SKIP TO CONTENT
Peugeot iCockpit

OPLEV PEUGEOT i-Cockpit® |

INNOVATIV KØREPOSITION

PEUGEOT I-COCKPIT®

INNOVATIV KØREOPLEVELSE

Bilerne fra Peugeot er kendt for spændende og sportslige køreoplevelser. Avanceret understel og fremragende vejgreb giver en intens kørefølelse og en masse sjov bag rattet. Peugeots ingeniører har gennem flere år udviklet et innovativt førersæde, der vil gøre køreoplevelsen endnu bedre: Peugeot i-Cockpit®.

DE VIGTIGSTE ELEMENTER:

EN ANERKENDT SUCCES

Siden 2012 har millioner af kunder nydt godt af Peugeot i-Cockpit® i vores bedst sælgende modeller.

 

Alle kundeundersøgelser foretaget i Europa og Kina viser, at kunderne mener, at Peugeot i-Cockpit® giver en helt unik køreoplevelse. Peugeot i-Cockpit® er derfor blevet selvskrevet udstyr på de nyeste modeller fra Peugeot.

PEUGEOT I-COCKPIT®: EN NY GENERATION TEKNOLOGI

Peugeot 3008 SUV og 5008 SUV er udstyret med den nye Peugeot i-Cockpit® og giver en unik, digital køreoplevelse. Førersædet er udstyret med en 8-tommer kapacitiv touchskærm og digitale head-up-instrumenter, der kan konfigureres ** og tilpasses. Under disse ses det kompakte rat med integrerede betjeningselementer og gearvælgeren til den elektrificerede automatgearkasse.

Det 12,3-tommer display med konfigurerbare og tilpasselige instrumenter viser alle de vigtige oplysninger, du har brug for, mens du kører, lige foran dig.

Den nye Peugeot i-Cockpit® er et skridt foran med hensyn til teknologi, tilpasningsevne og design og sætter standarden for førersædet i nutidens og fremtidens biler fra Peugeot.