SKIP TO CONTENT
3008 SUV

PEUGEOT 3008, BENZIN & DIESEL

 

OPLEV DEN HELT UNIKKE KARAKTER

PEUGEOT 3008

SUV med brændstofmotor

Oplev Peugeot 3008 SUV og dens helt unikke karakter.

Det innovative Peugeot i-Cockpit® og en bred vifte af avancerede teknologier er udviklet med fokus på din sikkerhed og køreglæde.

AKTUELLE KAMPAGNER

PEUGEOT 3008 SUV PLUG-IN HYBRID

AKTUELLE KAMPAGNER

Hold dig opdateret med de aktuelle kampagner.

LYSENDE DESIGN
Dynamiske linjer kombinerer styrke og raffinement, og den markante front bidrager til bilens stærke personlighed. Denne topmodel markerer et højdepunkt i SUV-klassens designhistorie.

 

FRONT

Den kraftfulde front med rammeløs, lodret kølergrill, der fortsætter ud under forlygterne fanger blikket, når 3008 SUV er i gadebilledet.

FORLYGTER

Alle modeller har LED- forlygter med Peugeots karakteristiske kørelys med “lysende hugtænder” samt EVS-funktionStatisk svinglys, som giver markant bedre udsyn i kurver. Standard på GT og GT Pack. .

SKÆRMDETALJER

Kromdetaljerne på forskærmene fortsætter hen over forlygterne, op i en forkromet tagræling og  videre om til hækspoileren. Den dynamiske linjeføring bidrager til den stilsikre silhuet, der kendetegner 3008 SUV.

ALUFÆLGE

De nydesignede diamantslebne 19’’ San FranciscoStandard på 3008 GT Pack afhængigt af land. alufælge, de brede beskyttelseslister ved hjulkasserne og de kraftige dørpaneler understreger SUV’ens robuste dynamik.

BAGLYGTER

Baglygterne med Full LED-teknologi er forsynet med de karakteristiske 3D-løvekløer og rullende blinklys. Lygterne med transparent, røgfarvet glas er placeret i forlængelse af det sorte panel, der går tværs hen over bagklappe. Visuelt syner bilens bagende bredere og tilføjer et sporty touch.

UNIK OPLEVELSE

Det ergonomiske Peugeot i-Cockpit® gør køreoplevelsen i 3008 SUV imponerende enkel og intuitiv.  Med kompakt multifunktionsrat, 10’’ HD touchskærm, forkromede Toggle vippeknapper og head-up display får både komfort og sikkerhed et ekstra løft.


 
FOCAL® HI-FI SOUND SYSTEM Standard eller option afhængig af model. 
FOCAL® Hi-Fi-systemet er på forkant med teknologien og byder på suveræn lydkvalitet.

Centralhøjttaler og diskanthøjttalere prydes af en ny "Bronze Belem"-farve, og boksen placeret under passagersædet frigør hele bagagerummet.

INNOVATIVE TEKNOLOGIER

AssistancesystemerStandard eller option afhængig af model.  af nyeste generation øger komforten og sikkerheden, og bringer dig godt på vej mod den selvstyrende bil:

Udvidet skiltegenkendelse, Drive Assist Plus Pack, Aktiv fartpilot med Stop & Go-funktionKun i kombination med EAT8 gearkasse. Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. , Park Assist, Vejstribealarm med valg af placering på kørebanen og Aktiv blindvinkelsystem.

Disse assistancesystemer er alle designet til at give din komfort og sikkerhed et ekstra løft.

 NIGHT VISION

Om natten registrerer Night Vision-systemetNight Vision fås som option på GT og GT Pack. med infrarødt kamera tilstedeværelsen af fodgængere eller dyr op til 200 m foran bilen, ud over forlygternes rækkevidde, og informerer dig med et advarselssignal.

Det automatiske nødbremsesystem kan også blive aktiveret, hvis der lokaliseres fodgængere eller cyklister i bilens nærhed.

TEKNISK INFORMATION


 
FORBRÆNDINGSMOTORER

Det brede udvalg af forbrændingsmotorer til 3008 SUV er alle udstyret med Stop&Start.

 

Benzinmotorer (i) Forbrugstal, energiklasse og vejl. udsalgspriser er opgivet efter WLTP-forbrug. Grøn ejerafgift er opgivet efter C02. Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste.  der kombinerer køreglæde og høj ydeevne:

 

  • PureTech 130 S&S 6-trins manuel
  • PureTech 130 S&S EAT8

 

Dieselmotorer (i) Forbrugstal, energiklasse og vejl. udsalgspriser er opgivet efter WLTP-forbrug. Grøn ejerafgift er opgivet efter C02. Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste.  der kombinerer høj ydeevne med reducerede udslip:

 

  • BlueHDi 130 S&S EAT8
DIMENSIONER
UDVENDIGE DIMENSIONER
INDVENDIGE DIMENSIONER
  • For (Række 1) 

Albuebredde:  1493 mn
Brysthøjde:  915 mn  

  • Bag (Række 2) 

Albuebredde: 1484 mn
Knæplads:  240 mn

BAGAGERUMSVOLUMEN
3008 SUV byder på rigelig bagageplads, der hurtigt kan øges takket være det nedfældelige bagsæde, som nemt klappes ned med en enkelt bevægelse.
PRISER & BROCHURER
Her finder du alle priser, specifikationer, udstyrsniveauer og tilbehør til Peugeot 3008 SUV og 3008 SUV plug-in hybrid.