SKIP TO CONTENT
PEUGEOT SERVICE

PEUGEOT SERVICE

Overlad vedligeholdelsen af din Peugeot til dem, der kender den bedst

Du kan stole på Peugeots serviceværksteders ekspertise og erfaring. Vores medarbejdere bliver løbende uddannet i ny teknologi og software og er eksperter i din Peugeot.

 

Planlæg og organisér vedligeholdelsen af din Peugeot, bekræft reparationer og få opdateringer fra serviceværkstedet hjemme i din egen stue. Peugeot Service er enkel og overskuelig og sikrer, at du har glæde af bilen i lang tid.

ONLINE BOOKING

NÅR DET PASSER DIG

Find dit nærmeste Peugeot-værksted og book tid online eller via MyPeugeot-applikationen.

MOBILITETSLØSNINGER

En mobilitetsløsning tilbydes dig, hver gang du skal til service.

VIDEOCHECK

DU VED ALT

Når du afleverer din Peugeot på værkstedet, filmes din bil af vores eksperter.Hvis de finder yderligere arbejde der skal udføres, vil de informere dig ved at sende dig den producerede video og forklare, hvad der skal laves.

Det er så op til dig, om du accepterer at få det hele udført på samme tid.

BETALINGSLØSNINGER

VÆLG FRIT

En reparation eller vedligeholdelse kommer nogle gange på det forkerte tidspunkt. Men at have en bil, der altid er i god stand, er meget vigtigt for din og dine kæres sikkerhed.

 

For at give dig mulighed for at køre med fuld ro i sindet, samtidig med at du har kontrol over dine penge, tilbyder Peugeot Service nye tjenester, der letter og spreder betalingen af ​​værkstedsydelser.

 

Udnyt vores sikre betalingsfaciliteter. Ingen ekstra gebyrer. Enkelt og hurtigt. Fuldstændig sikker.

PEUGEOT ASSISTANCE

DU KAN REGNE MED OS

Få fordel af Peugeot Assistance i tilfælde af et immobiliseret køretøj (havari eller ulykke).

 

Du bliver taget hånd om reparation eller bugsering af køretøjet for at fortsætte din rejse, selv i bunden af ​​dit hjem.

 

Alle Peugeot-biler nyder godt af livstidshjælp fra Peugeot, så snart du udfører din årlige vedligeholdelse i vores netværk.

DIGITAL SERVICEBOG

DIN DIGITALE VEDLIGEHOLDELSESBOG

For nemt at overholde vedligeholdelsesplanen skal du aktivere din e-bogsvedligeholdelse. Find historikken for hver operation udført på dit køretøj.

Din vedligeholdelses-e-bog er udelukkende tilgængelig i din MyPEUGEOT-applikation.

REMOTE SERVICE

KONTROLLER DIN SIKKERHED

Televedligeholdelse sikrer, at dit køretøj fungerer korrekt og giver dig besked om en sikkerheds- eller vedligeholdelsesalarm. Hvis det er nødvendigt, sørger Peugeot for gratis at tilbyde dig en tid på dit foretrukne salgssted.