OVERBLIK OVER SERVICEEFTERSYN

3008 Værksted

PAS GODT PÅ DIN BIL MED SERVICEEFTERSYN

For at passe godt på din bil, skal du tage den til serviceeftersyn ca. én gang årligt inden for en fastsat frist. Du kan se, hvornår din bil skal til service i dit garanti- og eftersynshæfte. Ud over sikkerhed og økonomi, er det vigtigt, at du overholder fristen for din bils serviceeftersyn for at bevare din bils garanti.

HVAD ER ET SERVICEEFTERSYN?

Det er ved serviceeftersynet, vi sikrer, at motoren fungerer perfekt, så bilens forbrænding og ydelse er optimal. Det er også her, vi sikrer, at sikkerhedsniveauet stadig er i top, og at komforten er uændret, herunder standen på støddæmpere, fjedre og lignende. Det er altså ved serviceeftersynet, at eventuelle slidte og defekte dele bliver opdaget, men også hvor kommende problemer kan blive opdaget, inden de opstår. Det betyder, at du potentielt kan spare en del penge ved at overholde serviceeftersynene, da det er billigere at forebygge fremfor at reparere, når skaden er sket.

Du kan læse mere om serviceprogrammet for din Peugeot og om de opgaver, der udføres ved hvert eftersyn i dit garanti- og eftersynshæfte. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte dit autoriserede Peugeot-værksted, hvis du har spørgsmål.

Service 5+ og 10+

ER DIN BIL 5 ÅR
ELLER ÆLDRE?


Efterhånden som din Peugeot bliver ældre, har den brug for mere pleje og vedligeholdelse. Og din Peugeot holder længere end du måske tror, så længe du passer godt på den. Vi tilbyder særligt fordelagtige serviceeftersyn til din bil, som har rundet 5 år eller 10 år. På vores værksteder bliver din bil serviceret af uddannede og erfarne Peugeot-mekanikere, og vi bruger udelukkende originale Peugeot-dele, som er testet og godkendt af fabrikken.

Peugeot 208

FABRIKSKAMPAGNER: ÆNDRINGER ELLER FORBEDRINGER AF DIN BIL


Der kan komme ændringer eller forbedringer til din Peugeot fra fabrikken, som skal ordnes ved værkstedet. Når du tager din bil til service hos et autoriseret Peugeot-værksted, vil mekanikerne altid tjekke, om der er fabrikskampagner til din bil og opdatere den. Hvis der er tale om sikkerhedsmæssige ændringer eller forbedringer, vil du få brev fra motorstyrelsen. Du kan selv tjekke om der er ændringer eller forbedringer til din bil her.

ABONNER PÅ DIN SERVICE OG SLIP FOR VÆRKSTEDSREGNINGER


Er din bil mindre end 12 måneder gammel, har du mulighed for at oprette en service- og reparationsaftale. Gennem ét fast månedligt beløb, dækker en service- og reparationsaftale din bils serviceeftersyn, udskiftninger og reparationer.

VIL DU DELE DIN REGNING OP I MINDRE DELE?


Med Peugeot Værkstedskonto kan du finansiere dit besøg over 10 eller 20 måneder – uden udbetaling, renter eller gebyrer. Du betaler kun din værkstedsregning. Læs mere om Peugeot værkstedskonto her.