SKIP TO CONTENT
Peugeot Professional Erhvervscenter

PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER

PEUGEOT PROFESSIONAL

PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTRE er målrettet til fagfolk og virksomheder landet over.

HVAD BETYDER PEUGEOT PROFESSIONAL?

Hos Peugeot har vi en ambition om at levere markedets mest professionelle erhvervsrådgivning. Derfor har vi en række PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTRE - specialiseret rådgivning til danske erhvervskunder.

Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så er certifikatet PEUGEOT PROFESSIONAL et signal, som hjælper dig til at finde netop de forhandlere, der har specialiseret sig i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af kompetencer, finansieringsmuligheder og services.

Hvad kan PEUGEOT PROFESSIONAL tilbyde dig?
Hos PEUGEOT PROFESSIONAL vil du altid blive tilbudt en grundig behovsvurdering i forbindelse med sammensætningen af din erhvervsbilsflåde. Sammen gennemgår vi din virksomheds kørselsmønster, anvendelsen af bilerne og specielle udstyrsbehov. Skal varebilernes lastrum indrettes med specialudstyr? Skal firmabilerne fungere som rullende kontorer med Bluetooth og Wi-Fi?  PEUGEOT PROFESSIONAL rådgiver dig om mulighederne. Og vi har altid et bredt udvalg af demobiler, du som erhvervskunde er velkommen til at prøvekøre.

Ligeledes gennemgår Peugeot Professional Erhvervscentrene løbende uddannelse, og opdatering af produktviden, så de er klædt på med den sidste nye viden omkring erhvervsbiler og rådgivning herom.
 
Økonomi
Med PEUGEOT PROFESSIONAL stiller vi en lang række af finansieringsmuligheder og serviceprodukter til rådighed for dig. Skal bilerne købes kontant, skal I lease eller ønsker I en anden form for finansieringsprofil? I fællesskab med vores erhvervsrådgiver får I sammensat præcis den løsning, der passer til jeres virksomheds ønsker. I den forbindelse rådgiver vi selvfølgelig også om muligheden for at integrere vores Peugeot Service- og reparationsaftale. Det giver din virksomhed størst mulig tryghed, og bedst muligt overblik over de samlede omkostninger.

Tryghed og Tilgængelighed
Udover de 20 PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTRE er du som Peugeot-ejer med hele 70 Peugeot-værksteder i Danmark og over 7.000 Peugeot-forhandlere i Europa altid sikker på at være i nærheden af kompetent rådgivning. Skulle uheldet være ude, er det rart at vide, at din Peugeot hurtigt kan komme under kyndig behandling hos folk, der ved, hvad de har med at gøre.

Originale reservedele og godkendte materialer er en selvfølge på et autoriseret Peugeot-værksted. Peugeots mekanikere arbejder med Peugeot-biler hver eneste dag og bliver løbende specialuddannet. For dig betyder det bedre kvalitet og større sikkerhed.

Og husk så i øvrigt, at du med PEUGEOT PROFESSIONAL altid får en lånebil stillet til rådighed ved skadesarbejde. Med andre ord bliver det hele lidt mere bekvemt med PEUGEOT PROFESSIONAL.

Vi tilbyder ekspertrådgivning og omfattende service til alle person- og varebiler. Uanset om der er tale om en stor, mellemstor eller mindre virksomhed. 

Kontakt dit PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER og få blandt andet:

 

 

 SALG

 • Ekspertrådgivning af specialuddannede erhvervssælgere
 • Løsninger tilpasset din virksomhed
 • Skræddersyede indretninger af varerum
 • Opbygninger, herunder aluminiumskasser, kraner, lifte mv.
 • Rådgivning om finansieringsmuligheder
 • Demonstration af modeller i henhold til dine behov som erhvervskunde
 • Aftaler på tidspunkter, der passer dig og din virksomhed
 • Oplev Peugeots omfattende udvalg af erhvervsbiler

SERVICE & VEDLIGEHOLD

 • Fast kontaktperson, der med kendskab til netop din forretning, rådgiver om vedligeholdelse af dine biler
 • Et professionelt team med kendskab til de seneste teknologier
 • Værktøjer og diagnosticeringssystemer designet specifikt til Peugeots køretøjer
 • Gratis synstjek
 • Pladeværksted til skadesarbejde på varebiler
 • Mulighed for hente/bringe-service med Peugeot Assistance
 • Udbud af forskellige vejhjælpsløsninger tilpasset din virksomhed
 • Faste priser på reservedele og værkstedstimer
 • Loungeområde, mens du venter med fri Wi-Fi og forfriskninger
Du finder dit PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER i oversigten nedenfor: