot Boxer 4x4 er den perfekte bil at tage på tur med.

Forud for den franske autocampermesse i 2019 (VDL *) blev Peugeot Boxer forvandlet til en rigtig offroader med et robust design og innovative materialer.

Den første udfordring var at bryde med den traditionelle autocamper-stil og vise, hvordan Peugeot forestiller sig, at denne biltype skal se ud i fremtiden. I et segment, hvor følelsen af ​​frihed står højt på dagsordenen, har vi valgt at fokusere på et råt design og eventyrlyst.

Fordybelsen i naturen er total takket være kropsfarven WANDERLUST GREEN. Denne satinagtige og perlefarvede nuance giver dig mulighed for at blande dig med naturen uden at forvrænge den. Forfriskende noter af MINT fremhæver karrosseriet på steder og skrå klistermærker i DARK CHROME, der omkranser og forfiner bagenden.
Det nye gitter er designet i tråd med mærkets nye formsprog med lameller i blankt støbejern, mens sideskørterne er blevet endnu mere robuste i stilen med beskyttelseslisten foran og de kantede, brede skærme. Solskærmen på forruden giver fronten et helt nyt look. Der er også foretaget justeringer for at lette adgangen til forruden og motoren.
Det er lige så nemt at finde tilbage til bilen midt om natten, som det er om dagen. Otte LED-moduler, hentet fra Peugeot 508, er integreret i karrosseriet over forruden, så du kan finde vej i mørket.

RESPEKT FOR MILJØET

Bilen er bygget baseret på Peugeot Boxer L3. Med en længde på 6 meter og et gulvareal på 10 m² er der god plads til op til tre personer. Området er opdelt i fire zoner: køkken og spiseplads, soveplads, badeværelse og førersæde. Der er masser af opbevaringsplads til både det, du har brug for i det daglige, og udstyr til eksempelvis ekstremsport.
Der er fokus på bæredygtighed og holdbarhed i konceptbilen Peugeot Boxer 4x4. Materialevalget er nøje gennemtænkt: Bord, køkkenbord og vask er lavet af aragonit, et hvidt naturmineral, der er hårdt som natursten og smukt som porcelæn. Gulvet er lavet af materialer, der er 100% genanvendt og kan genanvendes 100%. Den anvendte plastik er lavet af brændstoftanke (85%), mælkeflasker (10%) og forskellige hvide produkter, herunder sæbeflasker (5%). Brug af 50 kg genbrugsplast betyder en besparelse på 75 kg CO2 sammenlignet med et konventionelt plastgulv.
Interiøret i lyse, afdæmpede farver danner en flot kontrast til det ydre. Træ tilfører ekstra varme, og sædebetræk er lavet specielt til denne model. Sporty vævet stof er kombineret med Alcantara® i farven Greval Grey, som er taget fra det nye sædebetræk til Peugeot e-208 GT, 508 HYBRID GT, 508 SW HYBRID GT og 3008 HYBRID4. Boxer-logoer i farven Mint påføres med transfertryk, en metode der bruges af mange store tekstilproducenter. Sikkerhedsselerne har også fået farven Mint for at gøre dem lidt mindre kedelige.

NATUREN KALDER


For at du kan færdes i naturen uden at påvirke miljøet mere end nødvendigt, opfylder konceptbilen Peugeot Boxer 4x4 de nyeste emissionsstandarder (med DPF * og SCR **) og de nyeste Euro 6-standarder.

 

Konceptbilen Peugeot Boxer 4x4 er så meget mere end et imponerende design. Den klarer også grus, mudder, sne og stenede veje.

UDVID EVENTYRET

Der skal ikke være grænser for din eventyrlyst. Derfor fås en kano i samme design som konceptbilen Peugeot Boxer 4x4, der passer på tagbøjlen. Og den er designet, så du stadig kan åbne soltagene. Den specialtilpassede stige på siden følger hjulkassen og giver nem adgang til tagbagagebæreren uden at hindre adgangen til sidemonteret udstyr.
Peugeot eM02 FS Powertube ATV mountainbike er den seneste generation af Peugeot eBikes. Det kompakte batteri er indbygget i stellet, så cyklen har et rent og elegant design. For- og baghjulsaffjedring gør den velegnet til krævende underlag. Den kan transporteres på et cykelstativ bagpå Peugeot Boxer 4x4. Cyklen har samme mintgrønne farve som detaljerne på bilen og danner en flot kontrast til dørene i mat sort.

SAMARBEJDE MED FØRENDE EKSPERTER

Den sidste udfordring var at finde leverandører, der er førende inden for deres felt, og give dem mulighed for at tænke ud af boksen.