/image/92/3/peugeot_expert_gallery9-2.80923.jpg
/image/92/3/peugeot_expert_gallery9-2.80923.jpg
Expert

Peugeot Expert Van er forsynet med udstyr, der er let at anvende og til stor hjælp i dagligdagen.

MODUWORK KONCEPT

/image/21/4/peugeot_expert_layout7-4.67214.jpg
/image/21/5/peugeot_expert_layout7-5.67215.jpg
/image/21/6/peugeot_expert_layout7-6.67216.jpg

Expert i ULTIMATE eller SPORT versionen kommer standard med elektrisk nøglebetjent åbning af højre skydedøri. Her kan man åbne skydedøren ved hive forsigtigt ud i håndtaget, trykke på nøglen eller med en knap inde i kabinen.

Skydedøren kan opgraderes til at være 100% håndfri med fodsensor under bagkofangereni. Fodsensoren kan både bruges til at åbne og lukke skydedøren. Ligeledes låser skydedøren automatisk, når du bevæger dig væk fra bilen igen. Har du brug for 2 elektriske skydedøre, er dette selvfølgelig også muligti. Så er der både fodsensor under højre og venstre bagkofanger og dørene kan åbne uafhængigt af hinanden. Samtidig vil dørene til kabinen også kunne åbnes og låses nøglefrit, ligesom start og stop af motoren er nøglefrii. Det hele kræver blot at du har bilnøglen på dig.

Det bliver ikke nemmere end med Peugeot Expert!

ELEKTRISKE SIDESKYDEDØRE MED HÅNDFRI BETJENING

/image/93/1/peugeot_expert_gallery1-1.80931.jpg

På versioner med elektriske sideskydedøre med håndfri betjeningi kan du let oplåse Peugeot Expert og åbne sideskydedøren i den side, du står i, ved at føre foden ind under hjørnet af bagkofangeren. På samme måde kan du lukke døren igen, og bilen låses automatisk, når du går væk fra den. Har du hænderne fulde, behøver du altså ikke at lægge tingene fra dig for at åbne døren, hvis bare du har den elektroniske nøgle i lommen.

VARERUM & VARERUMSINDRETNING

Peugeot Expert
Peugeot Expert

Udstyret med ModuWorki. I Peugeot Expert kombineres kompakte udvendige mål med maksimal lastkapacitet – to vigtige faktorer i klassen.

Expert er forsynet med dobbelt sidehængslede bagdøre, der kan åbnes 180°, som option fås bagdørene med opvarmelige ruder og vinduesviskere, alternativt kan Expert udstyres med tophængslet bagklap med og uden oplukkelig rude.

Den isolerende skillevæg med rudei, der fås som alternativ til standardskillevæggen, giver større lyd- og varmekomfort. Yderligere bringer den mere dybde og øger muligheden for justering af førersædets ryglæn, hvilket bidrager til en ergonomisk bedre førerplads og større komfort for føreren.