SKIP TO CONTENT
Om os

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peugeot Danmark – en del af K.W. Bruun & Co

K.W. Bruun Automotive A/S, der en del af K.W. Bruun Koncernen, har siden 1952 varetaget markedsføring og salg af Peugeot i Danmark. Gennem en dynamisk og ambitiøs organisation og et tæt samarbejde med et professionelt forhandlernet er Peugeot i dag et af de mest solgte mærker i Danmark.

Peugeot Danmark har 63 selvstændige forhandlere og en række autoriserede servicecentre/værksteder fordelt over hele landet. Et fælles engagement og fokus på langsigtede løsninger er en vigtig kilde til Peugeots succes.

Hos Peugeot Danmark er kunden i centrum. Vores mål er at sikre kunden en god oplevelse lige fra den første prøvetur til købet af den næste Peugeot. Alle kæmper kort sagt for at sikre kvalitet og gode oplevelser – hele vejen!

Som følge af Peugeot Danmarks positive resultater overtog K.W. Bruun & Co i 1998 importen i Sverige med et selvstændigt datterselskab, K.W. Bruun Automotive AB.

 

FIRE GENERATIONERS FAMILIEVÆRDIER

Ordentlighed, købmandskab og dedikerede medarbejdere

 

K.W. Bruun & Co A/S er en dansk familiefondsejet koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte sine første biler. I dag udgør koncernen 5 divisioner i Danmark og Sverige og beskæftiger ca. 900 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en effektiv forretningstilgang, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og vores fremtid.

 

De 5 divisioner i K.W. Bruun Koncernen

 

K.W. Bruun Import A/S er en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige og Fiat, Fiat Pro, Alfa Romeo, Jeep, Hongqi og Voyah i Danmark. K.W. Bruun Import er samtidig en moderne logistikvirksomhed med logistikcentre i Greve og Stockholm, der varetager distribution af reservedele og tilbehør til vores netværk på over 500 forhandlere og værksteder.

 

K.W. Bruun NxT A/S har fokus på udvikling af digitale forretningskoncepter blandt andet relateret til mobilitet og formidling, herunder Bilabonnement og auto.nu samt handel med og montering af reservedele gennem Quickpoint.

 

Investeringsaktiviteten i koncernen varetages dels af K.W. Bruun Invest A/S med investering og drift af velbeliggende boligudlejningsejendomme samt investering i værdipapirer og alternative investeringer og dels af K.W. Bruun Collection A/S med en portefølje af klassiske investeringsbiler.

 

Koncernens passion for biler gennem mere end 100 år kulminerer i Classic Car House A/S; et unikt oplevelsesunivers med op til 250 smukke klassiske biler, bilhotel, værksted, bilhandel, Willys Bistro & Diner samt møde- og selskabslokaler i helt særlige rammer.

 

 

Samarbejdspartnere

Stellantis│Jyske Finans A/S│Drivalia A/S│SOS Dansk Autohjælp A/S│

Autoriserede forhandlere/serviceværksteder (se liste)│Bilabonnment│Nordea

Databehandlere

Biltorvet A/S│CDK Global A/S│Vitec Datamann A/S│Intrum A/S

AG Analytics A/S│Active Campaign│Facebook│Google│Microsoft Office 365