TILBEHØR TIL DIN PEUGEOT

Peugeot 2008 SUV: En kompakt, kraftfuld, dynamisk og effektiv SUV.

Peugeot har fremstillet og udvalgt en lang række tilbehørsprodukter, der er skræddersyet til din bil. Det originale Peugeot-tilbehør er konstrueret og designet specielt til din Peugeot, og opfylder en række strenge kvalitets- og sikkerhedskriterier.


TILBEHØRSBROCHURE

Her kan du finde prislister og brochurer med tilbehør til alle aktuelle Peugeot-modeller. Så kan du i ro og mag finde det, du skal bruge.
Husk, at du altid er velkommen til at kigge forbi din forhandler, som kan demonstrere alle mulighederne for dig. Så får du det præcis, som du kan tænke dig.

Du kan også sagtens finde nyt og lækkert udstyr, selvom du har en ældre Peugeot-model. Se mere her.

FÆLGGUIDE

/image/46/8/peugeot-108-2014-333-acc.9468.jpg

VÆLG ORIGINALE PEUGEOT-FÆLGE

Enhver Peugeot-fælg er unik. Fra tegnebrættet og til det færdig resultat er der kælet for design og alle detaljer. Det giver dig ikke bare en smuk og helhjertet oplevelse af din bil – det giver dig også kvalitet ud over det sædvanlige.

 TEST FRA A-Z

Peugeot gennemtester alle fælge, før de slipper gennem nåleøjet og bliver sat i produktion. Under maksimal belastning roterer fælgene mere end 2 millioner gange, både med lodrette og vandrette kraftpåvirkninger. Modstandskraften bliver også testet ved mange stød mod hårde kanter, ligesom fælgene bliver kørt op og ned ad 80 mm høje fortov med mellem 40 og 70 km/t. Godkendelsen kommer først i hus, hvis der hverken er beskadigelser på fælgen eller hjulets kant. Også fælgens lak og overfladebehandling bliver gennemtestet – og ikke godkendt før den kan klare en kombineret påvirkning af lys, temperatur, vand og kemiske produkter.

 Derfor, når du køber originale Peugeot-fælge, får du virkelig et unikt kvalitetsprodukt. Og det kan hurtigt betale sig.