SKIP TO CONTENT

 
 
VIDEOCHECK GIVER TRYGHED OG TRANSPARENS

For at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens som kunde på et autoriseret Peugeot-værksted, tilbyder vi dig et VideoCheck.

Med et VideoCheck visualiserer og forklarer vores specialuddannede Peugeot-tekniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for. Det giver dig overblik over bilens tilstand og bedre forståelse for de ting, som bør serviceres eller udbedres.

 
 
ØNSKER DU ET GRATIS VIDEOCHECK

BOOK EN VÆRKSTEDSAFTALE OG TILVÆLG ET GRATIS VIDEOCHECK HER
 

 
 
EN KORT VIDEO OM PEUGEOT VIDEOCHECK

Klik på videoen herunder, så får du et hurtigt overblik over indholdet, forløbet og fordelene ved et VideoCheck

 

 

DÆKKER ALT DU KØBER PÅ VÆRKSTEDET

 

 
SÅDAN FUNGERER VIDEOCHECK:
  • Når du din bil er kommet på liften, optager teknikeren en video af de dele, der trænger til service eller reparation og forklarer samtidig, hvorfor det er nødvendigt.
  • Du modtager en SMS eller mail med et link, hvor du kan se teknikerens gennemgang af din bil. Videoen ledsages af et prisoverslag på anbefalet service og eventuelle reparationer.
  • I ro og mag kan du vurdere tilbuddet og sende os din accept eller evt. ændringsforslag.
  • Teknikeren modtager din tilbagemelding og udfører arbejdet nøjagtig ifølge dine ønsker.
  • Ved afhentning af bilen gennemgår vi fakturaen for at sikre sammenhæng mellem dine ønsker og vores arbejde.
 
MED ET VIDEOCHECK FØLGER EN RÆKKE FORDELE:
  • Billeder kan sige mere end 1000 ord, og Peugeot VideoCheck dokumenterer din bils tilstand, så du med egne øjne kan se og vurdere den service eller reparation, som vi anbefaler.
  • VideoCheck giver dig sikkerhed for, at servicearbejdet udføres nøjagtig efter dine ønsker og forventninger.
  • Din bil er i hænderne på en veluddannet mærketekniker, som kender din Peugeot ned til mindste skrue og udelukkende bruger originale reservedele.
  • VideoCheck er et effektivt værktøj til at sikre, at vi matcher dine ønsker og forventninger, så du kører hjem som en tilfreds kunde.
 
BETALING I RATER UDEN EKSTRA OMKOSTNINGER
Med Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.