SKIP TO CONTENT
GODT AT VIDE OM PEUGEOT PRIVATLEASING

 

 

 

 

 

 

 

GODT AT VIDE OM PEUGEOT PRIVATLEASING

 

Privatleasing er en god løsning for dig, der kender din økonomi i leasingperioden, kører under 25.000 kilometer om året og gerne vil udskifte eller skille dig af med bilen efter 3 år.

 

Læs hvorfor og bliv klogere på, hvordan du privatleaser. 

 

Vi står for garanti og service på bilen

Der kan være mange bekymringer forbundet med et bilkøb, hvilket kan afholde en fra at købe en ny bil. For eksempel kan et servicebesøg blive dyrere, end du lige havde regnet med. En af de mange fordele ved at lease er, at du kan undgå disse bekymringer. Hos Peugeot står vi for al garanti og service på bilen. Og når den skal til service, får du stillet en lånebil til rådighed. Du skal blot henvende dig til et autoriseret Peugeot-værksted.

 

Du kan nemt udskifte din bil 

Udover budgetsikkerhed og tryghed sikrer leasing dig også øget fleksibilitet. En anden fordel ved at lease en bil er nemlig, at du har friheden til at udskifte den hvert 3. år. Det kan være, at dit kørselsbehov ændrer sig, eller du ønsker at prøve en ny model. Så privatleaser du, binder du dig dermed ikke, men kan løbende vælge bil efter din hverdag.

 

Ønsker du at udskifte bilen hvert 3. år er privatleasing særlig relevant for dig. For værditabet på en ny, købt bil er ofte større end udgifterne til privatleasing. Og har du ikke har brug for bilen længere, skal du hverken bruge tid på at få den solgt eller være bekymret for et værditab. Efter leasingperioden afleverer du blot bilen retur til din nærmeste Peugeot-forhandler.

 

Du skal kende dit kørselsbehov

Der er mange fordele ved at lease. Men det er vigtigt, at du kender dine kørselsbehov. Når du beslutter dig for at lease en bil, skal du nemlig fastsætte, hvor mange kilometer, du forventer at køre om året. Du kan vælge mellem 10.000-25.000 kilometer om året. Er du et sted i livet, hvor du har svært ved at vurdere, hvor mange kilometer, du har brug for at køre, kan det dog være, at privatleasing ikke er den optimale løsning for dig. For overskrider du det kilometerantal, der står i den indgåede aftale, kommer du til at betale ekstra for det overkørte antal. I så fald giver det måske bedre mening for dig at købe din Peugeot.

 

 

TAG DET FØRSTE SKRIDT
Hvilken bil vil du lease?
 
 
HAR DU SPØRGSMÅL?
Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål, som du kan se her. Du er også meget velkommen til at kontakte os ved at klikke linket nedefor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.