SKIP TO CONTENT

 
 
AUTORISERET SKADESREPARATION MED INDBYGGET SIKKERHED OG MERVÆRDI

Hvis din Peugeot har fået en skade, er det vigtigt at bruge et autoriseret Peugeot-værksted. Her får din bil simpelthen den rette reparation til den rette pris, og vi anvender kun rigtige dele med den perfekte pasform. Dermed bevarer din Peugeot sin kollisionssikkerhed, så du kan køre sikkert og trygt fra dit værksted.

Vi holder dig naturligvis kørende med en gratis lånebil, mens vi tager os af din bil.

 
 
ER SKADEN SKET?
Book din skadesreparation her

 
 
VÆLG AUTORISERET SKADESREPARATION FOR EN SIKKERHEDS SKYLD

Din Peugeot har et avanceret karosseri, som er afgørende for bilens høje sikkerhed. Denne sikkerhed kan kun opretholdes, hvis skadesreparationer udføres 100% korrekt, efter fabrikkens forskrifter og med brug af de rigtige dele.

Også garantien mod indefra kommende rustgennemtæring kan kun bevares på ovennævnte vilkår.

Forlang derfor altid af dit forsikringsselskab, at din bil repareres på et autoriseret Peugeot-værksted.
 
 

 
 
DIN PEUGEOT PASSER GODT PÅ DIG, SÅ LAD OS PASSE GODT PÅ DIN PEUGEOT

Vores teknikere bliver løbende uddannet i Peugeots modelprogram, så de også kender din model ned til mindste detalje. Efteruddannelse sikrer, at vores teknikere opdateres i reparations- og svejseteknikker, så bilen repareres efter de nyeste kvalitetskriterier. Vi sørger for at bringe din bil tilbage i samme sikre stand som før skaden, så den bliver nærmest så god som ny og overholder gældende sikkerhedsstandarder.

Der er også helt kontante argumenter for at vælge autoriseret Peugeot-værksted, for du tilbydes gratis lånebil i den tid skadesreparationen varer.
 
 
MERE INFORMATION
Hvis du har behov for mere information, kan du kontakte en af vores forhandlere/værksteder.
 
 
VIDEOCHECK GIVER TRYGHED OG TRANSPARENS
 
 
For at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens, tilbyder vi gratis VideoCheck, når din Peugeot skal repareres for en skade.

Med et VideoCheck visualiserer og forklarer Peugeot-teknikeren den anbefalede reparation. Det giver dig overblik og bedre forståelse for de ting, som bør udbedres.

VideoCheck er med til at sikre, at vi leverer en reparation i henhold til dine ønsker, så du kører hjem som en tilfreds kunde.