TRYG FÆRDEN HOS PEUGEOT - INFORMATION IFM. COVID-19 LÆS MERE HER

FAQ - Connected Services

Peugeot Connected Services

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OG SVAR

  • Hvor mange biler kan jeg tilknytte min konto?
  • Hvordan tilføjer man flere biler til kontoen?
  • Hvordan ændres password til MyPeuget?
  • Hvordan opretter jeg en MyPeugeot konto?
  • Hvordan sletter jeg en bil fra MyPeugeot?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvor mange biler kan jeg tilknytte min konto?
Man kan tilknytte fra 1 til 10 biler til kontoen.

Hvordan tilføjer man flere biler til kontoen?
I Peugeot Services Store kan du tilføje en eller flere biler ved at klikke på Min konto -> Min bil -> Håndter mine biler og derefter klikke på knappen Tilføj bil.
Indtast de oplysninger som er relateret til den pågældende bil og klik derefter på knappen Valider.

Hvordan ændres password til MyPeugeot?
Log ind på din MyPeugeot-konto. Øverst til højre klikker du på din profil og vælger derefter "Min adgangskode".
Hvis du har en Peugeot Services Store-konto gælder denne også til MyPeugeot.

Hvordan opretter jeg en MyPeugeot konto?
En MyPeugeot-konto kan du enten oprette via MyPeugeot app'en eller fra Services-Store websitet.

Du skal bruge din bils stelnummer og registreringsattest.
Klik på Abonner
Tilføj din email samt stelnummer
Klik på Bekræft, og udfyld felterne.

Herefter vil du se en bekræftelse på at din konto er oprettet. Du modtager endvidere en email som anvendes til at validere din oprettelse af kontoen - klik på Aktiver min konto.

Du har 20 dage til at bekræfte oprettelsen af din konto. Gøres dette ikke, indenfor perioden, slettes dine data og kontoen skal oprettes igen.

Værk opmærksom på at tjenesten er gratis.

Når kontoen er oprettet og aktiveret, modtager du en ny email med dit ID, din adgangskode samt et link som du skal bruge for at logge ind første gang.

Hvordan sletter jeg en bil fra MyPeugeot?
Start med at logge ind på din MyPeugeot-konto.

Du kan manuelt slette en eller flere biler ved at klikke på:
Min bil -> Administrer mine biler
Klik derefter på Slet denne bil

Sletning af en eller flere biler replikeres automatisk til din MyPeugeot app og Services-Store.


Jeg har et Connected Services abonnement. Hvordan opsiger jeg dette hvis jeg f.eks. sælger min bil?
Hvis du har solgt din bil, afsluttet et privatleasing abonnement eller lignende skal du tage kontakt til vores kundeservice.


Bliver mine data slettet hvis jeg sletter MyPeugeot app'en?
Sletter du MyPeugeot app'en fra din mobiltelefon slettes alle data der er relateret til din bil permanent. Dog forbliver alle data vedrørende din profil tilgængelige i 2 måneder.


Hvordan opretter jeg en Services Store-konto?
Hvis du allerede har en MyPeugeot-konto, kan du ligge ind med samme brugernavn og password.

Ønsker du at oprette en Services Store-konto skal du gøre følgende:
- Gå til Services Store-websitet
- Klik på Opret konto
- Udfyld felterne med emailadresse samt adgangskode og klik derefter på Opret konto
- Tilføj nu din bil ved at klikke på Tilføj min bil
- Indtast bilens stelnummer i feltet og klik på Tilføj min bil
- Du vil nu se et billede af bilen. Hvis dette stemmer overens med din bil klikker du på Bekræft


Hvad er Peugeot Services Store?
Peugeot Services Store er et site med overblik over samtlige Peugeot Connected Services. Herfra har du mulighed for at administrere alle tjenesterne i din bil.


Hvorfor skal jeg oprette en Services Store konto?
Via denne konto har du fuldt overblik over alle dine tjenester. Kontoen kan tilgås uasnet hvor du befinder dig.


Hvorfor oprette en Peugeot Services Store-konto, hvis jeg allerede har en MyPeugeot-konto?
Din Peugeot Services Store-konto giver dig mulighed for at administrere samtlige Connected Services og samtidig bliver du holdt ajour i forhold til aktuelle tilbud. Via din Services Store-konto kan du abonnere, tilkøbe eller forny dine Connected Services. MyPeugeot app'en giver dig mulighed for i realtid at gøre brug af dine Connected Services.


Kan jeg logge ind på Peugeot Services Store med samme login som bruges til MyPeugeot?
Hvis du allerede har en MyPeugeot-konto, kan du logge ind med de samme oplysninger ved at klikke på Opret forbindelse.


Hvis jeg tilføjer en bil i MyPeugeot, vises den så også i Peugeot Services Store?
Din MyPeugeot og Peugeot Services Store-konto er den samme. Begge er knyttet sammen, og ændringer overføres automatisk.


Hvordan afmelder jeg mig fra Peugeot Services Store?
Hvis du ønsker at afmelde dig Peugeot Services Store skal du først logge ind i Services Store.
Min konto -> Mine personlige data -> scroll ned på siden og klik på Afmeld
Hvis du ønsker at opsige dine abonnementer skal du kontakte vores kundeservice.


Har en ny ejer af min bil adgang til mine personlige data?
Ja, hvis du sælger din bil. Hvis du ikke ønsker at en den nye ejer får adgang skal du opsige din kontrakt/abonenement via vores kundeservice.


Er data vedrørende min bil og mine kørte ture tilgængelige via Services Store?
Nej, men du kan få adgang til disse informationer via MyPeugeot.


Hvornår opkræves der betaling for køb af tjenester i Peugeot Services Store?
Dette vil blive opkrævet 14 dage efter at tjenesten er aktiveret. Du får naturligvis en bekræftelsesmail.


Kan jeg tilføje en bil som er købt i udlandet til min Peugeot Services Store?
Ja, du skal blot notere bilens stelnummer i tilhørende felt.


Kan jeg oprette en Peugeot Services Store-konto via en app på min mobiltelefon?
Nej, i øjeblikket kan dette kun gøres via websitet.


Kan jeg tilføje flere biler til min Peugeot Services Store-konto?
Ja. Du skal blot tilføje stelnummeret i feltet Tilføj en bil i sektionen Min konto.
Nye biler registreres efterfølgende automatisk i MyPeugeot app'en.


Efter jeg har fjernet min bil min fra Peugeot Services Store-konto har jeg ikke længere adgang til mine tjenester. Hvad skal jeg gøre?
Du bliver nødt til at registrere din bil på din Peugeot Services Store-konto.


Er jeg stadig berettiget til at anvende tjenesterne efter jeg har fjernet min bil fra min Peugeot Services Store-konto?
Ja. Fjernelse af en bil fra din konto har ingen indflydelse på de abonnerede tjenester. Hvis du vil se dine aktive kontrakter/abonnementer er du dog nød til at registrere din bil på din konto.

 
Hvad sker der hvis jeg sletter min bil fra min Peugeot Services Store-konto?
Fjerner du din bil fra din Peugeot Services Store-konto kan du ikke længere se dine aktive kontrakter/abonnementer på tjensterne. At man sletter sin bil har dog ingen indflydelse på igangværende kontrakter/abonnementer.
Sletter man sin bil i Peugeot Services Store fjernes den også automatisk i MyPeugeot app'en.


Vil du vide mere om Peugeot navigation og TomTom Connected Services Pack?
Læs mere her.